https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Nafta ni pokleknila pred Mariborom

Lendava, 20.10.2010 ob 21:01  

Nogometaši Nafte so odigrali prvo od treh zaporednih tekem proti Mariboru. Na prvi četrtfinalni tekmi Pokala Hervis je bil izid 1:1. V soboto bosta moštvi v Lendavi odigrali še prvenstveno tekmo, prihodnjo sredo v Mariboru pa še povratno pokalno tekmo.

V prvem delu igre gledalci niso videli zadetkov, v nadaljevanju pa po enega na vsaki strani. Lendavčane je v vodstvo v 65. minuti popeljal mladi Simon Pavel, devet minut kasneje pa je izenačil Dalibor Volaš, ki je lansko sezono kot posojen igral pri Nafti. Več priložnosti za zmago so imeli Mariborčani, ki tudi branijo pokalni naslov, vendar jih je v obup spravljal vratar Tomaž Murko, nekoč član vijoličastih.

Pokal Hervis, četrtfinale (prve tekme):


Triglav Gorenjska : Luka Koper 1:0 (1:0)
Burgar 31./11m

Interblock : HiT Gorica 4:2 (1:1)
Majcen 35., Valenčič 79., 83., Podlogar 86.; Velikonja 13./11-m, Velikonja 60.

Domžale : Olimpija 0:2 (0:0)
Rujovič 51., Stojanovič 90.

Nafta : Maribor 1:1 (0:0)
Pavel 56.; Volaš 65.

Povratne tekme bodo na sporedu 27. oktobra, razen Triglava Gorenjske in Luke Koper, ki bo odigrana 3. novembra.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vinci
      21.10.2010 ob 8:53 vinci

      Nafta se poslavla.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.