https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
http://yes-pohistvo.si/kuhinjski-bloki
http://www.zniders.com/

NOGOMET

Navijači Mure 05 dali ultimat predsedniku Miroslavu Topiču

Murska Sobota, 14.1.2013  

Danes se je predsednik Mure 05 Miroslav Topič sestal z nadzornim odborom kluba, še prej pa so pričakali s trenutno situacijo zaskrbljeni navijači in zahtevali njegov odstop. Jutri ob desetih se bodo sestali še uradno, prav tako pa se bo nadaljeval sestanek z nadzorniki.

S strani navijačem Mure 05 smo prejeli izjavo za javnost, ki jo objavljamo v celoti:

"Navijači, simpatizerji ter vsi, ki nam je črno-bela barva pri srcu smo se odločili, da  zaradi katastrofalnih razmer, ki trenutno vladajo v nogometnem društvu Mura 05 iz Murske Sobote, podamo sledečo izjavo za javnost.

Zgroženi spremljamo dogajanje v klubu. Da so zadeve ušle izpod nadzora ni nobena skrivnost. S težkim  srcem vsak dan prebiramo dnevno časopisje ter sledimo utopičnim izjavam s strani vodstva kluba. Da se tako ne da in tudi ne sme nadaljevati je jasno vsem in napočil je čas za korenite spremembe.

Čas je za čiste račune ter transparentno ter iskreno poslovanje, brez zakulisnih igric ter raznoraznih fig v žepu. Zavedamo se, da finančna situacija tako v regiji, kot tudi državi ni rožnata in da je sredstva za normalno delovanje kluba skorajda nemogoče dobiti. A smo kljub temu prepričani, da obstaja rešitev za Muro 05. Vsekakor pa ne s trenutno vodstveno zasedbo, predvsem pa ne z gospodom predsednikom na čelu kluba. Njegov odnos do samega kluba,  igralcev, strokovnega vodstva, navijačev ter celotne javnosti je najmanj žalosten. Siti smo praznih obljub ter pravljic, ki nam jih vsake toliko natrosi. Zadeve se morajo urediti, začenši z odstopom predsednika društva. Tako naprej ne gre!

Zahtevamo, da predsednik kluba, gospod Miroslav Topič do petka, 18.01.2013 javnosti predstavi resnično finančno poročilo kluba in tako javnost seznani z resničnim dolgom nogometnega društva Mura 05, predloži vse transakcije s klubskega transakcijskega računa in da se do omenjenega datuma na transakcijskem računu kluba znajdejo finančna sredstva njegovih potencialnih investitorjev (s katerimi nas pelje žejne čez vodo že več kot leto dni) iz kateregakoli konca sveta že prihajajo. V nasprotnem primeru odločno zahtevamo, da poda svoj nepreklicen in brezpogojen odstop z mesta predsednika ND Mura 05!

S to izjavo se distanciramo od kakršnihkoli groženj, odganjanj potencialnih investitorjev ter posameznikov, ki bi želeli pomagati klubu v težkih časih. Ti so vedno dobrodošli. Naše želje in zahteve so le, da se na mizo položijo vse karte in da se končno vidi prava situacija v klubu. Želimo si, da bi s skupnimi močmi rešili nastale težave in tako Murski Soboti oziroma celotnemu Pomurskemu in tudi Slovenskemu prostoru ohranili (nekdanji) nogometni ponos.

Nikoli se nismo aktivno vtikali v klubsko politiko, postavljali zahtev ter morebiti celo grozilni vodstvu. Žal nas je trenutna klavrna podoba našega kluba prisilila, da se oglasimo ter postavimo zahteve, za boljši jutri našega kluba, naših otrok ter vseh, ki jim je ND Mura 05 pri srcu.

Navijači ND Mura 05"

  Fotogalerija

  https://yes-pohistvo.si/

  Komentarji

  1. gost
   14.01.2013 ob 20:29 bg ms gost

   Pa vas je natejgno, ejceki od navijačov in nadzornega odbora !!!!!

   6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   14.01.2013 ob 20:40 Muraš gost

   Ges san tudi navijač Mure, pa se ne strinjam, ka bi Topič odstoupo. Što stogi za tejmi eceki. šteri ga pozijvajo k odstopi?. Nišče nima vizije kak nači naprej ali što de dau pejneze samo Topič se trujdi rejšiti stvar. Če ma što dokaze, ka je pejneze ponevero, naj ga na policijo prijavi. Ka je nej slučajno za tejmi navijači dejte iz Nemčavec?

   6 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   14.01.2013 ob 20:43 ] gost

   Dokeč nedo Viole prišle na fazanerijo nede reda..ve jih pa pozofte..

   9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   14.01.2013 ob 20:52 ges gost

   čuj ti Muraš, püsti ti Fabija na mejri ka je nej absolutno nika tü polek mel!!! Takših prdecov kak si ti je v prekmurje pun kurac, keri samo štenkajo tü na neti, gda pa kaj dejansko nareti trbej pa se doma skrivlejo. Glede Mure po Topiče pa ti lejko poven ka so kandidati keri so pripravleni prevzeti vodenje Mure gda odide. Pa tüde je nej nišče pravo ka je Topič ponevero ali fkradno pejneze, ampak jih je zapravo s svojin nesposobnin vodenjen, keroga ti je gnes v oddaji "vaj kak san zlüfto" lepo predstavo Fabi...

   18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   14.01.2013 ob 20:55 of keden gost

   Pa nej je za gnes bilau povejdano, ka de znana dokončna odločitev?? Ali je pa tau mišljeno of keden??

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   14.01.2013 ob 20:55 Neznanka gost

   Počajakte dunok, se de jasno te keden! Dajmo Topiči šanso, ka druge možnosti več nega. Drugi investitori ne čakajo za vratami, prle kak pa se tej najdejo de mura že v drugoj lige.

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   14.01.2013 ob 20:57 GGG gost

   SE PODIŠEM, DO PETKA MU DATI ČAS! PA NE SPET POROČILA ZA JAVNOST,PA NEVEM KAKE OBLJUBE! DEJANJA, DEJANJA, NE OBLJUBE, DEJANJA!!! SAMO DEJANJE ŠTEJEJO! ČE TEH NEBO MORA NEPREKLICNO ODSTOPITI AMPAK VPRAŠANJE KAKO DALJE,KDO BO DAOL DENAR, KDO BO IGRALCE PREGOVORIL DA OSTANEJO, KDO JE SPOSOBEN SPELJATI SKOS LICENCIRANJE TREBA BO NAJTI TE LJUDI

   7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   14.01.2013 ob 20:59 tak je gost

   če smo njeme vrvale miljon tednov, pa njeme dajmo še desejt tednov

   2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   14.01.2013 ob 21:05 navijač gost

   Ni važno kaj verjamemo ali ne verjamemo,in kolko tednov 3 dni časa ma in konec, tednov je bilo preveč 3 dni

   7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   14.01.2013 ob 21:16 333 gost

   Ja ja topici dati se sanso 2 lejti pa te mogoce kaj bo!! Vej pa mel zadosta casa pa ka zaj fabi tu kriv ce nsposobno vodstvo oz.predsednik od prihoda v prvo ligo ni uspel zrihtati sponzorov pa prodati kaksoga igralca...Mater je vas par topicofih pizdolizcov cednih. Pa ka on je ekipa ? se zavedate ka ce ostane odide cela ekipa pa od toga se kelko domacih igralcov... Vej pa je mel topic sanso ka se izkaze ka je sposoben pa se neje zato naj da moznost drugim...

   5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   14.01.2013 ob 21:29 alf gost

   Topic je zakon....upam da de zrikto denar....tau je v teh casih vejst tesko.....pametnjakovice....

   2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   14.01.2013 ob 21:39 Froc gost

   Moj ate je pravo, ka Topič pijše doktorat iz psihologije množec, zato pa ma nas, tou jest javnost, za poskusne zafce. Zagen den de prej predstavo investitora, ka de te v dizertacije opijso ekstazo prekmurcof, ekstazo sreče, ka nas je rejšo.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   14.01.2013 ob 21:39 trening gost

   Dragi igralci jutri je trening ob 18.00 uri. Pridite v čim večjem številu.

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   14.01.2013 ob 21:44 wy gost

   Lud j...zbunjenog !!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   14.01.2013 ob 21:44 Muraš gost

   gost - ges; Što je biu kapetan, da so igralci nej šteli špilati? Pa ka misliš, ka so investitori nouri, ka do dali svoje pejneze za igralce šteri do včasih špilali, včasih pa nej, za golmana šterome de žoga čudežno z rouk kapala, za igralce šteri do gledalcom " fak of" kazali? Vijdin ka si fejst obveščen o investitoraj ali pa brez veze nakladaš. San mislin, ka je tou drujgo. Kelko je pa Cijpota meu tu poulek, pa de že pokazo čas.

   3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   14.01.2013 ob 22:01 ges gost

   Muraš, ge san slabo obveščeni??? Investitori so igralcon obljubili ka dobijo pejnaze in gda je teh nej bilo so UPRAVIČENO protestirali!!! Či bi po moje bilo, pa kelko san z drugimi obiskovalci tekem gučo, te tiste tekme z Mariboron nebi smeli špilati!!! Glede toga so meli VSO PODPORO NAVIJAČEV!!!! Kak drügo, pod vprašajem je bila SAMO ENA!!! tekma, nej pa kak si napiso, ka včaseh bi špilale, včasih nej??? Igralci so navijačon fakiče kazali??? Ge san bil na VSAKI domači tekmii, pa tudi par gostovanjih v jesenskon deli, pa san nej NIKOLI vido ka bi igralci Mure gledalcon kazali fakiče!!! Tak ka NE SERI ka očitno nemaš blage veze ka pišeš!!! Maš pa prav glede toga, ka čas de pokazo što je z nespametnim poslovanjem zapravo vse pejnaze in spravo Muro v takši položaj ka je zaj, glede nato ka je samo EDEN človek mel dostop do Murinoga računa...

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   14.01.2013 ob 22:04 brezveze gost

   Prenehajte s pisarjanjem po teh forumih, ker itak brezveze .

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   14.01.2013 ob 22:05 pes gost

   Investitorji?????? ha,ha,ha,ha,ha,.........

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   14.01.2013 ob 22:30 Gost gost

   Topič vstraja na funkciji, ker ima osebno podporo župana. Oba morata odstopiti in to zaradi NK Mura....in še mnogo drgih stvari

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   14.01.2013 ob 22:33 ledava gost

   MURAŠ'< ŠKODA KA JE FABI NEJ ŠE KAJ POVEDO GLEDE TOPIČA PA NASPLOŠNO STANJA V KLUBE. FABI TIJ SI LEGENDA!

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   14.01.2013 ob 22:44 Muraš gost

   gost - ges; ti lejko na ton forumi nakladaš, ka se znaš, ka so igralci že od neven kda nej doubili plače ali pejnez. Tou ka si nej vido še ne pomejni ka je nej bilou. Ti si mi pravi navijač, ka si zagovarjo štrajk igralcov. Kak san že napijso, igralci pridejo in odijdejo, tudi deca Mure, ostane samo klub Mura. In takšni navijači kakšen si tij, so ji nej v ponos. Pa še neka osebnoga. Predstavlan se te kak žabaša v prvon lejtniki, šteri se vči, ka de si vütro cvek v šouli vö popravo, zmejs pa še malo na forum napijše.

