https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Martjancih zapeljala z vozišča

13.05.2012 ob 8:18  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, pogin čebel  in tri primere povoženja divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta se dva udeleženca telesno poškodovala. V Martjancih je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča. Voznica in sopotnik sta bila lahko telesno poškodovana. Materialne škode je za 6.000 evrov. V ostalih petih prometnih nesrečah je nastala le gmotna škoda. 

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini, dva vloma, tri poškodovanja tuje stvari in ogrožanje varnosti. V M. Soboti obravnavan vlom v poslovni prostor, v Vidoncih pa vlom v stanovanjsko hišo. V Črenšovcih je neznanec iz garaže odtujil dve kolesi. Na območju Lendave je neznanec poškodoval posevek, na območju Ljutomera in G. Radgone obravnavani poškodovanji  osebnih avtomobilov. 

V Kapci in Žitkovcih obravnavana pogina čebel. Kraja sta si ogledala tudi inšpektorja pristojnih inšpekcijskih služb.  

V Hrastje Moti obravnavan požar. Zgorel je premični čebelnjak s 30 panji. Požar so pogasili gasilci. Materialne škode  je za 5.000 evrov.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na relaciji Lendava Gornja Radgona in na pomurski avtocesti.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.