https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Navijači Mure 05 dali ultimat predsedniku Miroslavu Topiču

Murska Sobota, 14.1.2013  

Danes se je predsednik Mure 05 Miroslav Topič sestal z nadzornim odborom kluba, še prej pa so pričakali s trenutno situacijo zaskrbljeni navijači in zahtevali njegov odstop. Jutri ob desetih se bodo sestali še uradno, prav tako pa se bo nadaljeval sestanek z nadzorniki.

S strani navijačem Mure 05 smo prejeli izjavo za javnost, ki jo objavljamo v celoti:

"Navijači, simpatizerji ter vsi, ki nam je črno-bela barva pri srcu smo se odločili, da  zaradi katastrofalnih razmer, ki trenutno vladajo v nogometnem društvu Mura 05 iz Murske Sobote, podamo sledečo izjavo za javnost.

Zgroženi spremljamo dogajanje v klubu. Da so zadeve ušle izpod nadzora ni nobena skrivnost. S težkim  srcem vsak dan prebiramo dnevno časopisje ter sledimo utopičnim izjavam s strani vodstva kluba. Da se tako ne da in tudi ne sme nadaljevati je jasno vsem in napočil je čas za korenite spremembe.

Čas je za čiste račune ter transparentno ter iskreno poslovanje, brez zakulisnih igric ter raznoraznih fig v žepu. Zavedamo se, da finančna situacija tako v regiji, kot tudi državi ni rožnata in da je sredstva za normalno delovanje kluba skorajda nemogoče dobiti. A smo kljub temu prepričani, da obstaja rešitev za Muro 05. Vsekakor pa ne s trenutno vodstveno zasedbo, predvsem pa ne z gospodom predsednikom na čelu kluba. Njegov odnos do samega kluba,  igralcev, strokovnega vodstva, navijačev ter celotne javnosti je najmanj žalosten. Siti smo praznih obljub ter pravljic, ki nam jih vsake toliko natrosi. Zadeve se morajo urediti, začenši z odstopom predsednika društva. Tako naprej ne gre!

Zahtevamo, da predsednik kluba, gospod Miroslav Topič do petka, 18.01.2013 javnosti predstavi resnično finančno poročilo kluba in tako javnost seznani z resničnim dolgom nogometnega društva Mura 05, predloži vse transakcije s klubskega transakcijskega računa in da se do omenjenega datuma na transakcijskem računu kluba znajdejo finančna sredstva njegovih potencialnih investitorjev (s katerimi nas pelje žejne čez vodo že več kot leto dni) iz kateregakoli konca sveta že prihajajo. V nasprotnem primeru odločno zahtevamo, da poda svoj nepreklicen in brezpogojen odstop z mesta predsednika ND Mura 05!

S to izjavo se distanciramo od kakršnihkoli groženj, odganjanj potencialnih investitorjev ter posameznikov, ki bi želeli pomagati klubu v težkih časih. Ti so vedno dobrodošli. Naše želje in zahteve so le, da se na mizo položijo vse karte in da se končno vidi prava situacija v klubu. Želimo si, da bi s skupnimi močmi rešili nastale težave in tako Murski Soboti oziroma celotnemu Pomurskemu in tudi Slovenskemu prostoru ohranili (nekdanji) nogometni ponos.

Nikoli se nismo aktivno vtikali v klubsko politiko, postavljali zahtev ter morebiti celo grozilni vodstvu. Žal nas je trenutna klavrna podoba našega kluba prisilila, da se oglasimo ter postavimo zahteve, za boljši jutri našega kluba, naših otrok ter vseh, ki jim je ND Mura 05 pri srcu.

Navijači ND Mura 05"

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2013 ob 20:29 bg ms gost

      Pa vas je natejgno, ejceki od navijačov in nadzornega odbora !!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2013 ob 20:40 Muraš gost

      Ges san tudi navijač Mure, pa se ne strinjam, ka bi Topič odstoupo. Što stogi za tejmi eceki. šteri ga pozijvajo k odstopi?. Nišče nima vizije kak nači naprej ali što de dau pejneze samo Topič se trujdi rejšiti stvar. Če ma što dokaze, ka je pejneze ponevero, naj ga na policijo prijavi. Ka je nej slučajno za tejmi navijači dejte iz Nemčavec?

      6 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.01.2013 ob 20:43 ] gost

      Dokeč nedo Viole prišle na fazanerijo nede reda..ve jih pa pozofte..

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.01.2013 ob 20:52 ges gost

      čuj ti Muraš, püsti ti Fabija na mejri ka je nej absolutno nika tü polek mel!!! Takših prdecov kak si ti je v prekmurje pun kurac, keri samo štenkajo tü na neti, gda pa kaj dejansko nareti trbej pa se doma skrivlejo. Glede Mure po Topiče pa ti lejko poven ka so kandidati keri so pripravleni prevzeti vodenje Mure gda odide. Pa tüde je nej nišče pravo ka je Topič ponevero ali fkradno pejneze, ampak jih je zapravo s svojin nesposobnin vodenjen, keroga ti je gnes v oddaji "vaj kak san zlüfto" lepo predstavo Fabi...