   2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   14.01.2013 ob 22:45 333 gost

   Muras ti si zabloudo!!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   14.01.2013 ob 23:04 CNN gost

   Šokantna novica - Topiča so vidle, ka se je v Maximuse dobo na kavi z Ronaldojon. Baje ka prijde Ronaldo skup z Messijon. Topič jin je obečo, ka ta spala v Vivate, zašenke, Baje ka jiva je Topič spozno prek foruma, ka mata oba isto karmo, pa ka sta enostavno ponorela, da sta čula kak majo lidge v prekmurje radi nogomet.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   14.01.2013 ob 23:08 Labda gost

   Po mestu se šušlja, da naj bi bil novi partner, ki bo priskočil na pomoč muri05 Activa Group iz Slovenije oz. gospod Mića Vulović. Baje da gre za finančno izjemno močno firmo, ki ima interes vstopiti v klub.

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   14.01.2013 ob 23:16 Nejste resne gost

   Labda, vejpa ne guči noroste. Pravo mo samo to, ka malo poguglaj, pa boš dobo odgovor o ton investitore pa o ton, kakše so šanse, ka tej dajo od sebej kakše pejnez. Ne guče takše noroste!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   14.01.2013 ob 23:20 Vojko gost

   Malo prle san bil v Zvezde pa san vido sküper člane nazdornoga odbora pa Topiča. Pa san bil presenečene, kak fajn so se pogučavale. Probo san na vüjo vlejčte, samo san bil malo predaleč kraj. Zgleda, ka so se te li nekaj zgučale. Moren prafte, ka tak ziher, ka do prišle investitore do zdaj nejsan bil. Topiča čul ka je pravo, ka do v četertek prišle z Nizozemske nikše lidge.

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   14.01.2013 ob 23:21 sponzor gost

   Baje bi naj bil pripravljen vložit v klub poslovnez z Severne Koreje, kateri želi v nekaj mescih preučiti situacijo pa takrat postaviti svoje v odbor kluba, cez dva tedna ma se z svojimi potencialnimi investitori sestanek v pekingu pa te de se znalo al pa naslednj teden!!!

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   14.01.2013 ob 23:24 Kebab gost

   To, Vojko, tij si car. Ge sanj jij tude vido, ka so skuper bilij na kebabe na tržnice. Tak so se objemale, ka ziher neka bou s toga. Neka so omenjale vložek 10 miljounof.

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   14.01.2013 ob 23:26 Janezek gost

   Po mojen je Topič dobo po internete e-pošto v keroj so ga s severne koreje ali pa z malija kontaktejrale, ka naj jin pomaga pri prenose večmiljonske vsote na račun v slovenije. Te pa je Topič ščel dobro mure, pa je ščel, ka bi te pejnez sel na murin račun.

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   14.01.2013 ob 23:29 ges gost

   ja Muraš, z temi svojimi izjavami si rejsan dokazo kak fejst si ti informejrani pa seznanjeni z dogajanjem v Muri... najprle napišeš ka je kao Fabi mel prste poleg pri ton ka smo gnes počakali tan Topiča pa podali to izjavo, ob čen san se mogo fejst nasmijate, te napišeš ka smo Topiča obtožili ka je penaze ponevero oz. fkradno, če glih neven ge si tau vzel??? Kak naslednje, si očitno edini človek ka je vido kak Murini igralci gledalcon na tekmah fakiče kažejo (mogoče maš težave z prividi???) Ka se pa zagovarjanja njihovoga štrajka tiče, pa ga je zagovarjalo nej samo cejlo prekmurje, ampak glede na izjave ljudi iz drugih delov slovenija, ga je zagovarjala cela Slovenija!!! Si pa z to svojo zadnjo izjavo dokazo ka si ali še šmrklaš keri še odi v šolo ali pa brezposelni prdec, keri še živi na račun ateka pa mamice, pa se njemi niti ne senja ka pomejni tau preživljavati sebe pa svojo družino, gda par mejscov zaporedoma ne dobiš niti centa!!! Tau gda pa kelko pejnaz so igralci dobili ti je gnes na "vaj kak san zlüfto" lepo povedo Fabi in glede na to ka osebno dobro poznan še par drugih igralcov Mure in so mi vsi že prle povedali isto zgodbo kak je gnes na radije povedo Fabi, te mislin ka kar dobro ven gda pa kelko pejnez so dobili...

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   14.01.2013 ob 23:32 Vprašanje gost

   Nej resno, ka zna šteri kaj več, ka je bilo gnes zgučano na nadzornon odbore?

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   14.01.2013 ob 23:39 mura4ever gost

   Pa te je znoro, nega vec obiskov, sestankov, toga je blo dosta v leti pa pau, pejnezi so vazni za klub g.predsednik, tega pa ti nete zrihtale...En clovek ma za norca par tisoc lidi, pa toga nega nindre...

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   15.01.2013 ob 0:53 slab spomin gost

   kak mate kratko pamčenje, ja igralci so nan kazali fakiče na tribuno fajić, janža, majer...,pa ja meli bomo zdaj pa lekaj nk nemčavce, so dečki že probali nekaj čarati, pa njim je nej gratalo, v drugo do očitno uspeli, delali pa do po načeli malo vam, dosta meni, kak so že probali

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   15.01.2013 ob 1:19 lulek gost

   @ slab spomin, muraš Daj ge tij ževejš! Mejnjaj dilera ka te vo meče!

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
   15.01.2013 ob 1:20 lauraas gost

   V peto ligo in bo lepo mir v MS, ne pa tale večna agonija.

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
   15.01.2013 ob 7:13 Chico gost

   Iz vsega navedenoga kaže ka ne bo nič. žal. Adijo Mura05. Srečno igralcem. lepo igranje po tretjeligaških igriščih, mogoče de pa keri dober prestop napravo. Dajmo se presenetiti.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
   15.01.2013 ob 7:56 anti topić gost

   Dečki muraš je fartek što bi drujgi takše norije piso LEGENDA

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  38. gost
   15.01.2013 ob 7:59 mimi gost

   Peta liga in konec Lepo znova od začetka , pa brez popustov kot v preteklosti. Hitro se maščuje delovanje vseh vrst botrov proti NAFTI.Zdaj bo pač Prekmurje še dolgo časa brez prvoligaša zaradi faušarije in nesposobnosti.

   1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  39. gost
   15.01.2013 ob 9:13 LEDAVA gost

   NEJ ČUDO KA DOLOČENI BRANIJO TOPIČA ČE PA JIN TA PLAČUJE KARTE , ČLANARINO DA ZA NJEGA GLASUJEJO NA SKUPŠČINI IN KOSILA KO GREJO NA GOSTOVANJA.

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  40. gost
   15.01.2013 ob 9:13 Muraš gost

   gost – ges; Forum šteš kak ščeš, ges san napijso; Ka je nej slučajno za tejmi navijači dejte iz Nemčavec? San ges napijso, ka ste obtožili Topiča, da je pejneze vkradno? Tou si se že pa vö zmislo. Če je nej vkradno, te se zna kamo so šli, ker obstajajo paperi . Glede fakičof, eden gost - slab spomin 15.01.2013 ob 0:53, je tau tudi vido, cilou od večih nogometašov. Znan ka boš napijso ka san to ges pijso. Poslujšo san » kak san zlüfto« Tak kak či bi pošlujšo dvej babici pri štrikanje pred kaminom. Cijpota najprej pove, da bi lejko oudali, da je bil vroča roba, te pa pove, ka je eno tržna vrednost, drujgo pa realna. Pa še fajn primerjavo je na sebi naredo. Plačo so verjetno rejsan ne se doubili, kak je pa z akontacijami plače, kelko so toga daubili? Fajn primerjava z Mariboron, tan je Zahovič boug in batina, ka on pove tou je, prinas pa še golman coj güči, ka o kapetane ne güčijmo. Što je tisti šteri je v Maribori vse pejneze zapravo, prle kak je priši zahovič? Je tau te, šteri je nazadnje bil nikše vodilni v Muri? Pa še ena zgodbica, de so stvari izmišljene in je sakša podobnost s ken zgolj naklčjučna. Pozoven človeka s šterim san že delo in za njega znan, ka je nesposoben oziroma je sposoben delati samo za svoj žep. Poven jemi, ka de ga vütro pouzvo moj vüjči in de jemi ponujdo , ka ga zaposlimo, ka de na našon igrišči travo kosiü. Či glij je z Dupleka doma, de se njemi tou splačalo. Plača de okouli 8 kilo ojrov, s ten, ka de mogo kositi tak kak de jemi vüjči povedo, pa za te nasvete, de mogo vüjčiji sakši mejsec plačati na rokou. Tüdi, či de mogo v zijmi dvakrat kositi, naj se ne spitavle zakoj ampak naj poslujša vüjčija. Či de se njemi vidlo nouro, ka vüjči dobij za tanače več kak un ka dela, naj se spoumni, ka bi lejko še slabše bilau, tak kak v prejšnjon klubi, de so ga vrgli, ka je prenizko kosiu. Pogodbo o zaposlitvi pa mo napijsali tak, ka tudi či kosilnico vrag zeme, de on še izdak dobijvo pejneze. Vejpa pogodbo de vüjči napijso. gost - anti topić, če mi vörvleš ali pa nej, ges san nej fartek

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  41. gost
   15.01.2013 ob 9:34 mura13 gost

   Hejnjajte že inouk sten fuzbalon ka zo tou v sonoti nega pejnez,pa vsi tej ka so pouleg,pa vsi ka se po medijaj v mečejo ka bi oni napravili,vse tou smo že vidli ka vsi glejdajo za svoj žep.Keri gospodarstvenik bi pa šou cuj,pred topičon je tuj nej nikoga bilou pa nej nišče ščeu cuj ite,taka so topiča namočili tisti keri zdaj prouti njemi delajo. O ton ka pa morejo starši davati pejneze nogometašon,tou je pa itak normalno ker so vsi tej naši dečki še deca kera za kere bi bilou bole pametno ka bi kakšo šoulo končali,ker tudi mij vsi davamo denar svojoj deci kda se šoulajo,če so pa tej starši ščeli na svojoj deci zaslujžiti,pa so tak glubi ka so njin pujstili ka ne odijo v šoulo zaradi fuzbala so si pa itak sami krijvi,ka niti eden od teh je nej takši talent ka bi ga glij vsi klubi meli,kak eni mijslite,ka se klubi trgajo za murine nogometaše. Spustite se na zemlou pa začajte kajpametnoga delati...

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  42. gost
   15.01.2013 ob 10:10 GOST gost

   ITE RAJŠI PLOČNIKE ČISTIT: FARTEK TO ZA TEBE TUDI VELJA::::

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  43. gost
   15.01.2013 ob 10:27 bejžte nekan gost

   Za fabriko MURA ste se nej 10 % telko čejsali kak za tej brezvezen žogobrc požrešen klub. FABRIKA je bila PRAVI PONOS.

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  44. gost
   15.01.2013 ob 10:31 anti topič gost

   dosti menje možganov maš od njega zdaj san komaj vido LEGENDA

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  45. copicar
   15.01.2013 ob 10:54 copicar

   Evo po dugon časi se oglasin in to še samo zato ka enin malo usta zapren.Ne pišen, nika pod drugimi imeni, ali vidin ka ste ništerni še itak z menof bole obsedeni kak z klubom.Zdaj van še enkrat poven ka neman nikših drugih imen kak vi ništrni ka pišete vse povprek.Odločo san se ka več ne komenteran stanje v klubu in okoli njega,zato tudi vi malo pazite ka pišete. lp

   6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  46. copicar
   15.01.2013 ob 10:56 copicar

   GOST ti pa samo idi pločnike pucat,ge jih sigurno nemo :-)

   4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  47. gost
   15.01.2013 ob 11:20 Muraš gost

   copicar oprosti, ka me s tebof enačijo, pa ka maš zavolo toga probleme. Zanimivo na http://www.pomurje.si/media/vajkaksanzlufto20130114.mp3 pri 22.50 !!! Što je že biu tisti predsednik pri nk Maribor, šteroga Cijpota tak fali, zgodijla se mu je pa ulica http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2004090700567331 Što ga je prpelo v Muro? Zahvalo bi se staršem, posebej še očetu in mami, šteriva sta me v mali mladosti vozila na treninge NK Mure. No včasih san tudi z biciklinom šau, vej smo prva ves do Sobote.

