https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Valentinov koncert Franca Gorze z gosti

Kdaj: Nedelja, 09.02.2014 ob 16:00

Kje: Razkrižje, DOM KULTURE RAZKRIŽJE

Vabljeni na 8. tradicionalni Valentinov koncert. Z nami bodo: Saša Lendero, Klapa Tramuntana, Spidi, Bogdana Gorza, August Dvanajščak, Ansambel Franca Ocvirka, Humorist Lajči, Siniša Žunec, Plesna šola Urška in gostitelj Franc Gorza. Še pa še lepih presenečenj...vabljeni vsi mali in veliki ! Vstopnice v predprodaji: TIC Razkrižje, Gostilna na gmajni Razkrižje, Štrk Ljutomer, Zvezda Beltinci, Štala bar Dokležovje, Zlatarna Danč Murska Sobota in uro pred koncertom.

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2014 ob 17:21 JARČEK gost

      Pa ka se tale Gorza toliko napihavle ? Vej pa sam je nej sposoben izvesti ednoga koncerta , njegove ( pesmi ) so neko deklamiranje , pa staranje o goričankah, rožicah , pa še o nekih kvašenjih ki ne pove veliko , ali pa sploh nič in se samo preseravle po odrih ! Hoče se iti kak Geza Farkaš ! Škoda da mu nasedajo lidje ! Pa tudi Razkr. dvoranica je mala !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2014 ob 18:36 baba mara gost

      Rajši bom vsaki večer poslujšala Gorzo, kak pa ednok Gezo. Jarček, či se ti ne vidi Gorza, ga ne odi gledat pa poslujšat. :P

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.