https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-PLUS

POM-PLUS: Najbolj so vas pritegnili renkovske gasilke, jürjovske plesalke in rogaševski reševalci

3.9.2013  

Na Pomurec.com v rubriki POM-PLUS že leto in pol ob torkih predstavljamo društva, zavode, predstavnike pomurskih nevladnih organizacij in druge posameznike, ki širši javnosti zaradi narave svojega dela niso znani. Doslej smo jih predstavili že več kot 70, tokrat pa smo za vas naredili pregled desetih najbolj branih člankov v tej rubriki. Vabljeni k branju.

V rubriki POM-PLUS vsak torek objavljamo pogovore s predstavniki pomurskih nevladnih organizacij, fundacij, društev, klubov in zavodov ter predstavljamo njihovo delovanje, POM-PLUS pa razkriva tudi posameznike, ki širši javnosti zaradi narave svojega dela niso znani.

Neustrašne gasilke iz Renkovcev, ki pogasijo tako ogenj kot žejo

 

Jürjovške kan-kan plesalke - dekleta, ki vedno navdušijo

 

Prva medicinska pomoč – zdravstveni »heroji« iz občine Rogašovci

 

Planinsko društvo Lendava – vsak vzpon je poseben podvig

 

Pogumne gasilke PGD Sveti Jurij so vedno za akcijo

 

ŽNK Teleing Pomurje - začelo se je zaradi mladenke, ki je na treninge verjetno hodila zaradi fantov

 

Jure Grah - letalski fanatik, ki Bakovce preletava z 200 kilometri na uro

 

Rokometni klub Pomurje - na mladih želijo postavljati nove temelje

 

Pikado klub Friends Team - pikado ni le igra ob hladnem špricarju

 

Moto klub Gronska strejla - motorji so kot ženske

 

V kolikor želite, da tudi vaše društvo, zavod, klub ipd. predstavimo v rubriki POM-PLUS, nam pišite na urednistvo@pomurec.com.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.