https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ekipa jutranjega programa Radia Maxi pred Pomaranča barom praznovala 1. rojstni dan

21.05.2013 ob 13:43  

Ekipa jutranjega programa Radia Maxi danes praznuje eno leto svojega delovanja. Za 1. rojstni dan so si izbrali vodenje jutranjega programa v živo - izpred Pomaranča bara v Murski Soboti, a tokrat s torto živahne barve, kot je živahen njihov program, z narezkom in sokok "zdravja in poleta v nov dan" za vse obiskovalce in mimoidoče.

Nataša Hartman Adjei, Andrej Mernik in Jože Činč - trojica jutranjega zanimivega programa Radia Maxi je prilezla s svojimi idejami do 1. rojstnega dneva. Mi smo jih obiskali sredi dela in praznovanja pred Pomaranča barom, bili priča odpiljenim humorističnim vložkom in se prepričali, kako krasna ustvarjalna ekipa so. 

Povedali so, da je bilo prvo leto razburljivo, vsestransko, noro in nepozabno. Polni vtisov in pozitivnih spominov se strinjajo, da se prekrasno razumejo, ob tem, ko vsak izmed njih prispeva s svojo edinstvenostjo. "Brez Andreja ne bi bilo stabilnosti in trdnih tal pod nogami, brez Činča ne norčavosti in barvitosti, zadnjo besedo pa tako ali tako ima Nataša," so se vsi v en glas pošalili.

V načrtu imajo še mnogo idej, poleti pa napovedujejo več nagradnih iger, posebej na področju gibanja ter zdravega življenja. Za 1. rojstni dan so nazdravili s "sokom zdravja in poleta v nov dan", se posladkali s torto - in vstopili v njihovo novo ustvarjalno leto. Obljubljajo, da bo še bolj kreativno, kot preteklo. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija