https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Na evrovizijskem odru nocoj tudi Eva Boto

24.05.2012 ob 12:53  

Nocoj se bo v Kristalni dvorani azerbajdžanskega Bakuja v boj za vstopnico za sobotni finale na evrovizijskem odru podala tudi slovenska predstavnica Eva Boto.


Najmlajša predstavnica letošnjega evropskega glasbenega spektakla se bo v močni konkurenci predstavila kot deveta z balado Verjamem. Eva bo nastopila v pravljični beli obleki ob spremljavi petih vrhunskih vokalistk.

»Jugoslovanski« polfinalni večer

Nocojšnji polfinalni večer zaznamujejo predstavniki držav nekdanje Jugoslavije, ki si že tradicionalno podeljujejo vzajemne glasove. Hrvaško bo letos predstavljala Nina Badrić, Srbijo Željko Joksimović, BiH Maya Sar in Makedonijo pevka Kaliopi.

Poleg njih se bodo danes predstavile še Turčija, Malta, Portugalska, Nizozemska, Litva, Estonija, Norveška, Švedska, Slovaška, Ukrajina, Belorusija in Gruzija.

Foto: www.eurovision.tv

Komu kaže najbolje?

Na evrovizijskih stavnicah najbolje kaže Švedski, ki jo zastopa pevka Loreen s pesmijo Euphoria, zelo dobro pa kotira tudi srbski Željko Joksimović s pesmijo Nije ljubav stvar. Slovenski predstavnici podatki teh stavnic letos ne napovedujejo uvrstitve v finale.

Pričetek današnjega predizbora bo ob 21. uri, nocoj pa bomo svoje glasove lahko oddali tudi slovenski gledalci evrovizijskega predizbora.

STA

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2012 ob 2:07 Prekmurec gost

      Tisti v bejlon so se tak grdau coj drli, ka lidgej v prvi vrstaj so od straja skoro mrle :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.