https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Lendavčan Utroša kar do dveh naslovov državnega prvaka

4.2.2013  

Najboljši slovenski igralci badmintona so se minuli vikend v Zgornji Kungoti pomerili za državne naslove. Lendavčan Iztok Utroša je upravičil vlogo najboljšega slovenskega igralca na svetovni lestvici ter postal državni prvak tako v posamični konkurenci kot tudi v moških dvojicah.


Minuli vikend se je v Zgornji Kungoti odvijalo 56. člansko državno prvenstvo v badmintonu. Z dobrimi uspehi so se domov vrnili tudi igralke in igralci BK Mladost iz Lendave.

Osvojena mesta:

Moški posamezno: Iztok Utroša              1. mesto

Ženske posamezno: Nika Koncut            5/8 mesto

Moške dvojice: Iztok Utroša-Miha Horvat             1. mesto

Ženske dvojice: Nika Koncut-Sabina Magyar      3/4 mesto

Mešane dvojice: Iztok Utroša-Nika Koncut         2. mesto

Sicer pa je v konkurenci ženske posamezno zmagala Maja Tvrdy (BK Medvode), v ženskih dvojicah pa Maja Tvrdy-Živa Repše (BK Medvode), v mešanih dvojicah pa sta zmagala Luka Petrič (BK Branik) in Tina Kodrič (BK Kungota).

Igralke in igralci BK Mladost so dosegli odlične rezultate, kar je, kot pravijo sami, posledica dobro zastavljenega dela v tej sezoni pod vodstvom trenerja Denisa Pešehonova. Iztok Utroša je z dvema naslovoma državnega prvaka in enim drugim mestom bil najuspešnejši udeleženec državnega prvenstva. 

    Komentarji

    1. gost
      05.02.2013 ob 19:55 količ gost

      Ti Iztok, zdaj pa na olimpijske.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.02.2013 ob 19:57 količ gost

      Hotel sem napisati: To, Iztok!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.