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.01.2013 ob 20:55 of keden gost

      Pa nej je za gnes bilau povejdano, ka de znana dokončna odločitev?? Ali je pa tau mišljeno of keden??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.01.2013 ob 20:55 Neznanka gost

      Počajakte dunok, se de jasno te keden! Dajmo Topiči šanso, ka druge možnosti več nega. Drugi investitori ne čakajo za vratami, prle kak pa se tej najdejo de mura že v drugoj lige.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.01.2013 ob 20:57 GGG gost

      SE PODIŠEM, DO PETKA MU DATI ČAS! PA NE SPET POROČILA ZA JAVNOST,PA NEVEM KAKE OBLJUBE! DEJANJA, DEJANJA, NE OBLJUBE, DEJANJA!!! SAMO DEJANJE ŠTEJEJO! ČE TEH NEBO MORA NEPREKLICNO ODSTOPITI AMPAK VPRAŠANJE KAKO DALJE,KDO BO DAOL DENAR, KDO BO IGRALCE PREGOVORIL DA OSTANEJO, KDO JE SPOSOBEN SPELJATI SKOS LICENCIRANJE TREBA BO NAJTI TE LJUDI

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.01.2013 ob 20:59 tak je gost

      če smo njeme vrvale miljon tednov, pa njeme dajmo še desejt tednov

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.01.2013 ob 21:05 navijač gost

      Ni važno kaj verjamemo ali ne verjamemo,in kolko tednov 3 dni časa ma in konec, tednov je bilo preveč 3 dni

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.01.2013 ob 21:16 333 gost

      Ja ja topici dati se sanso 2 lejti pa te mogoce kaj bo!! Vej pa mel zadosta casa pa ka zaj fabi tu kriv ce nsposobno vodstvo oz.predsednik od prihoda v prvo ligo ni uspel zrihtati sponzorov pa prodati kaksoga igralca...Mater je vas par topicofih pizdolizcov cednih. Pa ka on je ekipa ? se zavedate ka ce ostane odide cela ekipa pa od toga se kelko domacih igralcov... Vej pa je mel topic sanso ka se izkaze ka je sposoben pa se neje zato naj da moznost drugim...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.01.2013 ob 21:29 alf gost

      Topic je zakon....upam da de zrikto denar....tau je v teh casih vejst tesko.....pametnjakovice....

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.01.2013 ob 21:39 Froc gost

      Moj ate je pravo, ka Topič pijše doktorat iz psihologije množec, zato pa ma nas, tou jest javnost, za poskusne zafce. Zagen den de prej predstavo investitora, ka de te v dizertacije opijso ekstazo prekmurcof, ekstazo sreče, ka nas je rejšo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      14.01.2013 ob 21:39 trening gost

      Dragi igralci jutri je trening ob 18.00 uri. Pridite v čim večjem številu.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      14.01.2013 ob 21:44 wy gost

      Lud j...zbunjenog !!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      14.01.2013 ob 21:44 Muraš gost

      gost - ges; Što je biu kapetan, da so igralci nej šteli špilati? Pa ka misliš, ka so investitori nouri, ka do dali svoje pejneze za igralce šteri do včasih špilali, včasih pa nej, za golmana šterome de žoga čudežno z rouk kapala, za igralce šteri do gledalcom " fak of" kazali? Vijdin ka si fejst obveščen o investitoraj ali pa brez veze nakladaš. San mislin, ka je tou drujgo. Kelko je pa Cijpota meu tu poulek, pa de že pokazo čas.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      14.01.2013 ob 22:01 ges gost

      Muraš, ge san slabo obveščeni??? Investitori so igralcon obljubili ka dobijo pejnaze in gda je teh nej bilo so UPRAVIČENO protestirali!!! Či bi po moje bilo, pa kelko san z drugimi obiskovalci tekem gučo, te tiste tekme z Mariboron nebi smeli špilati!!! Glede toga so meli VSO PODPORO NAVIJAČEV!!!! Kak drügo, pod vprašajem je bila SAMO ENA!!! tekma, nej pa kak si napiso, ka včaseh bi špilale, včasih nej??? Igralci so navijačon fakiče kazali??? Ge san bil na VSAKI domači tekmii, pa tudi par gostovanjih v jesenskon deli, pa san nej NIKOLI vido ka bi igralci Mure gledalcon kazali fakiče!!! Tak ka NE SERI ka očitno nemaš blage veze ka pišeš!!! Maš pa prav glede toga, ka čas de pokazo što je z nespametnim poslovanjem zapravo vse pejnaze in spravo Muro v takši položaj ka je zaj, glede nato ka je samo EDEN človek mel dostop do Murinoga računa...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      14.01.2013 ob 22:04 brezveze gost

      Prenehajte s pisarjanjem po teh forumih, ker itak brezveze .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      14.01.2013 ob 22:05 pes gost

      Investitorji?????? ha,ha,ha,ha,ha,.........

