https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Milostne sestre

13.2.2014  

Moški srednjih let se je peljal po samotni cesti in proti večeru ugledal napis: Obiščite bordel Milostne sestre, 10km.

Po nekaj minutah vožnje zagleda naslednji napis: Bordel Milostne sestre, 5km. Malo kasneje zagleda še tretjo tablo: Bordel Milostne sestre, prvi odcep desno. Ker si je zaželel zabave, je zavil desno in prišel pred velik kamnit samostan z napisom: Bordel Milostne sestre. Pustil je avto na parkirišču in stopil k vhodu. Ko je potrkal, mu je odprla nuna. Ko ji je povedal, kaj želi, ga je brez besed peljala skozi neštete sobane in hodnike do nekih vrat. Potrkajte tukaj, mu je naročila in odšla. Mož je potrkal in odprla mu je druga nuna ter rekla: Plačajte 100 evrov in pojdite skozi velika lesena vrata na koncu hodnika. Moški je plačal in od odhitel do konca hodnika ter stopil skozi velika lesena vrata, ki so se za njim spet sama zaprla. Ugotovil je, da stoji spet na parkirišču, kjer je pustil svoj avto. Hotel je nazaj, a vrata so bila zaklenjena. Jezno se je napotil proti avtu, nakar je ob potki zagledal majhno tablo z napisom: Pravkar so vas nategnile Milostne sestre.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.