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  48. gost
   15.01.2013 ob 11:26 KAR NEKDO gost

   Komedija " MURA 05 " se nadaljuje.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  49. gost
   15.01.2013 ob 11:48 ajajaj gost

   Dimitrij Hlastec je že enkrat biu pogrebec fuzbala, verjetno ga je negdo namensko pripelo v Muro. Istri pogebci, drugi mrtvec.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  50. gost
   15.01.2013 ob 11:53 diksi gost

   Dober meneger je tisti, ki kljub slabi situaciji in stanju izvleče najboljše. Saj so v MB tudi nej meli pejnez, obratno imeli so dolgove večje kot jih je mela mura pred vstopom v prvo ligo. S trdim delom in iznajdljiVostjo posameznikov, predvsem pa s podporo nevijačev so dosegli to kar so. Vse bolj se mi zdi, da ljudje v klubu niso dorasli svoji nalogi. Čakat na nekoga,da bo investiral v klub je UTOPIČNO. Stvar je treba zastaviti dolgoročno, s svojim kadrom ( predvsem mislim na igralce ). Prdevsem pa finančno vzdržno po načelu - TROŠI KOLIKO IMAŠ IN NIČ VEČ.

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  51. gost
   15.01.2013 ob 12:11 ooo gost

   Muraš ti si tele( prvo kak prvo)!! Zanima me če bi ti v službi šenki delo? ODGOVOR JE JASEN!! Samo bv se štukate! eden in edini krivec je topić, že zatao ka je predsednik, pa tej topić je eden redkih ka je plačo dobivo... zakoj misliš ka je GMT šao fkraj? Zakoj je lopov topić aodo fajića za menje kak njemi dužen bil? AH, samo bv, resno bv se z loleki štukate... Prejšnji teden je na MV bil te lopov, pa nej mogo nikaj skup sprafte nej ka bi njemi glas leto! PRVO: kriv je Celec, DRUGO: kriv je Puhan, Tretje:kriv je Cipot, ČETRTO: kriv je Draković, PETO: krivi so nizozemci za prodajo Fajića, ŠESTIč:Krivi so gledalci, ka odijo premalo na tekme, SEDMIČ: kriva je računovodkinja, ka realne rezultate prikažuvle, OSMIČ: krivo je, ka obstaja naslednji teden... Copicare pa tao: Je eden izmed grobarov toga kluba!! Zaj pa copicar na ulice pa iskat te ka so proti topiče!

   3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  52. gost
   15.01.2013 ob 12:51 gost gost

   gost - ooo , tele si ti pa tisti keri odi v službo šenki. Ges če dva mejseca ne dobin plače teran vse v PM pa iden. Keri pa odi leto dni delat brez plače pa je ali nesposoben za kaj drugoga ali pa tak zabiti ka se da leto dni namrdavati. Dvej leti ste vsi tou kcuj gledali pa modruvali, napravo pa neje niti eden nič. Zdaj pa palik vsi najbole pametni. Zabiti internetni pametnjakoviči, če bi vas pa nešče postavo na nekšo vodilno mesto bi pa v nezavest spadnoli, po interneti bi pa najmenje lakoto v afriki odpravili tak ste pametni.

   5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  53. gost
   15.01.2013 ob 12:52 bojan gost

   KAJ JE Z DENARJEM OD KOMUNALE GOSPOD ŽUPAN???? KDO BO TO VRNIL PM!!!!!!

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  54. copicar
   15.01.2013 ob 12:55 copicar

   gost - Muraš,nega panike ka te zamenjavajo z menof :-) telko san se oglaso edino kak san že napiso ka ne pišen pod drugimi imeni kak polovica na ton portalu.Vsen ostalin ka mate telko povedati proti meni pa poven ka ste slabiči, ka mi ne vupate v oči povedati to ka mislite,dobro vsi znate što san,verjetno se mi na cesti na velko pozdravljate tu pa serete pa se skrivate pod nekšimi imeni.Sram vas je lejko in ne mislin z vami debaterati več od mure nika.Kda se mi pa keri predstavi z imenom pa priimkom pa nega nevole lejko ideva na pivo pa se pogučiva kaj o muri in kdo vse je kriv za tako stanje.

   3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  55. gost
   15.01.2013 ob 13:12 gost gost

   KAJ JE RES JUTRI V TUŠU POPUST???

   4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  56. gost
   15.01.2013 ob 13:20 Poročilo gost

   Navijače, je gnes resno bil sestanek ob 10. vore s Topičon? Ka ste se zgučale?

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  57. gost
   15.01.2013 ob 13:37 05-13 gost

   Zgučano, ka v petek podpišejo novi investitori.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  58. gost
   15.01.2013 ob 13:41 Poročilo gost

   05-13 to resno, ali se zafrkavleš? De što tou uradno potrdo, povedo?

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  59. gost
   15.01.2013 ob 13:44 Franci gost

   Novinare, ka lejko kaj napijšete, o rezultate včerajšnjega pa gnješnjega sestanka med topičin pa NS oz. navijači?

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  60. gost
   15.01.2013 ob 13:46 Tiko gost

   Čopičar, vejpa, če te bog dau, daj povej nan kaj s prve roke. Ka lejko čakamo te keden. Ka nas bar malo pomirijš. Ge san že čista gotof od te negotovoste!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  61. gost
   15.01.2013 ob 13:52 KIRI gost

   DAJTE NO KOJI DEBIL JE TAU PA PISO.....

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  62. gost
   15.01.2013 ob 13:54 : 05 - 13 gost

   Pojge, g.Hlastec je svoj pejnez zaslužo do zadnje pare. Iz Maribora je prineso pozitiven evropski zmagovalni duh. Te gda ekipe nej šlo na tereni je zrikto napredovanje za zeleno mizo. Što je tak sposoben v Sobote ? Nega takšoga.

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  63. gost
   15.01.2013 ob 14:14 mura4ever gost

   Dejstvo je ka je kriv predsednik pa lejko zaj ti muraš pises od fabija pa drakovica... On je mel vsa pooblastila kako z denarjem, on je zbral prvo vodstvo italijani, zaj nizozemci pa so nic nej napravli.. Ge je zaj tisti njegov Krijstjan Gregorcec, velki biznismen?? Gost Muraš ce te spomnim do lanskega poletje nisce od igralcov nic nej topici pravo, medtem ko jih je on mel za norca ze eno leto... Pa kak je lejko naiven tak, niti en tuji investitor nede v muro vlago z cistimi nameni... Muraš ti nebi popizdo, ce bi na igriscu prislujzo za klub lepih 400.000eu pa nic nej doubo?? Bojte realni topic je nej za to funkcijo, nema niksoga vpliva na domace privatnike nej ka bi se na tuje mel ka bi sto vlagal... Se predugo so igralci vse to prenasali... To ne pomeni ka topic slab clovek, ni pa sposoben voditi kluba, boljse za njega je ka cimprej odstopi...

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  64. gost
   15.01.2013 ob 14:33 0505 gost

   Čopičara za sportnoga direktora Mure te pridemo v ligo prvakov pa de klub rešeni!!

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  65. gost
   15.01.2013 ob 14:44 bla bla bla gost

   Dragi komentatori :-) mislin ka ste kak deca v vrtecu :-)tan van čopič piše ka več nede komentero o muri vi li dale tirate svoje pa ga izazivate ? Vejpa če človek topiču vrvle naj vrvle to je njegova stvar ali vi ništerni te li dale tirali ka je copič kriv za propad mure,rejsan razmišljate kak deca v vrtecu.Se pa strinjan z copičon ka njemi ne vupate osebno povedati ka kelko ge vidin ga si poznate tu pa se preseravate.Telko o ton :-)Me pa zanima ali so rejsan kakšni sestanki bili in ka če sploj ka so si zgučali ?

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  66. gost
   15.01.2013 ob 14:49 ooo gost

   Pa se pojavla par topićovih pajacov, keri ščejo prepričate svejt ka so krivi vsi drugi samo topić nej... Van poven zakoj so zadnji, loleki topićovi??? Zato ka reda nega in riba vedno smrdi pri glavi.. Napake so pa sestavni del športa in se dogajajo še bole očitno kda nega reda!!! Par vas pajacov pa itak ne ustvari realne slike, ge bi ga tude hvalo če bi mi članarino plačo in mel šenki oglede tekem. Oziroma ga nebi, ker san nej kešpička kak vi pajaci!!

   1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  67. gost
   15.01.2013 ob 15:14 Muraš gost

   Zna što, ka se dogaja z Lotričom, ten vüpanjom prekmurske ravnice. Kelko san vido, jemi več ne trbej segrejvati od burje mrzle koperske klopi. Seveda, ma pa stanovanje, čiglij klubsko, zašenki gesti in na še morđe je. Mura je z njegovim odhodom nika nej zaslüjžila, nikak je pač poskrbo, ka je nej mou podpijsane pogodbe. Je zaslujžo štoj drüjgi? Kak se tisti počujti štere rad brše, pa jemi drujgi ne pistijo? Navijači Mure 05, nad ten bi se mogli zamisliti!!

   0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  68. gost
   15.01.2013 ob 15:24 qqq gost

   Dobro je Lotric ze te znak ka z ten vodstvon nebi blo pametno podpisati pogodbo, evo zaj se izkazalo kak bi se zajebal, ce bi ostal...

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  69. gost
   15.01.2013 ob 15:28 gost gost

   gost - ooo, kak san ti pravo, navaden internetni štenkaš. Že dvej leti je takša situacija v Muri, zakoj si te nej biu glasen, oziroma zakoj si te nej nika napravo gda se je še neka dalo napraviti? Štenkanje pa interneti je najbole množičen rekracijski šport v prekmurji. Skoraj dvej leti že poslušan kak terato toga topiča nekan, ajde ite pa ga resno naterjate. Včlanite se v klub, skličite občni zbor pa ga nažente. Tou se da v enon tedni vse zrihtati. Ali nej, rajši te dale štenkali po interneti, niti eden pa nema đajc ka bi neka resno napravo. Mater van štenkaško! Še zdaj mate šanso ka topiča natirate sami, če nede odstoupo. Pa ka vas vijdin mudonje kleri je tak močen ka bi tou napravo. Ha?

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  70. gost
   15.01.2013 ob 15:33 Muraš gost

   qqq- rejsan me zanijma, ka pravi na tou Lotrič. Zakoj se Villa pri Barceloni pijzdi ka ne špila? Vej pa ma lejpo plačo, pa je že neka v življenji zaslüjžo. Za Lotriča tou nebi mogli povedati. Lotrič, žau mi te je in vüpan, ka si spozno, ka so te napijzdili.

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  71. gost
   15.01.2013 ob 15:47 Muraš gost

   sobotainfo:Leon Horvat, ki je v tej sezoni za Muro zbral 17 nastopov in prejel 2 rumena kartona, si je spet poškodoval stopalo – počila mu je kost v stopalu. Horvat bo predvidoma operiran marca, sledilo bo pa še dolgotrajno okrevanje, kar pomeni, da je sezona zanj že končana. Pa de se je poškodoval, če ne trenejrajo? Leon, zdaj se komaj začajo problemi. Mure 05 več nede, zamisli se kelko si tij k tumi pripomogo, zavarovanja nede, da boš zdrav, de boš še lejko špilo. Čardaš plesati nete mogli si muraši. Nega telko mesta v Nemčavcaj.