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      14.01.2013 ob 22:30 Gost gost

      Topič vstraja na funkciji, ker ima osebno podporo župana. Oba morata odstopiti in to zaradi NK Mura....in še mnogo drgih stvari

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      14.01.2013 ob 22:33 ledava gost

      MURAŠ'< ŠKODA KA JE FABI NEJ ŠE KAJ POVEDO GLEDE TOPIČA PA NASPLOŠNO STANJA V KLUBE. FABI TIJ SI LEGENDA!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      14.01.2013 ob 22:44 Muraš gost

      gost - ges; ti lejko na ton forumi nakladaš, ka se znaš, ka so igralci že od neven kda nej doubili plače ali pejnez. Tou ka si nej vido še ne pomejni ka je nej bilou. Ti si mi pravi navijač, ka si zagovarjo štrajk igralcov. Kak san že napijso, igralci pridejo in odijdejo, tudi deca Mure, ostane samo klub Mura. In takšni navijači kakšen si tij, so ji nej v ponos. Pa še neka osebnoga. Predstavlan se te kak žabaša v prvon lejtniki, šteri se vči, ka de si vütro cvek v šouli vö popravo, zmejs pa še malo na forum napijše.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      14.01.2013 ob 22:45 333 gost

      Muras ti si zabloudo!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      14.01.2013 ob 23:04 CNN gost

      Šokantna novica - Topiča so vidle, ka se je v Maximuse dobo na kavi z Ronaldojon. Baje ka prijde Ronaldo skup z Messijon. Topič jin je obečo, ka ta spala v Vivate, zašenke, Baje ka jiva je Topič spozno prek foruma, ka mata oba isto karmo, pa ka sta enostavno ponorela, da sta čula kak majo lidge v prekmurje radi nogomet.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      14.01.2013 ob 23:08 Labda gost

      Po mestu se šušlja, da naj bi bil novi partner, ki bo priskočil na pomoč muri05 Activa Group iz Slovenije oz. gospod Mića Vulović. Baje da gre za finančno izjemno močno firmo, ki ima interes vstopiti v klub.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      14.01.2013 ob 23:16 Nejste resne gost

      Labda, vejpa ne guči noroste. Pravo mo samo to, ka malo poguglaj, pa boš dobo odgovor o ton investitore pa o ton, kakše so šanse, ka tej dajo od sebej kakše pejnez. Ne guče takše noroste!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      14.01.2013 ob 23:20 Vojko gost

      Malo prle san bil v Zvezde pa san vido sküper člane nazdornoga odbora pa Topiča. Pa san bil presenečene, kak fajn so se pogučavale. Probo san na vüjo vlejčte, samo san bil malo predaleč kraj. Zgleda, ka so se te li nekaj zgučale. Moren prafte, ka tak ziher, ka do prišle investitore do zdaj nejsan bil. Topiča čul ka je pravo, ka do v četertek prišle z Nizozemske nikše lidge.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      14.01.2013 ob 23:21 sponzor gost

      Baje bi naj bil pripravljen vložit v klub poslovnez z Severne Koreje, kateri želi v nekaj mescih preučiti situacijo pa takrat postaviti svoje v odbor kluba, cez dva tedna ma se z svojimi potencialnimi investitori sestanek v pekingu pa te de se znalo al pa naslednj teden!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      14.01.2013 ob 23:24 Kebab gost

      To, Vojko, tij si car. Ge sanj jij tude vido, ka so skuper bilij na kebabe na tržnice. Tak so se objemale, ka ziher neka bou s toga. Neka so omenjale vložek 10 miljounof.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      14.01.2013 ob 23:26 Janezek gost

      Po mojen je Topič dobo po internete e-pošto v keroj so ga s severne koreje ali pa z malija kontaktejrale, ka naj jin pomaga pri prenose večmiljonske vsote na račun v slovenije. Te pa je Topič ščel dobro mure, pa je ščel, ka bi te pejnez sel na murin račun.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      14.01.2013 ob 23:29 ges gost

      ja Muraš, z temi svojimi izjavami si rejsan dokazo kak fejst si ti informejrani pa seznanjeni z dogajanjem v Muri... najprle napišeš ka je kao Fabi mel prste poleg pri ton ka smo gnes počakali tan Topiča pa podali to izjavo, ob čen san se mogo fejst nasmijate, te napišeš ka smo Topiča obtožili ka je penaze ponevero oz. fkradno, če glih neven ge si tau vzel??? Kak naslednje, si očitno edini človek ka je vido kak Murini igralci gledalcon na tekmah fakiče kažejo (mogoče maš težave z prividi???) Ka se pa zagovarjanja njihovoga štrajka tiče, pa ga je zagovarjalo nej samo cejlo prekmurje, ampak glede na izjave ljudi iz drugih delov slovenija, ga je zagovarjala cela Slovenija!!! Si pa z to svojo zadnjo izjavo dokazo ka si ali še šmrklaš keri še odi v šolo ali pa brezposelni prdec, keri še živi na račun ateka pa mamice, pa se njemi niti ne senja ka pomejni tau preživljavati sebe pa svojo družino, gda par mejscov zaporedoma ne dobiš niti centa!!! Tau gda pa kelko pejnaz so igralci dobili ti je gnes na "vaj kak san zlüfto" lepo povedo Fabi in glede na to ka osebno dobro poznan še par drugih igralcov Mure in so mi vsi že prle povedali isto zgodbo kak je gnes na radije povedo Fabi, te mislin ka kar dobro ven gda pa kelko pejnez so dobili...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      14.01.2013 ob 23:32 Vprašanje gost

      Nej resno, ka zna šteri kaj več, ka je bilo gnes zgučano na nadzornon odbore?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      14.01.2013 ob 23:39 mura4ever gost

