https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Zlata ribica

22.4.2013  

Nekje na robu puščave je živel temnopolti možakar samotar, ki je moral iz dneva v dan hoditi po vodo z vedrom nekaj kilometrov proč od svojega doma. Nekega dne, ko je zajemal vodo je ujel zlato ribico.
Ribica ga je prosila: »Lepo te prosim, izpusti me in izpolnila ti bom tri želje.«
Možakar je nekaj časa premišljeval poten pa ribico izpustil.
Ribica mu je rekla:
- No povej svoje tri želje, da ti jih lahko izpolnim.
Možakar je dolgo premišljeval potem pa končno rekel:
- V redu, želim si, da ne bi bil več črn ampak bel, želim si da bi vse življenje gledal nage ženske zadnjice in želim si, da bi vedno imel dovolj vode, da bi lahko vodo zlival po sebi.
Takrat se je trikrat močno zabliskalo in zagrmelo in ribica je možakarju izpolnila vse tri želje naenkrat. Spremenila ga je v BIDE.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.