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  72. gost
   15.01.2013 ob 15:48 KIRI gost

   GEORG SUBAN VRATI SE NAZAD :)))

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  73. gost
   15.01.2013 ob 15:57 Muraš gost

   gost - KIRI; pa Cico, Čiro, ARUM Trade naj prijdejo. Vüpan samo, ka nega malih Subanof v Muri. Pa znaš na koj mijslin.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  74. gost
   15.01.2013 ob 16:04 ooo gost

   Ste navijači mure vi oz. eden ka pod različnimi niki piše... kak bi se nači dalo razložite ka se sledijo en za drugen: gost, KIRI, Muraš?? Nej san ge predsednik, kda je vido ka je nesposoben bi mogo odstopite, tak se tao dela...Ge znan ka nebi bil sposoben prvoligaškoga kluba vodite, more pa bite jasno ka je topić tude nej, pa njegovi plačanci... Čuj, pa ge koli si je leon tao napravo, Mura oz Topić nema nikše pravice njemi gučate ka naj leon dela... kda njemi pa pare da, pa lejko

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  75. gost
   15.01.2013 ob 16:26 gost gost

   gost - ooo, ka bloudiš kakši različni nicki??? Ne fantazejraj. Praviš ka nebi biu sposobne voditi prvoligaškoga kluba, za štenkanje si pa fejst sposoben. Če nemaš rešitve, oziroma ne vejš delo opravljati boukše od tistoga keri ga opravlja in ga tij šinfaš je najbole zravo ka držiš gobec. Če maš rešitev idi ta, napravi kak san ti napijso pa rejši muro. Dokeč pa rešitve nemaš tudi nemaš pravice srati. Ne zagovarjan topiča, idejo mi samo na jetra takši internetni modrijaši ka na forumaj vse nabole znajo v resnici pa so nej sposobni bilice na okou spečti.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  76. gost
   15.01.2013 ob 16:32 qqq gost

   Muraš ne motaj malo se pozanimaj kakse poskodbe je mel pa operacije, zato je nej spilo

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  77. gost
   15.01.2013 ob 16:38 Muraš gost

   Si znamo zakoj je Topič zgüjbo slujžbo v Petrovcaj. Po mojem je dobro, ka se je v Muri05 zaposlo. Zakoj? Zatou, ka de rikto pejneze za ekipo, ka de še dale mou slujžbo. Če vrag zeme klub, de on brez slujžbe. Če bi Celec osto v Muri, ka lejko on zgibij, če se Mura potopij. S policije ga znankar nedo vrgli. Ta kak so ga tudi zdaj nej.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  78. gost
   15.01.2013 ob 16:41 Muraš gost

   gost - qqq; mou je poškodbe in operacije, pa je še na kloupi sedo? Halo

   0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  79. gost
   15.01.2013 ob 16:41 gost ti ne motaj... gost

   Pa priznan ka san nej sposoben vodite niti naše države, pa man pravico volite!!! Saj ne vejš ka gučiš.. topić je pred leti pravo ka do mogli kazensko odgovarjate lidge ka so v klubi napravli 50000 evrov dolga, te zaj naj san sebe prijavi ka je dolg 30 krat povekšo... saj nemo se štuko več s topićovimi pajaci, ka odijo šenki na tekme pa ka njin članarine plača s težko prigaranoga pejneza s strani igralcov!! samo te pa prosin odgovori mi na eno vprašanje!! nemo naštevo manjših sponzorov! ZAKOJ JE FKRAJ OD MURE ŠAO GMT???

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  80. gost
   15.01.2013 ob 16:49 Muraš gost

   gost - gost ti ne motaj...; pa tij nan povej zakoj je odišo GMT. Pa še enouk opiši, kak so šli na gostovanje v Rim. Seveda je Topič krijf, ka je nej pajaceke pod sebof kontrolero. Eden je biu redno zaposlene, dva sta pa kao zašenki delala. Tou potovanje je bilou rejsan epsko.

   1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  81. gost
   15.01.2013 ob 16:57 chico gost

   gost Muraš, si tij siguren ka znaš zakoj je Topić zgujbo službo v petrovcaj. Mislin ka se te premalo briga za sebe pri ND MUra, ka bi ostal zaposleni. očitno so ti Nemčavčari nej pri srci ka jih tak šinfaš.

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  82. gost
   15.01.2013 ob 17:03 ooo gost

   Ge pravin ka trbej razpistite Muro, ka tao ka je topić z nje napravo nemre več rejšite abramovič, Z 330.000 evri je ščel sezono spelati... S strani igralcov je dobo 400.000 evrov, s strani komunale 250.000 evrov, s strani vivata okoli 200.000 evrov, s strani sponzorov(domačih) okoli 100.000 evrov, s strani gledalcov okoli 150.000-200.000 evrov, s ten ka so eno kredite, samo je nikaj nej vrno, s strani nogometne zveze na pol leta negi 25.000 evrov... Tao je v grobon 1.200.000 evrov, plus toga je ustvaro 1.300.000 evrov dolga, kar pomejni skuper okaoli 2.500.000 evrov.. PAZTE- POSLUVO JE Z 2.500.000 EVRI IN OD TOGA SO IGRALCI NEJ DOBILI SKORAJ NIČ!!! Pa mi mamo skuper z Mariboron najvekši proračun v lige!!! Tak ka Muraš(kvazi seveda)-ZAČEPI!!

   3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  83. gost
   15.01.2013 ob 17:23 navijač gost

   ges tudi ne vem ,ka se je spravo na Nemčavcem mamo bar nogometaše, rajši bi v upravo Mure poslo delovno inšpekcijo, ma mo te vidli što je kriv,TOPIČ ali igralci,ka smo ge smo(VRITI)

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  84. gost
   15.01.2013 ob 17:42 ooo gost

   v finančnon poročili nega prikazanoga nobenega dohodka od prodaje vstopnic..nobenega... topić-lopov

   1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  85. gost
   15.01.2013 ob 17:55 Topič lopof gost

   Valda ka Topič nede odišo fkraj od Mure, če pa more odplačate kredit keroga je mogo zejte ka je plačo nazaj tisto ka je od prejšnje firme v G. Petrovcaj zeu pa mure dau! Lopof nesposoben!!!!!!!! Centa je nej zrikto pa de se hvalo neka

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  86. gost
   15.01.2013 ob 17:59 rešitve gost

   Kak je tou sploj možno? Oajj .Tou je konec sveta! Nej je šenki 2013. Dajte nekše rešitve nadzorni odbor.

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  87. gost
   15.01.2013 ob 18:01 miško gost

   no, čopičar, povej že, ka lejko čakamo te keden?

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  88. gost
   15.01.2013 ob 18:22 qqq gost

   Gost MURAŠ, pa ka se ukvarjas z lotricon, on je se mladi, de se že znajso, pa naj bi podpiso vecletno pogodbo z muro pa nic nej doubuo, kak bi se se te zajebal, premislavli z glavo... Zaj de krivih 25 igralcov, en predsednik pa nej, vej pa toga nega nindre... Topica je dugo nisce nej dregal pa pujsto pri miru ka pripela investitore, preberi si pa vse njegove clanke v vec kak leti od ekipe, sobotoinfo,pomurca,itd...pa te bos vido kelko obljub pa dejansko nic..Ka so igralci krivi ka nega plač?? Ti se zavedas kelko so oni z svojimi igrami v evropi priborili?? Vrvli ka vas je malo taksih ka tak mislite, 1%...

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  89. gost
   17.01.2013 ob 1:38 lauraas gost

   Bravo "bejžte nekam",tako je pravilno, za tovarno Muro bi se naj trgali, deca. In kdo bo vrnil denar od komunale?

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  90. gost
   01.11.2018 ob 15:35 DouglasdubVE gost

   buy cialis online without a prescription cialis lowest prices md pharmacy cialisb.com cialis 20 mg tablet http://cialisb.com/ cialis online canada http://cialisb.com/ Cheap cialis http://wsbcinpa.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisb.com cialis without prescription where to buy cialis online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  91. gost
   01.11.2018 ob 21:48 TyronemofIM gost

   cheap cialis without prescription cialis 5 mg tab cialissy.com generic cialis tadalafil fast http://cialissy.com/ cialis generic dosage http://cialissy.com/ can you buy viagra without prescription http://ablaise.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissy.com can you buy viagra in mexico without a prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  92. gost
   02.11.2018 ob 0:19 DouglasdubVE gost

   buy cialis cialis from usa pharmacy cialisvi.com generic cialis tadalafil http://cialisvi.com/ generic cialis http://cialisvi.com/ buy cialis online best price http://truecolorsonline.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvi.com how can i buy cialis without a prescription buy cheap cialis in canada

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  93. gost
   02.11.2018 ob 9:52 DouglasdubVE gost

   buy cheap cialis no prescription buy generic cialis cialisonli.com generic for cialis 20mg http://cialisonli.com/ tadalafil 10 mg dosage http://cialisonli.com/ Cialis http://caspyr.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonli.com cialis without a doctor 20mg buy cheap cialis on line

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  94. gost
   02.11.2018 ob 13:12 DouglasdubVE gost

   viagra pills viagra kaufen in holland apotheke viagraiy.com viagra tablets australia http://viagraiy.com/ viagra generics india http://viagraiy.com/ buy cheap viagra no prescription http://paratekpharm.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagraiy.com viagra purchase without perion us pharmacy buy cheap viagra on line

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  95. gost
   02.11.2018 ob 17:32 DouglasdubVE gost

   canadian medications by mail reputable canadian prescriptions online canadianpharmacyonli.com online canadian pharmacies http://canadianpharmacyonli.com/ online canadian pharmacy http://canadianpharmacyonli.com/ canada online pharmacy http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com north west pharmacy canada http://mdm-penza.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyonli.com/ online pharmacies india

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  96. gost
   03.11.2018 ob 0:25 DouglasdubVE gost

   buy viagra delhi viagra tablets india viabiovit.com viagra 20mg information http://viabiovit.com/ viagra without a doctor prescription us http://viabiovit.com/ buy viagra germany http://msaccessjobs.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viabiovit.com cheap viagra without a prescription buy viagra online us pharmacy

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  97. gost
   03.11.2018 ob 1:13 DouglasdubVE gost

   buy cialis online buy cialis cheap cialisvi.com buy tadalafil pills http://cialisvi.com/ tadalafil tablets http://cialisvi.com/ Cialis generico http://waystoloseweightfast.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvi.com tadalafil without a doctors prescription buy cialis pills online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  98. gost
   03.11.2018 ob 10:53 DouglasdubVE gost

   Cialis online cialis pills 20 cialisvv.com tadalafil tablets 60 mg http://cialisvv.com/ cialis dosage http://cialisvv.com/ buy cialis online http://payroommatebill.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvv.com real cialis without a doctors prescription buy cialis pills online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  99. gost
   03.11.2018 ob 17:50 DouglasdubVE gost

   buy viagra delhi viagra coupons pfizer viabiovit.com viagra prices walmart http://viabiovit.com/ viagra pills at walmart http://viabiovit.com/ buy generic viagra online http://venturingout.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viabiovit.com generic viagra without a prescription buy viagra germany

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  100. gost
   03.11.2018 ob 21:05 DouglasdubVE gost

   canada online pharmacies pharmacy canada online prescriptions canadianpharmacyies.com drugs for sale on internet http://canadianpharmacyies.com/ buy viagrow http://canadianpharmacyies.com/ no 1 canadian pharcharmy online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com canada medications buy http://qsafety.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyies.com/ canadian rxlist

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  101. gost
   04.11.2018 ob 6:26 DouglasdubVE gost

   where can i buy viagra generic for viagra withoutadoctorsprescriptions.com men viagra vs women viagra http://withoutadoctorsprescriptions.com/ Low cost viagra 20mg http://withoutadoctorsprescriptions.com/ viagra on line http://forsalebyownerjamaica.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=withoutadoctorsprescriptions.com viagra withoutprescription in canada buy viagra usa