      Pa te je znoro, nega vec obiskov, sestankov, toga je blo dosta v leti pa pau, pejnezi so vazni za klub g.predsednik, tega pa ti nete zrihtale...En clovek ma za norca par tisoc lidi, pa toga nega nindre...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      15.01.2013 ob 0:53 slab spomin gost

      kak mate kratko pamčenje, ja igralci so nan kazali fakiče na tribuno fajić, janža, majer...,pa ja meli bomo zdaj pa lekaj nk nemčavce, so dečki že probali nekaj čarati, pa njim je nej gratalo, v drugo do očitno uspeli, delali pa do po načeli malo vam, dosta meni, kak so že probali

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      15.01.2013 ob 1:19 lulek gost

      @ slab spomin, muraš Daj ge tij ževejš! Mejnjaj dilera ka te vo meče!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      15.01.2013 ob 1:20 lauraas gost

      V peto ligo in bo lepo mir v MS, ne pa tale večna agonija.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      15.01.2013 ob 7:13 Chico gost

      Iz vsega navedenoga kaže ka ne bo nič. žal. Adijo Mura05. Srečno igralcem. lepo igranje po tretjeligaških igriščih, mogoče de pa keri dober prestop napravo. Dajmo se presenetiti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      15.01.2013 ob 7:56 anti topić gost

      Dečki muraš je fartek što bi drujgi takše norije piso LEGENDA

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      15.01.2013 ob 7:59 mimi gost

      Peta liga in konec Lepo znova od začetka , pa brez popustov kot v preteklosti. Hitro se maščuje delovanje vseh vrst botrov proti NAFTI.Zdaj bo pač Prekmurje še dolgo časa brez prvoligaša zaradi faušarije in nesposobnosti.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      15.01.2013 ob 9:13 LEDAVA gost

      NEJ ČUDO KA DOLOČENI BRANIJO TOPIČA ČE PA JIN TA PLAČUJE KARTE , ČLANARINO DA ZA NJEGA GLASUJEJO NA SKUPŠČINI IN KOSILA KO GREJO NA GOSTOVANJA.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      15.01.2013 ob 9:13 Muraš gost

      gost – ges; Forum šteš kak ščeš, ges san napijso; Ka je nej slučajno za tejmi navijači dejte iz Nemčavec? San ges napijso, ka ste obtožili Topiča, da je pejneze vkradno? Tou si se že pa vö zmislo. Če je nej vkradno, te se zna kamo so šli, ker obstajajo paperi . Glede fakičof, eden gost - slab spomin 15.01.2013 ob 0:53, je tau tudi vido, cilou od večih nogometašov. Znan ka boš napijso ka san to ges pijso. Poslujšo san » kak san zlüfto« Tak kak či bi pošlujšo dvej babici pri štrikanje pred kaminom. Cijpota najprej pove, da bi lejko oudali, da je bil vroča roba, te pa pove, ka je eno tržna vrednost, drujgo pa realna. Pa še fajn primerjavo je na sebi naredo. Plačo so verjetno rejsan ne se doubili, kak je pa z akontacijami plače, kelko so toga daubili? Fajn primerjava z Mariboron, tan je Zahovič boug in batina, ka on pove tou je, prinas pa še golman coj güči, ka o kapetane ne güčijmo. Što je tisti šteri je v Maribori vse pejneze zapravo, prle kak je priši zahovič? Je tau te, šteri je nazadnje bil nikše vodilni v Muri? Pa še ena zgodbica, de so stvari izmišljene in je sakša podobnost s ken zgolj naklčjučna. Pozoven človeka s šterim san že delo in za njega znan, ka je nesposoben oziroma je sposoben delati samo za svoj žep. Poven jemi, ka de ga vütro pouzvo moj vüjči in de jemi ponujdo , ka ga zaposlimo, ka de na našon igrišči travo kosiü. Či glij je z Dupleka doma, de se njemi tou splačalo. Plača de okouli 8 kilo ojrov, s ten, ka de mogo kositi tak kak de jemi vüjči povedo, pa za te nasvete, de mogo vüjčiji sakši mejsec plačati na rokou. Tüdi, či de mogo v zijmi dvakrat kositi, naj se ne spitavle zakoj ampak naj poslujša vüjčija. Či de se njemi vidlo nouro, ka vüjči dobij za tanače več kak un ka dela, naj se spoumni, ka bi lejko še slabše bilau, tak kak v prejšnjon klubi, de so ga vrgli, ka je prenizko kosiu. Pogodbo o zaposlitvi pa mo napijsali tak, ka tudi či kosilnico vrag zeme, de on še izdak dobijvo pejneze. Vejpa pogodbo de vüjči napijso. gost - anti topić, če mi vörvleš ali pa nej, ges san nej fartek

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      15.01.2013 ob 9:34 mura13 gost

      Hejnjajte že inouk sten fuzbalon ka zo tou v sonoti nega pejnez,pa vsi tej ka so pouleg,pa vsi ka se po medijaj v mečejo ka bi oni napravili,vse tou smo že vidli ka vsi glejdajo za svoj žep.Keri gospodarstvenik bi pa šou cuj,pred topičon je tuj nej nikoga bilou pa nej nišče ščeu cuj ite,taka so topiča namočili tisti keri zdaj prouti njemi delajo. O ton ka pa morejo starši davati pejneze nogometašon,tou je pa itak normalno ker so vsi tej naši dečki še deca kera za kere bi bilou bole pametno ka bi kakšo šoulo končali,ker tudi mij vsi davamo denar svojoj deci kda se šoulajo,če so pa tej starši ščeli na svojoj deci zaslujžiti,pa so tak glubi ka so njin pujstili ka ne odijo v šoulo zaradi fuzbala so si pa itak sami krijvi,ka niti eden od teh je nej takši talent ka bi ga glij vsi klubi meli,kak eni mijslite,ka se klubi trgajo za murine nogometaše. Spustite se na zemlou pa začajte kajpametnoga delati...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      15.01.2013 ob 10:10 GOST gost

      ITE RAJŠI PLOČNIKE ČISTIT: FARTEK TO ZA TEBE TUDI VELJA::::

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      15.01.2013 ob 10:27 bejžte nekan gost

      Za fabriko MURA ste se nej 10 % telko čejsali kak za tej brezvezen žogobrc požrešen klub. FABRIKA je bila PRAVI PONOS.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      15.01.2013 ob 10:31 anti topič gost

      dosti menje možganov maš od njega zdaj san komaj vido LEGENDA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. copicar
      15.01.2013 ob 10:54 copicar

      Evo po dugon časi se oglasin in to še samo zato ka enin malo usta zapren.Ne pišen, nika pod drugimi imeni, ali vidin ka ste ništerni še itak z menof bole obsedeni kak z klubom.Zdaj van še enkrat poven ka neman nikših drugih imen kak vi ništrni ka pišete vse povprek.Odločo san se ka več ne komenteran stanje v klubu in okoli njega,zato tudi vi malo pazite ka pišete. lp

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. copicar
      15.01.2013 ob 10:56 copicar

      GOST ti pa samo idi pločnike pucat,ge jih sigurno nemo :-)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      15.01.2013 ob 11:20 Muraš gost

      copicar oprosti, ka me s tebof enačijo, pa ka maš zavolo toga probleme. Zanimivo na http://www.pomurje.si/media/vajkaksanzlufto20130114.mp3 pri 22.50 !!! Što je že biu tisti predsednik pri nk Maribor, šteroga Cijpota tak fali, zgodijla se mu je pa ulica http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2004090700567331 Što ga je prpelo v Muro? Zahvalo bi se staršem, posebej še očetu in mami, šteriva sta me v mali mladosti vozila na treninge NK Mure. No včasih san tudi z biciklinom šau, vej smo prva ves do Sobote.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      15.01.2013 ob 11:26 KAR NEKDO gost

      Komedija " MURA 05 " se nadaljuje.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      15.01.2013 ob 11:48 ajajaj gost

      Dimitrij Hlastec je že enkrat biu pogrebec fuzbala, verjetno ga je negdo namensko pripelo v Muro. Istri pogebci, drugi mrtvec.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      15.01.2013 ob 11:53 diksi gost

      Dober meneger je tisti, ki kljub slabi situaciji in stanju izvleče najboljše. Saj so v MB tudi nej meli pejnez, obratno imeli so dolgove večje kot jih je mela mura pred vstopom v prvo ligo. S trdim delom in iznajdljiVostjo posameznikov, predvsem pa s podporo nevijačev so dosegli to kar so. Vse bolj se mi zdi, da ljudje v klubu niso dorasli svoji nalogi. Čakat na nekoga,da bo investiral v klub je UTOPIČNO. Stvar je treba zastaviti dolgoročno, s svojim kadrom ( predvsem mislim na igralce ). Prdevsem pa finančno vzdržno po načelu - TROŠI KOLIKO IMAŠ IN NIČ VEČ.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      15.01.2013 ob 12:11 ooo gost

      Muraš ti si tele( prvo kak prvo)!! Zanima me če bi ti v službi šenki delo? ODGOVOR JE JASEN!! Samo bv se štukate! eden in edini krivec je topić, že zatao ka je predsednik, pa tej topić je eden redkih ka je plačo dobivo... zakoj misliš ka je GMT šao fkraj? Zakoj je lopov topić aodo fajića za menje kak njemi dužen bil? AH, samo bv, resno bv se z loleki štukate... Prejšnji teden je na MV bil te lopov, pa nej mogo nikaj skup sprafte nej ka bi njemi glas leto! PRVO: kriv je Celec, DRUGO: kriv je Puhan, Tretje:kriv je Cipot, ČETRTO: kriv je Draković, PETO: krivi so nizozemci za prodajo Fajića, ŠESTIč:Krivi so gledalci, ka odijo premalo na tekme, SEDMIČ: kriva je računovodkinja, ka realne rezultate prikažuvle, OSMIČ: krivo je, ka obstaja naslednji teden... Copicare pa tao: Je eden izmed grobarov toga kluba!! Zaj pa copicar na ulice pa iskat te ka so proti topiče!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      15.01.2013 ob 12:51 gost gost

      gost - ooo , tele si ti pa tisti keri odi v službo šenki. Ges če dva mejseca ne dobin plače teran vse v PM pa iden. Keri pa odi leto dni delat brez plače pa je ali nesposoben za kaj drugoga ali pa tak zabiti ka se da leto dni namrdavati. Dvej leti ste vsi tou kcuj gledali pa modruvali, napravo pa neje niti eden nič. Zdaj pa palik vsi najbole pametni. Zabiti internetni pametnjakoviči, če bi vas pa nešče postavo na nekšo vodilno mesto bi pa v nezavest spadnoli, po interneti bi pa najmenje lakoto v afriki odpravili tak ste pametni.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      15.01.2013 ob 12:52 bojan gost

