https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Objavljene novice

FOTO: Zaključek sezone 2011/12 mlajših selekcij NK Turnišče

Turnišče, 24.6.2012  

Na nogometnem igrišču v Turnišču se je včeraj s piknikom zaključila nogometna sezona 2011/12 mlajših selekcij. Seveda, nikakor ni manjkalo iger z žogo. V vseh selekcijah so trenerji pripravili igre, najprej so se pomerili v igranju nogometa, otroci proti staršem. Večinoma so uspešnejši bili otroci, najbolj zanimiva tekma je bila med nogometašicami in mamicami.


Nadaljevali so z izvajanjem natančnih strelov na gol v mlajših selekcijah, v selekciji U-12 so se pomerili igralci med seboj v izvajanju najstrožjega strela, na izpadanje. Za prva mesta v posameznih igrah, so nogometaši in nogometašice prejeli žogo.

Na tej zaključni prireditvi je bilo podeljevanje medalj in pokala za prvaka MNZ Lendava U - 12. Pokal MNZ Lendava je izročil predsednik MNZ Lendava Branko Gros. Ta laskavi naslov, so si z svojim delom in požrtvovalnostjo prislužili nogometaši NK Turnišče U- 12. Zasluga za njihov uspeh igranja oz. rezultat je delo trenerja Boštjan Verbančič.

Nogometaše omenjenih selekcij sta z svojim obiskom pozdravila in pohvalila župan Občine Turnišče Slavko Režonja in predsednik NK Turnišče Alojz Prša. Najboljši strelec MNZ Lendava v sezoni 2011/012 v selekciji U-12 je Aleš Raščan iz NK Turnišče z 73 zadetki. Pokal za najuspešnejšega strelca v selekciji U – 12 MNZ Lendava je izročil turniški župan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.