https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Nerazčiščeni pojmi vlade

Tanja Lesničar - Pučko, Dnevnik.si  

"Vlada nima razčiščenih osnovnih pojmov trajnostnega razvoja, ki bi ga nato izvajala skupaj z lokalnimi skupnostmi, tovrstne pobude prihajajo predvsem od državljanov in na njihove stroške, ki so veliko višji, kot če bi stvari uvajali sistemsko, sama pa spodbuja energetsko potratnost (v Sloveniji je za tretjino višja od povprečja EU), molči o izgubah (termoelektrarne imajo celo v Veliki Britaniji manj kot 40-odstotno učinkovitost) in ne bo dolgo, ko nam bo skušala vsiliti še idejo o razširitvi jedrske elektrarne Krško, za katero so se po tihem že zdavnaj odločili.

Tisti, ki bodo z njo služili, ne mi, ki jo bomo plačali. In ki nam na vsakem koraku z različnimi pravnimi zankami jemljejo možnost soodločanja."

Vir: Tanja Lesničar - Pučko, novinarka, Dnevnik.si

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.