      KAJ JE Z DENARJEM OD KOMUNALE GOSPOD ŽUPAN???? KDO BO TO VRNIL PM!!!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. copicar
      15.01.2013 ob 12:55 copicar

      gost - Muraš,nega panike ka te zamenjavajo z menof :-) telko san se oglaso edino kak san že napiso ka ne pišen pod drugimi imeni kak polovica na ton portalu.Vsen ostalin ka mate telko povedati proti meni pa poven ka ste slabiči, ka mi ne vupate v oči povedati to ka mislite,dobro vsi znate što san,verjetno se mi na cesti na velko pozdravljate tu pa serete pa se skrivate pod nekšimi imeni.Sram vas je lejko in ne mislin z vami debaterati več od mure nika.Kda se mi pa keri predstavi z imenom pa priimkom pa nega nevole lejko ideva na pivo pa se pogučiva kaj o muri in kdo vse je kriv za tako stanje.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      15.01.2013 ob 13:12 gost gost

      KAJ JE RES JUTRI V TUŠU POPUST???

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      15.01.2013 ob 13:20 Poročilo gost

      Navijače, je gnes resno bil sestanek ob 10. vore s Topičon? Ka ste se zgučale?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      15.01.2013 ob 13:37 05-13 gost

      Zgučano, ka v petek podpišejo novi investitori.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      15.01.2013 ob 13:41 Poročilo gost

      05-13 to resno, ali se zafrkavleš? De što tou uradno potrdo, povedo?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      15.01.2013 ob 13:44 Franci gost

      Novinare, ka lejko kaj napijšete, o rezultate včerajšnjega pa gnješnjega sestanka med topičin pa NS oz. navijači?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      15.01.2013 ob 13:46 Tiko gost

      Čopičar, vejpa, če te bog dau, daj povej nan kaj s prve roke. Ka lejko čakamo te keden. Ka nas bar malo pomirijš. Ge san že čista gotof od te negotovoste!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      15.01.2013 ob 13:52 KIRI gost

      DAJTE NO KOJI DEBIL JE TAU PA PISO.....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      15.01.2013 ob 13:54 : 05 - 13 gost

      Pojge, g.Hlastec je svoj pejnez zaslužo do zadnje pare. Iz Maribora je prineso pozitiven evropski zmagovalni duh. Te gda ekipe nej šlo na tereni je zrikto napredovanje za zeleno mizo. Što je tak sposoben v Sobote ? Nega takšoga.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      15.01.2013 ob 14:14 mura4ever gost

      Dejstvo je ka je kriv predsednik pa lejko zaj ti muraš pises od fabija pa drakovica... On je mel vsa pooblastila kako z denarjem, on je zbral prvo vodstvo italijani, zaj nizozemci pa so nic nej napravli.. Ge je zaj tisti njegov Krijstjan Gregorcec, velki biznismen?? Gost Muraš ce te spomnim do lanskega poletje nisce od igralcov nic nej topici pravo, medtem ko jih je on mel za norca ze eno leto... Pa kak je lejko naiven tak, niti en tuji investitor nede v muro vlago z cistimi nameni... Muraš ti nebi popizdo, ce bi na igriscu prislujzo za klub lepih 400.000eu pa nic nej doubo?? Bojte realni topic je nej za to funkcijo, nema niksoga vpliva na domace privatnike nej ka bi se na tuje mel ka bi sto vlagal... Se predugo so igralci vse to prenasali... To ne pomeni ka topic slab clovek, ni pa sposoben voditi kluba, boljse za njega je ka cimprej odstopi...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    64. gost
      15.01.2013 ob 14:33 0505 gost

      Čopičara za sportnoga direktora Mure te pridemo v ligo prvakov pa de klub rešeni!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    65. gost
      15.01.2013 ob 14:44 bla bla bla gost

      Dragi komentatori :-) mislin ka ste kak deca v vrtecu :-)tan van čopič piše ka več nede komentero o muri vi li dale tirate svoje pa ga izazivate ? Vejpa če človek topiču vrvle naj vrvle to je njegova stvar ali vi ništerni te li dale tirali ka je copič kriv za propad mure,rejsan razmišljate kak deca v vrtecu.Se pa strinjan z copičon ka njemi ne vupate osebno povedati ka kelko ge vidin ga si poznate tu pa se preseravate.Telko o ton :-)Me pa zanima ali so rejsan kakšni sestanki bili in ka če sploj ka so si zgučali ?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    66. gost
      15.01.2013 ob 14:49 ooo gost

      Pa se pojavla par topićovih pajacov, keri ščejo prepričate svejt ka so krivi vsi drugi samo topić nej... Van poven zakoj so zadnji, loleki topićovi??? Zato ka reda nega in riba vedno smrdi pri glavi.. Napake so pa sestavni del športa in se dogajajo še bole očitno kda nega reda!!! Par vas pajacov pa itak ne ustvari realne slike, ge bi ga tude hvalo če bi mi članarino plačo in mel šenki oglede tekem. Oziroma ga nebi, ker san nej kešpička kak vi pajaci!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    67. gost
      15.01.2013 ob 15:14 Muraš gost

