https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Pokvarjeni bogataši in pošteni reveži

Dr. Maja Sunčič  

"Osnovna formula za moraliziranje o pokvarjenih bogatih in poštenih revnih je preusmeritev pozornosti od bogatašev, ki so obogateli na sporen način, zdaj pa jim je zrasel greben. Ravno slednji na veliko moralizirajo in zahtevajo, da se jih časti kot največje poštenjakarje na svetu. Mejo je treba zabrisati, v javnost vreči skrbno izbrana imena, nanje naj se spravi ljudstvo in jih raztrga na koščke.

Sicer bomo posumili, da zadeve niso tako jasne, kot nam jih prodajajo. Izbrane žrtve je treba ožigosati za glavne krivce za vse, kar je narobe v družbi: tajkune kot Šrot, Bavčar in še kak bi se našel. Oni so krivi za ekonomsko krizo."

Vir: dr. Maja Sunčič. revija Reporter

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.