https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Trije gumbi

14.5.2013  

V času predsednikovanja Forda v Ameriki in Brežnjeva v Sovjetski zvezi, je Ford obiskal Sovjetsko zvezo. Namestili so ga v hotelski sobi, ki je imela nad posteljo tri gumbe. Fordu so rekli, naj pritisne prvi gumb. Pritisnil ja in v glavo ga je udarila boksarska rokavica na vzmeteh, ki je priletela iz stene. Vsi člani sovjetske delegacije so se začeli smejati in Fordu rekli, naj pritisne še drugi gumb. Pritisnil ja in vse se je še enkrat ponovilo. Boksarska rokavica ga je še enkrat udarila direktno v glavo, sovjetska delegacija pa v krohot. Nato so mu rekli, naj pritisne še tretji še tretji gumb. Ford si je mislil: »V tretje se pa ja ne bo ponovilo isto« in je pritisnil gumb. Spet ga je rokavica udarila v glavo, Rusi pa v smeh.                   
Dve leti kasneje je Brežnjev obiskal Ameriko. Nastanili so ga v najboljšem hotelu v Ameriki; in sicer v predsedniški apartma, ki je imel v spalnici tri gumbe. Brežnjevu so rekli naj pritisne prvi gumb. Pritisnil je, toda zgodilo se ni nič. Ameriška delegacija pa v smeh. Nato so mu rekli, naj pritisne še drugi gumb. Brežnjev je pritisnil, toda spet se ni nič zgodilo, ampak Američani so se kar valjali po tleh od smeha. Brežnjev jih pogleda in reče: »Ko bom to povedal doma v Sovjetski zvezi, se bodo vsi smejali.« Američani pa mu odgovorijo: »Poglejte satelitski posnetek, vaše Sovjetske zveze ni več.«

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.