      Zna što, ka se dogaja z Lotričom, ten vüpanjom prekmurske ravnice. Kelko san vido, jemi več ne trbej segrejvati od burje mrzle koperske klopi. Seveda, ma pa stanovanje, čiglij klubsko, zašenki gesti in na še morđe je. Mura je z njegovim odhodom nika nej zaslüjžila, nikak je pač poskrbo, ka je nej mou podpijsane pogodbe. Je zaslujžo štoj drüjgi? Kak se tisti počujti štere rad brše, pa jemi drujgi ne pistijo? Navijači Mure 05, nad ten bi se mogli zamisliti!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    68. gost
      15.01.2013 ob 15:24 qqq gost

      Dobro je Lotric ze te znak ka z ten vodstvon nebi blo pametno podpisati pogodbo, evo zaj se izkazalo kak bi se zajebal, ce bi ostal...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    69. gost
      15.01.2013 ob 15:28 gost gost

      gost - ooo, kak san ti pravo, navaden internetni štenkaš. Že dvej leti je takša situacija v Muri, zakoj si te nej biu glasen, oziroma zakoj si te nej nika napravo gda se je še neka dalo napraviti? Štenkanje pa interneti je najbole množičen rekracijski šport v prekmurji. Skoraj dvej leti že poslušan kak terato toga topiča nekan, ajde ite pa ga resno naterjate. Včlanite se v klub, skličite občni zbor pa ga nažente. Tou se da v enon tedni vse zrihtati. Ali nej, rajši te dale štenkali po interneti, niti eden pa nema đajc ka bi neka resno napravo. Mater van štenkaško! Še zdaj mate šanso ka topiča natirate sami, če nede odstoupo. Pa ka vas vijdin mudonje kleri je tak močen ka bi tou napravo. Ha?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    70. gost
      15.01.2013 ob 15:33 Muraš gost

      qqq- rejsan me zanijma, ka pravi na tou Lotrič. Zakoj se Villa pri Barceloni pijzdi ka ne špila? Vej pa ma lejpo plačo, pa je že neka v življenji zaslüjžo. Za Lotriča tou nebi mogli povedati. Lotrič, žau mi te je in vüpan, ka si spozno, ka so te napijzdili.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    71. gost
      15.01.2013 ob 15:47 Muraš gost

      sobotainfo:Leon Horvat, ki je v tej sezoni za Muro zbral 17 nastopov in prejel 2 rumena kartona, si je spet poškodoval stopalo – počila mu je kost v stopalu. Horvat bo predvidoma operiran marca, sledilo bo pa še dolgotrajno okrevanje, kar pomeni, da je sezona zanj že končana. Pa de se je poškodoval, če ne trenejrajo? Leon, zdaj se komaj začajo problemi. Mure 05 več nede, zamisli se kelko si tij k tumi pripomogo, zavarovanja nede, da boš zdrav, de boš še lejko špilo. Čardaš plesati nete mogli si muraši. Nega telko mesta v Nemčavcaj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    72. gost
      15.01.2013 ob 15:48 KIRI gost

      GEORG SUBAN VRATI SE NAZAD :)))

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    73. gost
      15.01.2013 ob 15:57 Muraš gost

      gost - KIRI; pa Cico, Čiro, ARUM Trade naj prijdejo. Vüpan samo, ka nega malih Subanof v Muri. Pa znaš na koj mijslin.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    74. gost
      15.01.2013 ob 16:04 ooo gost

      Ste navijači mure vi oz. eden ka pod različnimi niki piše... kak bi se nači dalo razložite ka se sledijo en za drugen: gost, KIRI, Muraš?? Nej san ge predsednik, kda je vido ka je nesposoben bi mogo odstopite, tak se tao dela...Ge znan ka nebi bil sposoben prvoligaškoga kluba vodite, more pa bite jasno ka je topić tude nej, pa njegovi plačanci... Čuj, pa ge koli si je leon tao napravo, Mura oz Topić nema nikše pravice njemi gučate ka naj leon dela... kda njemi pa pare da, pa lejko

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    75. gost
      15.01.2013 ob 16:26 gost gost

      gost - ooo, ka bloudiš kakši različni nicki??? Ne fantazejraj. Praviš ka nebi biu sposobne voditi prvoligaškoga kluba, za štenkanje si pa fejst sposoben. Če nemaš rešitve, oziroma ne vejš delo opravljati boukše od tistoga keri ga opravlja in ga tij šinfaš je najbole zravo ka držiš gobec. Če maš rešitev idi ta, napravi kak san ti napijso pa rejši muro. Dokeč pa rešitve nemaš tudi nemaš pravice srati. Ne zagovarjan topiča, idejo mi samo na jetra takši internetni modrijaši ka na forumaj vse nabole znajo v resnici pa so nej sposobni bilice na okou spečti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    76. gost
      15.01.2013 ob 16:32 qqq gost

      Muraš ne motaj malo se pozanimaj kakse poskodbe je mel pa operacije, zato je nej spilo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    77. gost
      15.01.2013 ob 16:38 Muraš gost

      Si znamo zakoj je Topič zgüjbo slujžbo v Petrovcaj. Po mojem je dobro, ka se je v Muri05 zaposlo. Zakoj? Zatou, ka de rikto pejneze za ekipo, ka de še dale mou slujžbo. Če vrag zeme klub, de on brez slujžbe. Če bi Celec osto v Muri, ka lejko on zgibij, če se Mura potopij. S policije ga znankar nedo vrgli. Ta kak so ga tudi zdaj nej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    78. gost
      15.01.2013 ob 16:41 Muraš gost

      gost - qqq; mou je poškodbe in operacije, pa je še na kloupi sedo? Halo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    79. gost
      15.01.2013 ob 16:41 gost ti ne motaj... gost

      Pa priznan ka san nej sposoben vodite niti naše države, pa man pravico volite!!! Saj ne vejš ka gučiš.. topić je pred leti pravo ka do mogli kazensko odgovarjate lidge ka so v klubi napravli 50000 evrov dolga, te zaj naj san sebe prijavi ka je dolg 30 krat povekšo... saj nemo se štuko več s topićovimi pajaci, ka odijo šenki na tekme pa ka njin članarine plača s težko prigaranoga pejneza s strani igralcov!! samo te pa prosin odgovori mi na eno vprašanje!! nemo naštevo manjših sponzorov! ZAKOJ JE FKRAJ OD MURE ŠAO GMT???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    80. gost
      15.01.2013 ob 16:49 Muraš gost

      gost - gost ti ne motaj...; pa tij nan povej zakoj je odišo GMT. Pa še enouk opiši, kak so šli na gostovanje v Rim. Seveda je Topič krijf, ka je nej pajaceke pod sebof kontrolero. Eden je biu redno zaposlene, dva sta pa kao zašenki delala. Tou potovanje je bilou rejsan epsko.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    81. gost
      15.01.2013 ob 16:57 chico gost

      gost Muraš, si tij siguren ka znaš zakoj je Topić zgujbo službo v petrovcaj. Mislin ka se te premalo briga za sebe pri ND MUra, ka bi ostal zaposleni. očitno so ti Nemčavčari nej pri srci ka jih tak šinfaš.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    82. gost
      15.01.2013 ob 17:03 ooo gost

      Ge pravin ka trbej razpistite Muro, ka tao ka je topić z nje napravo nemre več rejšite abramovič, Z 330.000 evri je ščel sezono spelati... S strani igralcov je dobo 400.000 evrov, s strani komunale 250.000 evrov, s strani vivata okoli 200.000 evrov, s strani sponzorov(domačih) okoli 100.000 evrov, s strani gledalcov okoli 150.000-200.000 evrov, s ten ka so eno kredite, samo je nikaj nej vrno, s strani nogometne zveze na pol leta negi 25.000 evrov... Tao je v grobon 1.200.000 evrov, plus toga je ustvaro 1.300.000 evrov dolga, kar pomejni skuper okaoli 2.500.000 evrov.. PAZTE- POSLUVO JE Z 2.500.000 EVRI IN OD TOGA SO IGRALCI NEJ DOBILI SKORAJ NIČ!!! Pa mi mamo skuper z Mariboron najvekši proračun v lige!!! Tak ka Muraš(kvazi seveda)-ZAČEPI!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    83. gost
      15.01.2013 ob 17:23 navijač gost

      ges tudi ne vem ,ka se je spravo na Nemčavcem mamo bar nogometaše, rajši bi v upravo Mure poslo delovno inšpekcijo, ma mo te vidli što je kriv,TOPIČ ali igralci,ka smo ge smo(VRITI)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    84. gost
      15.01.2013 ob 17:42 ooo gost

      v finančnon poročili nega prikazanoga nobenega dohodka od prodaje vstopnic..nobenega... topić-lopov

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    85. gost
      15.01.2013 ob 17:55 Topič lopof gost

      Valda ka Topič nede odišo fkraj od Mure, če pa more odplačate kredit keroga je mogo zejte ka je plačo nazaj tisto ka je od prejšnje firme v G. Petrovcaj zeu pa mure dau! Lopof nesposoben!!!!!!!! Centa je nej zrikto pa de se hvalo neka

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    86. gost
      15.01.2013 ob 17:59 rešitve gost

      Kak je tou sploj možno? Oajj .Tou je konec sveta! Nej je šenki 2013. Dajte nekše rešitve nadzorni odbor.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    87. gost
      15.01.2013 ob 18:01 miško gost

      no, čopičar, povej že, ka lejko čakamo te keden?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    88. gost
      15.01.2013 ob 18:22 qqq gost

      Gost MURAŠ, pa ka se ukvarjas z lotricon, on je se mladi, de se že znajso, pa naj bi podpiso vecletno pogodbo z muro pa nic nej doubuo, kak bi se se te zajebal, premislavli z glavo... Zaj de krivih 25 igralcov, en predsednik pa nej, vej pa toga nega nindre... Topica je dugo nisce nej dregal pa pujsto pri miru ka pripela investitore, preberi si pa vse njegove clanke v vec kak leti od ekipe, sobotoinfo,pomurca,itd...pa te bos vido kelko obljub pa dejansko nic..Ka so igralci krivi ka nega plač?? Ti se zavedas kelko so oni z svojimi igrami v evropi priborili?? Vrvli ka vas je malo taksih ka tak mislite, 1%...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    89. gost
      17.01.2013 ob 1:38 lauraas gost

      Bravo "bejžte nekam",tako je pravilno, za tovarno Muro bi se naj trgali, deca. In kdo bo vrnil denar od komunale?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.