https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

O izgubljeni slovenski načelnosti

Vojko Flegar, Razgledi.net  

"Doslednost ni krepost slovenske politike. Ne sedanje ne katere koli prejšnje vlade ali opozicije. Kako tudi, ko pa doslednost – nemara bi bilo dovolj reči kar načelnost – ni nekaj, kar bi v tej državi v obče imelo kakšno veljavo.

Razen doslednosti pri uveljavljanju lastnih pravic in samopoveličevanju oziroma samoprecenjevanju ter, na drugi strani, omalovaževanju na meji zaničevanja vseh in vsega ‘drugega’. Si lahko, denimo, zamislite slovenskega politika katere koli barve, vzorca in kroja, ki bi odstopil po sodbi ustavnega sodišča?"

Vir: Vojko Flegar, urednik, Razgledi.net

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.