https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Izlet

17.2.2013  

S ta visokim dvojnim avtobusom so se na skupni izlet odpravili policisti in cariniki iz večjega mejnega prehoda. Cariniki so spodaj veselo prepevali, zgoraj pa je bila mrtva tišina. Šef carinske izpostave je le stopil po stopnicah pogledati policiste. In kaj je videl. Vsi zeleni od strahu, smrad po bruhanju zaradi slabosti.....
"Ja kaj pa je z vami, da ste skoraj pomrli tu zgoraj?" je vprašal.
"Lahko se je vam norca delati iz nas, ko pa imate šoferja!" 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.