https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Premikal je meje

Jaka Lopatič, Siol.net  

"Jure  Robič je bil je izjemno ponosen Slovenec - z velikim srcem. Rad je poudarjal od kod prihaja. Vzor mladim! Pokazal jim je pot, da je potrebno veliko odrekanja in predanosti, predvsem pa osredotočenosti za dosego cilja. Premikal je meje, ki so za večino ljudi tuje in na videz nemogoče. Njegov moto "Kdor hoče, ta zmore!" to le dokazuje."

Vir: Jaka Lopatič, Siol.net

    Komentarji

    1. gelipter
      26.09.2010 ob 9:45 gelipter

      letališče na brniki bi se moglo po njemi imenovati nej pa po nekson politiki!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.