https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Razlika med moškim in žensko

1.4.2013  


Njen zapis v dnevniku:
▶ Ko sem prišla v gostilno, je bil slabe volje. Mislila sem, da mogoče zato, ker sem nekoliko zamudila, ampak o tem ni rekel ničesar. Pogovor ni prav stekel, zato sem predlagala, da greva nekam, kjer bova imela več zasebnosti. Šla sva v restavracijo, a se je še vedno čudno vedel. Poskusila sem ga razvedriti in se začela spraševati, če sem kriva jaz. Vprašala sem ga, pa je le odkimal. Na poti k njemu, sem v taksiju rekla, da ga ljubim, on pa me je objel. Nisem točno vedela, kaj naj bi to pomenilo, ker ni rekel ničesar. Ko sva končno prispela, sem ga vprašala, kaj je narobe, on pa je le prižgal televizijo. Torej sem šla spat. Že čez 10 minut je prišel za menoj in ljubila sva se. Vendar je bil še vedno nekoliko odsoten. Sprašujem se, ali ima mogoče drugo?
Njegov zapis v dnevniku:
▶ Mura 05 je izgubila! Utrujen, nekoliko pijan. Kljub temu sem seksal!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2013 ob 7:44 muraš gost

      kdaj pa Mura05 sploh zmaga? :D

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.04.2013 ob 8:37 gost gost

      Na nigdarevo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.04.2013 ob 16:50 faca gost

      pa ge viva muraš pa gost živejta Mura je zakon in je zadnjo tekmo z 2 ..1 zmagala

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.04.2013 ob 22:48 tapravi gost

      Tipičen dedec in tipična baba. Ona takoj pomisli, da ima drugo. Uffffff, so babe s tem obremenjene. Dedci pa itak, če klub za katerega navijajo izgubi, kot bi jim padel cel svet na glavo. Kot, da ni drugega na svetu, kot eno posrano okroglo usnje v obliki žoge. Tapravi dedec se ne zanima za nogomet. Taprava baba pa tudi ve, da je tako dobra, da njen ne bo imel druge. Sedaj se pa žrite, ker sem povedal vso resnico. Koliko vas je še sploh tapravih?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2013 ob 8:26 gost gost

      ...eh, babe so za pedre , pravi moški se med sebof žgejo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.