https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Na dvorišču

10.2.2013  

Duševno bolne bolnike so iz ene psihiatrične bolnice z letalom selili v drugo. Med vožnjo z letalom je v letalu vladal strašen nered. Vsi so vpili, se žogali, preklinjali... Skratka, stanje je bilo obupno. Pilot je vstopil v prostor za potnike in tam zagledal le enega bolnika, ki je sedel popolnoma mirno. Obrnil se je k njemu in ga prosil:
"Vi, ki ste tako mirni, ali lahko poskrbite, da bo v letalu med poletom mir?"
"Ni problema!" mu je odgovoril bolnik.
Pilot se je vrnil v pilotsko kabino, po pristanku pa je zopet vstopil v potniško kabino in v njej zagledal samo mirnega pacienta.
"Kje so pa drugi bolniki?" je presenečeno vprašal.
"Odprl sem jim vrata in jih spustil na dvorišče, da se zdivjajo!" 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.