https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Glavač ostaja župan Moravskih Toplic

28.10.2010 ob 8:46  

Ponovno štetje glasovnic, ki so ga včeraj in tekom današnjega dne opravili v Moravskih Toplicah na pobudo Štefana Kodile, ni prineslo spremembe volilnega rezultata.

Povolilni boj ni prinesel sprememb v občini Moravske Toplice - župan ostaja Alojz Glavač (desno)

Padale so grobe besede

Kot smo poročali včeraj, je kandidat za župana Moravskih Toplic Štefan Kodila zaradi domnevnih nepravilnosti zahteval ponovno štetje glasovnic. Novoizvoljeni župan Alojz Glavač je  namigovanja o nepravilnostih označil za nesmiselne in včeraj kampanjo Kodile med drugim komentiral z besedami: "Verjamem, da se bo tudi po drugem štetju glasovnic Štefan Kodila poslužil še nekaterih prijemov, s katerimi želi mimo volje volivcev spremeniti volilni izid in onemogočiti pravočasno konstituiranje organov občine. S tem meni osebno ne more bolj škoditi,  jasno pa kaže, da je ves čas le sledil lastni promociji. S tem ni škodoval le ugledu občine, temveč dobrobiti vseh prebivalcev občine Moravske Toplice."

Kodila je v svojem odgovoru medijem med drugim zapisal. "Občinske elite nikakor niso želele, da bi župan postal nekdo, ki ni ubogljiv in vodljiv, kot si sami želijo."

Župan občine Moravske Toplice tako še naprej ostaja Alojz Glavač. Končna razlika po ponovnem štetju glasovnic je ostala enaka - odločalo je 12 glasov.

Preberite tudi:

- Kodila in Glavač zaostrujeta medijsko povolilno gonjo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. sineson
      28.10.2010 ob 9:17 sineson

      Kodila nabija malo po moje...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. vinci
      29.10.2010 ob 9:02 vinci

      In zdaj je kar naenkrat Glavač marioneta.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.