https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Ne bom politik

mag. Rado Pezdir  

"Po obeh uspešnih akcijah društva sem ugotovil, da mi tak aktivizem ustreza bolj kot kaj drugega. Dvomim, da bi lahko kaj takega naredil v politiki, saj si tam zelo hitro kastriran, zato ima Maja prav. Zdi se mi bistveno boljši načrt, da na fakultetah, kjer učim, poskusim v naslednjih desetih letih vzgojiti kakih sto ekonomistov, ki se dobro zavedajo sveta, v katerem živijo, imajo do njega distanco in bodo zato nekoč temeljito prekolobarili javno upravo, politiko in gospodarstvo. Ta cilj mi je osebno bistveno bližji in zame bolj ambiciozen."

Vir: mag. Rado Pezdir, ekonomist, revija Reporter

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.