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  102. gost
   04.11.2018 ob 10:27 TyronemofIM gost

   cialis without a doctors prescription tadalafil tablets for sale cialisonl.com tadalafil 20 mg troche http://cialisonl.com/ tadalafil tablets 40mg http://cialisonl.com/ cialis without a doctor prescription http://baltimorelife.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonl.com cialis without a doctor 25

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  103. gost
   04.11.2018 ob 15:20 DouglasdubVE gost

   Cialis online cialis 5mg pricing cialisb.com tadalafil tablets 10mg http://cialisb.com/ buy cialis uk http://cialisb.com/ buy tadalafil http://recoverfisherinvestmentlosses.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisb.com cialis daily use without prescription buy cialis uk

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  104. gost
   04.11.2018 ob 21:18 DouglasdubVE gost

   buy viagra usa online pharmacies legitimate canadianpharmacyonli.com canadian online pharmacies rated http://canadianpharmacyonli.com/ canadian prescription drugstore http://canadianpharmacyonli.com/ canadian prescriptions online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com canada medications information http://artgranny.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmacies shipping to usa

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  105. gost
   05.11.2018 ob 4:53 DouglasdubVE gost

   canadian pharmacy online 24 northwest pharmacies canadianpharmacyies.com online canadian pharmacy http://canadianpharmacyies.com/ online pharmacies india http://canadianpharmacyies.com/ canada drugs online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com canadian medications list http://artlavca.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmacies that ship to us

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  106. gost
   05.11.2018 ob 6:31 DouglasdubVE gost

   Cialis pills cialis pills price cialisvi.com cialis tablets side effects http://cialisvi.com/ cialis 20 mg coupon http://cialisvi.com/ buy cialis online cheap http://luxeundies.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvi.com cialis without a doctor prescription buy cheap cialis coupon

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  107. gost
   05.11.2018 ob 12:21 DouglasdubVE gost

   canada pharmacy online buy viagrow canadianpharmacyonli.com buy viagrow http://canadianpharmacyonli.com/ buy viagra usa http://canadianpharmacyonli.com/ online canadian pharmacy http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com pharmacy canada online prescriptions http://leo-ventoni.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmaceuticals companies

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  108. gost
   05.11.2018 ob 19:51 TyronemofIM gost

   order cialis without prescription cialis cena srbija cialisonl.com buy tadalafil http://cialisonl.com/ cialis 20mg http://cialisonl.com/ online prescription for cialis http://searchonlinevideo.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonl.com buy cialis with prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  109. gost
   06.11.2018 ob 11:13 DouglasdubVE gost

   buy cialis online us pharmacy cialis side effects cialisvi.com buy cialis no rx http://cialisvi.com/ cialis 20 mg http://cialisvi.com/ buy cialis us pharmacy http://im2moro.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvi.com medication without a doctors prescription buy generic cialis pills

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  110. gost
   06.11.2018 ob 20:46 DouglasdubVE gost

   buy cheap viagra coupon viagra levitra cialis rldta.com viagra prices http://rldta.com/ viagra ukraine http://rldta.com/ buy viagra online without a prescription http://vkclient.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com buy viagra online without prescription where to buy viagra online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  111. gost
   07.11.2018 ob 8:32 DouglasdubVE gost

   drugstore online pharmacy canada best canadianpharmacytousa.com canadian rx world pharmacy http://canadianpharmacytousa.com/ trust pharmacy canadian http://canadianpharmacytousa.com/ canada vagra http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com drugs for sale online http://itcom.ooo/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmacy viagra

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  112. gost
   07.11.2018 ob 11:19 DouglasdubVE gost

   buy cheap cialis no prescription cialis 20mg use cialisb.com cialis daily use http://cialisb.com/ cialis pills http://cialisb.com/ buy cheap cialis on line http://doughmosaic.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisb.com cialis purchase online without prescription buy cialis delhi

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  113. gost
   07.11.2018 ob 18:23 DouglasdubVE gost

   buy cialis usa cialis 20mg coupon cialisonli.com cialis online usa http://cialisonli.com/ cialis tablets for sale http://cialisonli.com/ buy tadalafil http://gemreports.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonli.com online prescription for cialis buy cialis uk

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  114. gost
   07.11.2018 ob 21:20 DouglasdubVE gost

   viagra prices stendra or viagra rldta.com Discount viagra http://rldta.com/ viagra 50mg vs 100mg http://rldta.com/ viagra tablets http://jcstuff.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com buy viagra online without buy cheap viagra coupon

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  115. gost
   08.11.2018 ob 1:04 DouglasdubVE gost

   buy cialis online without a prescription cialis cena srbija babecolate.com tadalafil 20 mg dosage http://babecolate.com/ cialis dosage http://babecolate.com/ where to buy cialis online http://oktirestoresinc.co/__media__/js/netsoltrademark.php?d=babecolate.com cialis without a doctor preion buy cialis online no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  116. gost
   08.11.2018 ob 5:37 DouglasdubVE gost

   cheap viagra viagra coupons pfizer viagraiy.com viagra 20mg directions http://viagraiy.com/ viagra without a doctor prescription usa http://viagraiy.com/ online viagra http://chickfilamartinsville.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagraiy.com viagraprofessionalwithoutaprescription buy viagra online without a prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  117. gost
   08.11.2018 ob 9:25 DouglasdubVE gost

   online pharmacies drugs for sale in mexico canadianpharmacytousa.com buy viagra usa http://canadianpharmacytousa.com/ canadian drugs http://canadianpharmacytousa.com/ canadian prescriptions online http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com northwest pharmacies in canada http://svoysamolet.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canada medication cost

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  118. gost
   08.11.2018 ob 13:59 DouglasdubVE gost

   buy viagra medication viagra without a doctor prescription walmart withoutadoctorsprescriptions.com viagra levitra or cialis http://withoutadoctorsprescriptions.com/ low cost viagra 100mg http://withoutadoctorsprescriptions.com/ buy viagra online http://icnationalteam.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=withoutadoctorsprescriptions.com viagra online without prescription buy viagra pills online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  119. gost
   08.11.2018 ob 17:41 DouglasdubVE gost

   buy cialis medication cialis tadalafil 40mg cialisb.com purchasing generic cialis on the internet http://cialisb.com/ buy cialis online safely http://cialisb.com/ buy cialis online http://wikipediaeddivorce.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisb.com can you buy viagra in mexico without a prescription buy cialis pills online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  120. gost
   09.11.2018 ob 2:04 DouglasdubVE gost

   canadian online pharmacies canada drug pharmacy canadianpharmacyonli.com discount canadian pharmacies http://canadianpharmacyonli.com/ top rated canadian pharmacies online http://canadianpharmacyonli.com/ best canadian pharmacies online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com trust pharmacy of canada http://xn--66-6kc1aexce4ce.xn--p1ai/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ are canadian online pharmacies safe

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  121. gost
   09.11.2018 ob 5:29 TyronemofIM gost

   cialis purchase online without prescription cialis 20 mg tablet cialissi.com tadalafil 10 mg daily http://cialissi.com/ cialis pills cost http://cialissi.com/ cialis without a doctors prescription http://wallyoga.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialissi.com/ cialis without a doctor prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  122. gost
   09.11.2018 ob 10:54 DouglasdubVE gost

   canadian medications, liraglutide canadian pharmacycanadian pharmacy canadianpharmacytousa.com drugstore online http://canadianpharmacytousa.com/ trust pharmacy of canada http://canadianpharmacytousa.com/ how safe are canadian online pharmacies http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com online pharmacies legitimate http://anot.su/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ northwest pharmacies mail order

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  123. gost
   09.11.2018 ob 19:09 DouglasdubVE gost

   viagra without a doctor prescription generic viagra lowest prices viagraiy.com viagra generics reviews http://viagraiy.com/ viagra daily dose http://viagraiy.com/ sildenafil 100mg http://e-chute.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagraiy.com buy viagra without the prescription buy viagra germany

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  124. gost
   10.11.2018 ob 1:47 DouglasdubVE gost

   cialis canadian pharmacy pharmacy onesource canadianpharmacyies.com canadian medications pharmacy http://canadianpharmacyies.com/ trust pharmacy canada http://canadianpharmacyies.com/ drugstore online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com aarp recommended canadian pharmacies http://bezpekashop.com.ua/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyies.com/ canadian prescription drugstore

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  125. gost
   10.11.2018 ob 4:33 DouglasdubVE gost

   buy cheap cialis coupon tadalafil 20mg cialisonla.com cialis prices http://cialisonla.com/ cialis tadalafil 20mg http://cialisonla.com/ buy cialis online without a prescription http://noblearth.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonla.com generic cialis without a doctor prescription where to buy cialis online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  126. gost
   10.11.2018 ob 8:37 TyronemofIM gost

   cialis without a doctors prescription buy cialis online best price cialissi.com tadalafil generic name http://cialissi.com/ cialis lowest price http://cialissi.com/ tadalafil without prescription http://kropus.com/bitrix/rk.php?goto=http://cialissi.com/ get cialis prescription online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  127. gost
   10.11.2018 ob 13:49 DouglasdubVE gost

   Cialis 20 mg tadalafil generic dosage cialisonli.com buy cialis medication http://cialisonli.com/ tadalafil generic 20mg http://cialisonli.com/ buy cialis usa http://sghbrand.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonli.com how can i buy cialis without a prescription buy tadalafil

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  128. gost
   10.11.2018 ob 15:38 TyronemofIM gost

   tadalafil without a doctor prescription purchase tadalafil cialisonl.com tadalafil troche http://cialisonl.com/ cialis pills for sale http://cialisonl.com/ how can i buy cialis without a prescription http://hardyscolony.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonl.com how to get cialis without doctor

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  129. gost
   10.11.2018 ob 19:02 DouglasdubVE gost

   online pharmacy canada canadian pharmacy viagra canadianpharmacytousa.com Northwest Pharmacy http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmacies stendra http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmacys http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com trust pharmacy canadian http://metallprofil.kz/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian cialis

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  130. gost
   10.11.2018 ob 23:37 TyronemofIM gost

   cialis no prescription purchase cialis cialisonl.com cialis 20 mg http://cialisonl.com/ cialis 5 mg tab http://cialisonl.com/ cialis online without prescriptio http://regstaer.ru/bitrix/rk.php?goto=http://cialisonl.com/ purchasing cialis on the internet

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  131. gost
   11.11.2018 ob 0:45 DouglasdubVE gost

   aarp recommended canadian pharmacies canadian online pharmacies rated canadianpharmacyies.com canadianpharmacy http://canadianpharmacyies.com/ the best canadian online pharmacies http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmaceuticals online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com canadian prescription drugstore http://vtb-russia.com/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyies.com/ global pharmacy canada

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  132. gost
   11.11.2018 ob 7:31 TyronemofIM gost

   cialis canada prescription cialis cena srbija cialissy.com buy cials online http://cialissy.com/ tadalafil generic http://cialissy.com/ order cialis without prescription http://xn--65q66dyyp5hi8i4a.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissy.com online prescription for cialis

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  133. gost
   11.11.2018 ob 11:49 DouglasdubVE gost

   is trust pharmacy in canada legitimate trust pharmacy canada canadianpharmacytousa.com canadian medications pharmacy http://canadianpharmacytousa.com/ buy viagrow pro http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmaceuticals reviews http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com online pharmacies in usa http://eskhata.com/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ drugs for sale

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  134. gost
   11.11.2018 ob 15:20 TyronemofIM gost

   online prescription for cialis buy generic cialis cialissi.com tadalafil 20 mg walmart http://cialissi.com/ cialis side effects http://cialissi.com/ buy cialis with prescription http://optimerashop.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissi.com tadalafil without prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  135. gost
   11.11.2018 ob 17:07 DouglasdubVE gost

   online canadian pharmacies online canadian discount pharmacies canadianpharmacytousa.com canadian pharmaceuticals for usa sales http://canadianpharmacytousa.com/ canada medications cheap http://canadianpharmacytousa.com/ online pharmacy canada http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com trusted pharmacy canada http://tires-wheels.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian government approved pharmacies

