https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru pripravili sprejem ženskega pevskega zbora DU Ljutomer

Ljutomer, 18.03.2013 ob 16:20  

V petek je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, pripravila sprejem ženskega pevskega zbora Društva upokojencev Ljutomer, ki letos praznuje 30. obletnico, pred kratkim pa so pripravili jubilejni koncert ob 30-letnici delovanja zbora.


Županja je ob tem izpostavila izjemno vlogo društva upokojencev v ljutomerski občini, saj ustvarja vezno tkivo, ki spodbuja starejše občanke in občane, da še naprej bogatijo domače okolje s svojim prispevkom. Obenem je pohvalila njihov trud in predanost ter izrazila veselje, da kulturo prenašajo na mlajše. Zdi se ji pomembno, da živijo v takšni skupnosti, kjer med sabo dobro sodelujejo in se spoštujejo, da so v dobrih odnosih, da ustvarjajo prijazno okolje in so hvaležni za prijetne občutke človeške topline, ko se družijo in pogovarjajo.

Ob tej priložnosti je zboru podelila priznanje ob 30-letnici delovanja ter se zahvalila za dolgoletno delo in prispevek, ki ga pevski zbor daje okolju v katerem živimo. Članice ŽPZ DU Ljutomer so se ob tej priložnosti zahvalile za sprejem ter so županji tudi zapele.

Več o zboru in njihovem jubilejnem koncertu si lahko preberete TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.