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  136. gost
   11.11.2018 ob 20:38 DouglasdubVE gost

   viagra without prescription viagra costco rldta.com viagra generika http://rldta.com/ Generic viagra http://rldta.com/ viagra prices http://hopeheart.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com viagra without prescription buy viagra online no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  137. gost
   12.11.2018 ob 0:25 DouglasdubVE gost

   Cialis tablets australia cialis 20mg babecolate.com tadalafil 20mg tablets http://babecolate.com/ tadalafil 20 mg tablet http://babecolate.com/ buy cialis uk http://bransonbourbon.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=babecolate.com generic cialis without prescription buy cialis no rx

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  138. gost
   12.11.2018 ob 2:11 DouglasdubVE gost

   viagra without prescription generic viagra prices viagraiy.com revatio or viagra http://viagraiy.com/ viagra 50mg coupons http://viagraiy.com/ viagra prices http://jbsbeef.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagraiy.com viagra without perscriptions buy viagra cheap

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  139. gost
   12.11.2018 ob 5:55 DouglasdubVE gost

   canada pharmacies pharmacy canada online prescriptions canadianpharmacyonli.com canada viagra http://canadianpharmacyonli.com/ canada pharmacies account http://canadianpharmacyonli.com/ online pharmacy http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com northwestpharmacy http://xn----8sbgvdaiclohj9ay4a.xn--p1ai/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ drugs for sale in canada

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  140. gost
   12.11.2018 ob 8:52 DouglasdubVE gost

   Cialis prices cialis generic name cialisvv.com cialis uk cost http://cialisvv.com/ best price for cialis 20 mg at walgreens http://cialisvv.com/ Cialis pills http://greenrhinowinery.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvv.com cialis without a doctors prescription buy generic cialis

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  141. gost
   12.11.2018 ob 13:17 DouglasdubVE gost

   Buy cialis generic cialis uk babecolate.com buy generic cialis pills http://babecolate.com/ generic for cialis medication http://babecolate.com/ buy cialis germany http://ssginsuranceservices.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=babecolate.com order cialis without prescription buy cialis online us pharmacy

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  142. gost
   12.11.2018 ob 14:46 DouglasdubVE gost

   canadian drugs northwest pharmacies canadianpharmacyonli.com online pharmacies tech school http://canadianpharmacyonli.com/ top rated canadian pharmacies online http://canadianpharmacyonli.com/ canada viagra http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com drugs for sale on internet http://shokobox-irk.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadian online pharmacies legal

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  143. gost
   12.11.2018 ob 17:12 DouglasdubVE gost

   Cheap cialis buy cialis pills online cialisvv.com cialis 20 mg tablet http://cialisvv.com/ generic cialis tadalafil fast http://cialisvv.com/ buy cheap cialis coupon http://nickolova.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvv.com generic cialis without a doctor prescription buy cialis online without a prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  144. gost
   12.11.2018 ob 20:28 DouglasdubVE gost

   viagra tablets viagra without prescription in the usa viagraiy.com viagra 50mg price walmart pharmacy http://viagraiy.com/ viagra pills definition http://viagraiy.com/ viagra 100mg http://parla-newyork.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagraiy.com cheap viagra online without a script buy viagra germany

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  145. gost
   13.11.2018 ob 0:51 DouglasdubVE gost

   buy cialis no rx cialis 20mg use babecolate.com cialis 20 mg tablet http://babecolate.com/ purchase cialis http://babecolate.com/ Cialis tablets http://bighornmanufacturing.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=babecolate.com buying cialis without prescription cialis

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  146. gost
   13.11.2018 ob 2:37 DouglasdubVE gost

   canada drugs online reputable canadian prescriptions online canadianpharmacyies.com online pharmacies of canada http://canadianpharmacyies.com/ the best canadian online pharmacies http://canadianpharmacyies.com/ drugstore online reviews п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com canadian medications online http://xn----htbhgkscae2ao.xn--p1ai/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyies.com/ canadian online pharmacies legitimate

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  147. gost
   13.11.2018 ob 5:31 DouglasdubVE gost

   buy viagra viagra tablets for men withoutadoctorsprescriptions.com viagra 20 mg dosage http://withoutadoctorsprescriptions.com/ viagra 50mg coupons http://withoutadoctorsprescriptions.com/ buy cheap viagra no prescription http://panda-inn.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=withoutadoctorsprescriptions.com without prescription viagra buy cheap viagra on line

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  148. gost
   13.11.2018 ob 8:50 DouglasdubVE gost

   buy cialis with no prescription cialis 20 mg best price usa cialisvi.com tadalafil 20mg http://cialisvi.com/ buy tadalafil online http://cialisvi.com/ Cialis online http://2flygca.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvi.com cialis canada prescription buy tadalafil online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  149. gost
   13.11.2018 ob 14:00 DouglasdubVE gost

   trusted pharmacy canada canada drug pharmacy canadianpharmacyies.com canada rx http://canadianpharmacyies.com/ canadian online pharmacies http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharcharmy online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com canadian government approved pharmacies http://komissionych.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyies.com/ rx from canada

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  150. gost
   13.11.2018 ob 18:14 DouglasdubVE gost

   buy viagrow pharmacy canada reviews canadianpharmacyonli.com canada medication pharmacy http://canadianpharmacyonli.com/ online pharmacies in usa http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmacies online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com canada medications cheap http://100cvety.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ no 1 canadian pharcharmy online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  151. gost
   13.11.2018 ob 22:29 TyronemofIM gost

   buy cialis without prescription cialis 20mg usage cialissy.com buy cialis cheap http://cialissy.com/ cialis 5mg http://cialissy.com/ buy cialis no prescription http://cloudecrypt.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissy.com cialis no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  152. gost
   14.11.2018 ob 0:00 DouglasdubVE gost

   viagra canada viagra coupons for walgreens viagraiy.com viagra levitra and cialis http://viagraiy.com/ Generic viagra http://viagraiy.com/ buy generic viagra http://nohocomedyfest.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagraiy.com buy viagra without getting ripped off buy viagra medication

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  153. gost
   14.11.2018 ob 3:38 DouglasdubVE gost

   trusted pharmacy canada scam canadian pharcharmy online canadianpharmacytousa.com canadian pharmacy king http://canadianpharmacytousa.com/ canada pharmacies online prescriptions http://canadianpharmacytousa.com/ canada pharmaceuticals online http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com trusted pharmacy canada http://plastexpert.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian government approved pharmacies

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  154. gost
   14.11.2018 ob 5:02 TyronemofIM gost

   cialis online without a prescription order cialis online cialissy.com tadalafil 20mg india http://cialissy.com/ buy cheap cialis coupon http://cialissy.com/ cialis prescription http://kasa.org.ua/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialissy.com/ online cialis no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  155. gost
   14.11.2018 ob 7:54 DouglasdubVE gost

   canada pharmacies online canadian drugstore canadianpharmacyies.com drugstore online reviews http://canadianpharmacyies.com/ cialis canadian pharmacy http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmacy online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com drugs for sale online http://eliron.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmacy viagra

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  156. gost
   14.11.2018 ob 9:19 DouglasdubVE gost

   Cialis tablets australia cialis online cialisb.com cialis lowest price coupon http://cialisb.com/ where to buy cialis online http://cialisb.com/ Cialis tablets facts on cialiswhy does cialis cause muscle painbuy viagra and cialistake cialis soft and viagra togethercialis da 5 mg prezzo in farmaciadouble dose of cialis http://rukorobka.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialisb.com/ buy cialis cheap

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  157. gost
   14.11.2018 ob 12:12 DouglasdubVE gost

   canadian online pharmacies canadianpharmacyusa24h canadianpharmacytousa.com canada viagra http://canadianpharmacytousa.com/ drugs for sale in uk http://canadianpharmacytousa.com/ online canadian pharmacy http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com rx from canada http://rsclass.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian medications pharmacy

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  158. gost
   14.11.2018 ob 14:21 DouglasdubVE gost

   cheap viagra viagra 25mg reviews viabiovit.com viagra levitra and cialis http://viabiovit.com/ viagra without a doctor prescription us http://viabiovit.com/ online viagra http://bostoniaconnections.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viabiovit.com get viagra fast without prescription buy viagra online best price

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  159. gost
   14.11.2018 ob 17:54 DouglasdubVE gost

   Tadalafil buy cheap cialis on line cialisonli.com cialis generico http://cialisonli.com/ cialis 20mg use http://cialisonli.com/ Cialis tadalafil cialis zonder voorschriftcialis internet canadacialis affect womencialis soft 2 day deliverycialis sin receta espanacialis vs tadalafil genericcialis medication erectile dysfunctiongeneric cialis soft for salewhats better viagra or cialisachat viagra et cialis http://989doctors.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonli.com cialis canada prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  160. gost
   14.11.2018 ob 20:29 DouglasdubVE gost

   canadian pharmacies online canadian prescription drugstore canadianpharmacyonli.com Canadian Pharmacy USA http://canadianpharmacyonli.com/ drugstore online shopping reviews http://canadianpharmacyonli.com/ online pharmacies http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com canada medication http://mega-urist.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canada rx

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  161. gost
   14.11.2018 ob 22:32 DouglasdubVE gost

   Tadalafil tablets tadalafil 5mg generic cialisvv.com cialis side effects http://cialisvv.com/ cialis prices mexico http://cialisvv.com/ Generic for cialis pharmacy store viagra cialis spamwhich pill is better viagra or cialiscialis germanygeneric cialis for orderfree free cialis softtabs onlinecialis generisches kanadabest way to take cialis http://astana-asi.kz/bitrix/rk.php?goto=http://cialisvv.com/ buy generic cialis online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  162. gost
   15.11.2018 ob 3:14 DouglasdubVE gost

   Cialis canada cialis 20 mg coupons 2018 cialisonla.com cialis coupons printable http://cialisonla.com/ cialis 5mg price walgreens http://cialisonla.com/ Best buy canada online cialis kopen bij de apotheekque funciona mejor cialis o viagracombining viagra and cialisalternative cialis softwo am besten cialis bestellen http://sierrapacificplanning.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonla.com how to buy cialis without a prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  163. gost
   15.11.2018 ob 7:07 DouglasdubVE gost

   canadian online pharmacies online pharmacies india canadianpharmacytousa.com canadian medications pharmacy http://canadianpharmacytousa.com/ canadian prescriptions online serc 24 mg http://canadianpharmacytousa.com/ drugstore online http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com pharmacy near me http://m-kant.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmacy uk delivery

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  164. gost
   15.11.2018 ob 7:46 DouglasdubVE gost

   Cialis prices tadalafil cialisonla.com cialis pills price http://cialisonla.com/ cialis tablets for sale http://cialisonla.com/ Cialis pills cialis soft tadalafil without prescription usakaboom viagra cialiscanadian cialiscialis nebenwirkungen nierencialis 5mg how long does it last http://bonfit.ru/bitrix/rk.php?goto=http://cialisonla.com/ buy cials online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  165. gost
   15.11.2018 ob 10:36 DouglasdubVE gost

   canada pharmacy online are canadian online pharmacies safe canadianpharmacyonli.com drugs for sale in mexico http://canadianpharmacyonli.com/ drugstore online india http://canadianpharmacyonli.com/ online canadian pharmacy http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com legitimate canadian mail order pharmacies http://sevmeteo.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmacy king

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  166. gost
   15.11.2018 ob 14:10 DouglasdubVE gost

   online canadian pharmacy pharmacy canada 24 canadianpharmacyonli.com drugs for sale on internet http://canadianpharmacyonli.com/ canada drugs http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmaceuticals online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com online pharmacies mexico http://laluna.lt/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadianpharmacyusa24h is it legal

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  167. gost
   15.11.2018 ob 17:11 DouglasdubVE gost

   Tadalafil cialis tadalafil c200 cialisonli.com tadalafil generic india http://cialisonli.com/ cialis condition http://cialisonli.com/ Cialis tadalafil who owns cialisnatural cialis soft for womanhow to get cialisgeneric generic cialis pills 25 mggeneric viagra cialis ukbuy cialis online from indiabest cialis visualcialis prezzo di mercatocialis for daily usephoto cialis viagra http://afbf.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonli.com cialis purchase online without prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  168. gost
   15.11.2018 ob 20:04 TyronemofIM gost

   no prescription tadalafil cialis 20 mg best price usa cialisonl.com tadalafil 10 mg daily http://cialisonl.com/ buy generic cialis online http://cialisonl.com/ cheap cialis without a doctors prescription http://lesnoizhurnal.ru/bitrix/rk.php?goto=http://cialisonl.com/ cialis without a doctor preion

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  169. gost
   15.11.2018 ob 21:52 DouglasdubVE gost

   Tadalafil tadalafil troche cialisonli.com cialis 5mg price walgreens http://cialisonli.com/ cialis 20 mg http://cialisonli.com/ Cialis tadalafil cialis 10 mg tadalafil filmtabletten (lilly deutschland)viagra and cialis trial packsdvt and cialiscialis soft sof ttabscialis legal online bestellengenerieke cialis betrouwbaarcialis and rapid heartcompare cialis to levitra http://spechoztovar.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialisonli.com/ buy cialis us pharmacy

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  170. gost
   16.11.2018 ob 1:00 DouglasdubVE gost

   canadian pharmaceuticals online Canadian Pharmacy USA canadianpharmacytousa.com canada medication list http://canadianpharmacytousa.com/ online pharmacies of canada http://canadianpharmacytousa.com/ online pharmacies http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com the best canadian online pharmacies http://xn----8sbgjavibedkpihig4aft8o.su/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canada online pharmacies surrey

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  171. gost
   16.11.2018 ob 2:27 DouglasdubVE gost

   Cialis from canada tadalafil 10 mg babecolate.com cialis 20 mg directions http://babecolate.com/ tadalafil 10 mg tablets http://babecolate.com/ Cialis 5 mg generic cialis canada buy how toachat cialis en allemagnecheap cialis soft no rxinexpensive cialiscialis vruchtbaarheid http://baltimorepcug.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=babecolate.com no perscription cialis

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  172. gost
   16.11.2018 ob 7:03 DouglasdubVE gost

   Cialis online cialis 20 mg cialisonli.com tadalafil 20mg tablets http://cialisonli.com/ cialis tadalafil 10mg http://cialisonli.com/ Cheap cialis comparativa viagra cialis y levitrapineapple cialis softdoes cialis help with premature ejaculationcialis per paypareviews cialis 24 hourcan cialis be taken with vasotecsafe cialis dosagegeneric cialis fast deliverycialis 20 mg generiquerx cialis low price http://trade-online.ru/bitrix/rk.php?goto=http://cialisonli.com/ buy cialis uk

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  173. gost
   16.11.2018 ob 8:06 TyronemofIM gost

   without a doctors prescription buy cialis online cheap cialissy.com cialis 20 mg tablet http://cialissy.com/ purchase cialis http://cialissy.com/ buy cialis without prescription http://jaydf.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissy.com buy cialis no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  174. gost
   16.11.2018 ob 11:46 DouglasdubVE gost

   Buy cialis online cialis online usa cialisonla.com generic for cialis daily 5 mg http://cialisonla.com/ cialis condition http://cialisonla.com/ Buy cialis cialis viagra norgecialis online kaufen expresscialis generika 10mgcialis canadian drug storecialis parwanoo hpcialis with overnight shippinggeneric versions of cialis from canada http://squillace.info/__media__/js/netsoltrademark.php?d=http://cialisonla.com/ medication without a doctors prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  175. gost
   16.11.2018 ob 14:57 DouglasdubVE gost

   online pharmacy canadian medications list canadianpharmacyies.com canadian medications online http://canadianpharmacyies.com/ buy viagrow http://canadianpharmacyies.com/ drugs for sale usa п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com drugs for sale in mexico http://rosizo.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyies.com/ canada medication

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  176. gost
   16.11.2018 ob 18:13 DouglasdubVE gost

   canadian pharmaceuticals nafta canadian prescriptions online canadianpharmacytousa.com canada online pharmacies http://canadianpharmacytousa.com/ canada medication pharmacy http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmacies-24h http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canadian pharmacy world http://idiza.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canada online pharmacies medication

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  177. gost
   16.11.2018 ob 19:44 DouglasdubVE gost

   viagra without prescription viagra from great britain rldta.com viagra generics india http://rldta.com/ lowest viagra prices http://rldta.com/ buy cheap viagra in canada http://artcreationz.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com viagra without a doctors preion buy cheap viagra no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  178. gost
   16.11.2018 ob 21:35 DouglasdubVE gost

   Tadalafil buy cialis germany cialisvi.com cialis pharmacy http://cialisvi.com/ generic for cialis daily 5 mg average price http://cialisvi.com/ Cialis tadalafil cialis surrey bcpuedo tomar viagra con cialiswba health viagra cialiscialis 10 mg precio en venezuelacialis coupon http://ciab.expert/bitrix/rk.php?goto=http://cialisvi.com/ buy tadalafil no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  179. gost
   17.11.2018 ob 1:09 TyronemofIM gost

   cialis without a doctors prescription buy cialis online cheap cialisonl.com generico de cialis http://cialisonl.com/ cialis online no prescription http://cialisonl.com/ cialis online without prescriptio http://kleenology.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonl.com purchasing cialis on the internet

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  180. gost
   17.11.2018 ob 2:20 DouglasdubVE gost

   Cialis canada cialis prices 10mg babecolate.com cialis online canada http://babecolate.com/ buy cialis online us pharmacy http://babecolate.com/ Best buy canada online buy cialis online cheapestbuy 10 mg cialisdangers of cialiscialis sampleviagra cialis p forcelily lcos cialis onlineibuprofen cialis levitracialis soft and beta blockersheadache cialisdosage for cialis http://mdmed.ru/bitrix/rk.php?goto=http://babecolate.com/ buy cialis pills

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  181. gost
   17.11.2018 ob 6:01 DouglasdubVE gost

   viagra uk viagra coupons 2018 viabiovit.com viagra vs viagra professional http://viabiovit.com/ viagra 50mg price walmart pharmacy http://viabiovit.com/ where to buy viagra online http://oyalhi.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viabiovit.com viagra without a prescription ontario buy viagra online no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  182. gost
   17.11.2018 ob 7:11 DouglasdubVE gost

   buy viagrow online pharmacies in usa canadianpharmacytousa.com buy viagra 25mg http://canadianpharmacytousa.com/ northwest pharmacies online http://canadianpharmacytousa.com/ online canadian pharmacies http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canada medications cheap http://leopard-kids.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ no 1 canadian pharcharmy online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  183. gost
   17.11.2018 ob 10:30 DouglasdubVE gost

   canadian government approved pharmacies online pharmacies of canada canadianpharmacyies.com canada online pharmacy http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmacy uk delivery http://canadianpharmacyies.com/ rx from canada п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com canadian medications pharmacy http://alsan.by/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyies.com/ online canadian pharmacies

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  184. gost
   17.11.2018 ob 11:45 DouglasdubVE gost

   canada online pharmacies prescription drugs without prior prescription canadianpharmacyonli.com online pharmacies http://canadianpharmacyonli.com/ canada medication list http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmacies online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com online canadian discount pharmacies http://ggan.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ viagra canadiense

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  185. gost
   17.11.2018 ob 22:50 TyronemofIM gost

   cheap cialis without prescription tadalafil 10 mg tablets cost cialissi.com cialis 5 mg generic http://cialissi.com/ generic cialis from uk http://cialissi.com/ can you buy viagra without prescription http://windesign.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissi.com can you buy viagra in mexico without a prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  186. gost
   18.11.2018 ob 14:45 DouglasdubVE gost

   where can i buy viagra Viagra 20 mg best price rldta.com viagra generics http://rldta.com/ revatio or viagra http://rldta.com/ buy viagra online http://k9companionsbootcamp.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com viagra without subscription fast buy viagra pills online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  187. gost
   18.11.2018 ob 16:07 DouglasdubVE gost

   Cialis from canada generic cialis 20mg cialisonla.com cialis pills for sale http://cialisonla.com/ cialis generico en farmacias similares http://cialisonla.com/ Cialis 5 mg http://logsearchtools.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonla.com can i buy cialis without a prescription http://empirefashion.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialisonla.com/ buy cialis online no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  188. gost
   18.11.2018 ob 20:21 DouglasdubVE gost

   drugstore online north west pharmacy canada canadianpharmacytousa.com canada pharmacies http://canadianpharmacytousa.com/ drugs for sale deep web http://canadianpharmacytousa.com/ canadian discount pharmacies in canada http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canadian medications 247 http://hiconix-spb.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ pharmacy canada plus

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  189. gost
   19.11.2018 ob 2:08 DouglasdubVE gost

   online pharmacies canada canadian cialis canadianpharmacytousa.com order canadian prescriptions online http://canadianpharmacytousa.com/ canada online pharmacies reviews http://canadianpharmacytousa.com/ canada pharmacies online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canada medication http://tastydar.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canada rx

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  190. gost
   19.11.2018 ob 4:36 DouglasdubVE gost

   Cialis canada cialis 20mg cialisonla.com tadalafil 20 mg rdt http://cialisonla.com/ tadalafil 20mg troche http://cialisonla.com/ Best buy canada online http://smartglass.company/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonla.com can you buy cialis without a prescription http://green-base.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialisonla.com/ buy cialis online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  191. gost
   19.11.2018 ob 6:52 DouglasdubVE gost

   viagra on line viagra pills for men rldta.com viagra 20mg directions http://rldta.com/ viagra generico http://rldta.com/ generic viagra http://makinggreatfoodmakingadifference.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com viagra without a doctors preion buy viagra online cheap

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  192. gost
   19.11.2018 ob 12:09 DouglasdubVE gost

   buy generic viagra online viagra costa rica rldta.com viagra 50mg vs 100mg http://rldta.com/ viagra on line with prec http://rldta.com/ where to buy viagra http://mimismercantile.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com viagra from canada without prescription buy viagra online cheap

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  193. gost
   19.11.2018 ob 16:49 DouglasdubVE gost

   cialis for daily use without prescription cialis comanda cialissy.com tadalafil 20mg india http://cialissy.com/ cialis generico http://cialissy.com/ ed pills without a prescription http://casasenhouston.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissy.com buy cialis online without a prescription http://pickabrick.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialissy.com/ buy prescription drugs without doctor

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  194. gost
   19.11.2018 ob 23:40 DouglasdubVE gost

   canada online pharmacies canadian pharcharmy online24 canadianpharmacyies.com best canadian pharmacies online http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmacy http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmacies online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com online pharmacies mexico http://wer-market.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyies.com/ canadianpharmacyusa24h is it legal

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  195. gost
   20.11.2018 ob 6:55 DouglasdubVE gost

   cialis for daily use without prescription cialis tadalafil 100mg cialissi.com cialis generico http://cialissi.com/ cialis generic india http://cialissi.com/ ed pills without a prescription http://sandstoneproject.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissi.com buy cialis online without a prescription http://xn--b1acbcrh1akat1j.xn--p1ai/bitrix/rk.php?goto=http://cialissi.com/ buy prescription drugs without doctor

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  196. gost
   20.11.2018 ob 13:23 DouglasdubVE gost

   online pharmacy online pharmacies in usa canadianpharmacytousa.com drugs for sale deep web http://canadianpharmacytousa.com/ rx from canada http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmacies online prescriptions http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canadian pharmacies that are legit http://carsait.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian discount pharmacies in ocala fl

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  197. gost
   20.11.2018 ob 15:16 DouglasdubVE gost

   can you buy viagra without prescription tadalafil tablets 10mg cialissi.com cialis 20mg http://cialissi.com/ cialis 5 mg http://cialissi.com/ can you buy viagra in mexico without a prescription http://caffeinequit.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialissi.com generic cialis without a doctor prescription http://butovo.com/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialissi.com/ ed drugs without a prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  198. gost
   20.11.2018 ob 21:06 DouglasdubVE gost

   online pharmacies canadian pharmaceuticals canadianpharmacytousa.com buy viagra 25mg http://canadianpharmacytousa.com/ good canadian online pharmacies http://canadianpharmacytousa.com/ canadian prescriptions online http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canada medication prices http://dveriru.com/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacytousa.com/ trust pharmacy canada reviews

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  199. gost
   21.11.2018 ob 11:12 DouglasdubVE gost

   online canadian pharmacy north west pharmacy canada canadianpharmacyonli.com discount canadian pharmacies http://canadianpharmacyonli.com/ canadian drugs http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmaceuticals online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com canada online pharmacies surrey http://beshtau-mebel.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ north west pharmacies canada

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  200. gost
   21.11.2018 ob 14:57 DouglasdubVE gost

   buy viagra Low cost viagra 20mg viabiovit.com viagra kaufen in deutschland http://viabiovit.com/ is viagra safe for daily use http://viabiovit.com/ viagra generic http://neriumopportunity.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viabiovit.com viagra without a prescription ontario buy viagra medication

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  201. gost
   21.11.2018 ob 16:43 TyronemofIM gost

   cialis canada prescription tadalafil 20mg troche cialissi.com cialis pills cost http://cialissi.com/ cheap cialis http://cialissi.com/ order cialis without prescription http://kubaninstrument.com/bitrix/rk.php?goto=http://cialissi.com/ online prescription for cialis

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  202. gost
   21.11.2018 ob 21:01 DouglasdubVE gost

   online canadian pharmacies best canadian mail order pharmacies canadianpharmacytousa.com canada pharmacies http://canadianpharmacytousa.com/ canadian cialis http://canadianpharmacytousa.com/ online pharmacy canada http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com northwest pharmacy canada http://avtobaza2.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ northwest pharmacies

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  203. gost
   21.11.2018 ob 22:09 TyronemofIM gost

   cialis without prescription tadalafil 5mg daily cialissy.com canadian cialis http://cialissy.com/ tadalafil 5mg troche http://cialissy.com/ cialis without doctor prescription http://kraskopult.pro/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialissy.com/ cialis online without prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  204. gost
   22.11.2018 ob 1:53 DouglasdubVE gost

   canada pharmacies online prescriptions canada pharmacies account canadianpharmacyonli.com viagra canadiense http://canadianpharmacyonli.com/ buy vistagra usa http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmacy online 24 http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com drugs for sale online http://transkart.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmacy viagra

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  205. gost
   22.11.2018 ob 5:30 DouglasdubVE gost

   viagra without prescription Viagra or viagra rldta.com viagra pills 100 mg http://rldta.com/ american viagra or cialis http://rldta.com/ viagra prices http://totallylocal.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com buy viagra without a perscription buy viagra online cheap

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  206. gost
   22.11.2018 ob 8:51 TyronemofIM gost

   cialis online without a prescription cialis 20mg coupon cialisonl.com 20mg cialis lowest price http://cialisonl.com/ cialis 20mg http://cialisonl.com/ cialis prescription http://nakedcrew.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonl.com online cialis no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  207. gost
   22.11.2018 ob 12:53 DouglasdubVE gost

   viagra from canada Viagra online viagravipsale.com low cost viagra 50mg http://viagravipsale.com/ purchasing viagra in france http://viagravipsale.com/ generic viagra online http://agri-natura.ca/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagravipsale.com london viagra without prescription buy viagra pills

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  208. gost
   22.11.2018 ob 20:09 DouglasdubVE gost

   buy generic viagra online low cost viagra 100mg rldta.com viagra kaufen in holland apotheke http://rldta.com/ viagra pills at walmart http://rldta.com/ where to buy viagra http://atsuwomenswellness.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com buy pill prescription viagra without buy viagra delhi

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  209. gost
   22.11.2018 ob 22:07 DouglasdubVE gost

   online canadian pharmacy drugs for sale in canada canadianpharmacyies.com discount canadian pharmacies http://canadianpharmacyies.com/ canadian online pharmacies legitimate http://canadianpharmacyies.com/ canadian pharmaceuticals online п»їhttp://iluvglhec.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyies.com canadian drugstore http://icf.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyies.com/ canadian discount pharmacies in canada

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  210. gost
   23.11.2018 ob 14:26 DouglasdubVE gost

   Generic cialis cialis pills cialisvi.com cialis pills for sale http://cialisvi.com/ buy cheap cialis no prescription http://cialisvi.com/ Cialis generic http://xpatrocks.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvi.com tadalafil without prescription http://admkchr.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialisvi.com/ buy cials online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  211. gost
   23.11.2018 ob 17:43 DouglasdubVE gost

   cheap viagra challis or viagra viagravipsale.com viagra 25mg cost http://viagravipsale.com/ viagra 20 mg price http://viagravipsale.com/ online viagra http://doctorsoncallsanantonio.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagravipsale.com resonably priced viagra without a prescription where to buy viagra online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  212. gost
   23.11.2018 ob 21:35 DouglasdubVE gost

   online canadian pharmacies canadian medications pharmacy canadianpharmacyonli.com pharmacy canada best http://canadianpharmacyonli.com/ northwest pharmacy canada http://canadianpharmacyonli.com/ online pharmacy canada http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com canadian pharmacies-24h http://zelenograd-perevozki.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmacy world

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  213. gost
   24.11.2018 ob 0:15 DouglasdubVE gost

   viagra uk viagra 25mg reviews viagravipsale.com viagra on line no prec usa http://viagravipsale.com/ viagra generico http://viagravipsale.com/ viagra pills http://mbamgcentral.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagravipsale.com viagra pills without prescription buy cheap viagra no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  214. gost
   24.11.2018 ob 4:49 DouglasdubVE gost

   Cialis 20mg cialis coupon cialisees.com cialis 20mg price http://cialisees.com/ generic cialis tadalafil 2018 http://cialisees.com/ Cialis 20 mg http://theoryadvertising.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisees.com cheap cialis without a doctors prescription http://tearium.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialisees.com/ buy cialis us pharmacy

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  215. gost
   24.11.2018 ob 7:37 DouglasdubVE gost

   viagra canada viagra without a doctor prescription rldta.com viagra generica colombia http://rldta.com/ viagra levitra lawsuits http://rldta.com/ where can i buy viagra http://valuationadvisor.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com get viagra without a prescription buy cheap viagra no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  216. gost
   24.11.2018 ob 19:38 TyronemofIM gost

   cialis without a doctor generic for cialis daily 5 mg available when cialisonl.com cialis generic dosage http://cialisonl.com/ tadalafil dosage http://cialisonl.com/ cialis without subscription http://startirelivery.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisonl.com no prescription tadalafil

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  217. gost
   25.11.2018 ob 7:09 TyronemofIM gost

   can you buy viagra in mexico without a prescription tadalafil 20 mg best price cialissv.com cialis pharmacy http://cialissv.com/ cialis lowest prices md pharmacy http://cialissv.com/ generic cialis without a doctor prescription http://tjm.aero/bitrix/rk.php?goto=http://cialissv.com/ ed drugs without a prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  218. gost
   25.11.2018 ob 19:05 DouglasdubVE gost

   Cialis prices cialis prices mexico cialisiv.com cialis online canada http://cialisiv.com/ cialis 20mg price http://cialisiv.com/ Cialis pills http://simpson-motors.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisiv.com cialis without doctor prescription http://garden-grove.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://cialisiv.com/ buy cheap cialis no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  219. gost
   25.11.2018 ob 23:44 DouglasdubVE gost

   buy generic viagra online Viagra lowest price viagraiy.com viagra 20 mg http://viagraiy.com/ generic viagra vs pfizer viagra article http://viagraiy.com/ where to buy viagra http://eppinpharma.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagraiy.com buy viagra pills without prescription buy viagra no rx

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  220. gost
   26.11.2018 ob 1:18 DouglasdubVE gost

   canadian online pharmacies canadian pharmacies shipping to usa canadianpharmacytousa.com drugs for sale http://canadianpharmacytousa.com/ canadian drug http://canadianpharmacytousa.com/ drugstore online http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canada online pharmacies for men http://5071176.com/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian prescriptions online serc 24 mg

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  221. gost
   26.11.2018 ob 6:04 DouglasdubVE gost

   canadian online pharmacies rx from canada canadianpharmacyonli.com canadian pharmaceuticals stocks http://canadianpharmacyonli.com/ online pharmacies of canada http://canadianpharmacyonli.com/ drugstore online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com canadian discount pharmacies in ocala fl http://rosenergoatom.ru/bitrix/rk.php?goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canadian drug

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  222. gost
   26.11.2018 ob 10:52 DouglasdubVE gost

   online pharmacies canada canadian online pharmacies legal canadianpharmacytousa.com drugstore online shopping http://canadianpharmacytousa.com/ online pharmacies of canada http://canadianpharmacytousa.com/ canadian pharmacy online http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com canada drugs http://azarini.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian online pharmacies

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  223. gost
   26.11.2018 ob 13:55 DouglasdubVE gost

   buy viagra online viagra cost goodrx viagravipsale.com viagra 50mg not working http://viagravipsale.com/ generic viagra for daily use http://viagravipsale.com/ viagra online http://allegianceautomotive.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=viagravipsale.com viagra without prescription in the usa buy viagra online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  224. gost
   26.11.2018 ob 15:42 DouglasdubVE gost

   online canadian pharmacy pharmacy near me canadianpharmacyonli.com canadian pharmacy king http://canadianpharmacyonli.com/ global pharmacy canada http://canadianpharmacyonli.com/ canadian pharmaceuticals online http://tradingdogs.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacyonli.com the best canadian online pharmacies http://obliksoft.com.ua/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacyonli.com/ canada online pharmacies surrey

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  225. gost
   27.11.2018 ob 0:15 DouglasdubVE gost

   canadian pharcharmy online canadian drug store canadianpharmacytousa.com online pharmacies india http://canadianpharmacytousa.com/ buy viagra online usa http://canadianpharmacytousa.com/ canada online pharmacy http://touriosity.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=canadianpharmacytousa.com northwest pharmacies online http://torgoviy.com.ua/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://canadianpharmacytousa.com/ canadian rx

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  226. gost
   27.11.2018 ob 2:39 DouglasdubVE gost

   Generic cialis tadalafil tadalafil 10 mg daily cialisvv.com cialis 20 mg best price broomfield http://cialisvv.com/ cialis condition http://cialisvv.com/ Cialis generico http://silverbackenterprisegroup.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cialisvv.com can you buy viagra without prescription http://balzamkaravaeva.ru/bitrix/rk.php?goto=http://cialisvv.com/ buy tadalafil online

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  227. gost
   27.11.2018 ob 7:28 DouglasdubVE gost

   viagra canada Viagra vs viagra rldta.com viagra on line no prec usa http://rldta.com/ viagra vs viagra soft http://rldta.com/ where can i buy viagra http://innovate-in.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rldta.com viagra purchase without perscription us pharmacy buy cheap viagra no prescription

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    27.11.2018 ob 7:38 TyronemofIM gost

    without a doctors prescription cialis 5 mg price at walmart cialissv.com cialis online canada http://cialissv.com/" target="_blank">http://cia