https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

Objavljene novice

2.Občni zbor KK Varaški šüjstri

 

Drugi občni zbor KK Varaški šüjstri. Kot sem omenil  v lanskem članku prvega občnega zbora, » da bi bili veseli, da bi se njihovo članstvo do naslednjega občnega zbora povečalo .«

Res se je, z takratnih 50 se je povečalo na 66 članov KK Varaški šüjstri, kar pomeni,  da so med svoje vrste pridobili 16 novih članov.

Po izvolitvi delovnega predsedstva občnega zbora je sledilo poročilo predsednika, tajnika, blagajnika in nadzornega odbora.

Predsednik je podal izredno izčrpno poročilo minulega leta, naj omenim samo večje prireditve katere so si zadali v 2013; 19. Maj kolesarjenje skozi Mali Polanski log do Copekovega mlina , kolesarjenja se je udeležilo 46 kolesarjev. 30. Junija rekreacijsko kolesarjenje skozi vasi občine Turnišče, relacija Turnišče – Renkovci,ob avtocesti do ( malih ) Gomilic, skozi Gajič v Nedelico na nogometno igrišče, kjer je bilo poskrbljeno za jedači in pijačo vseh udeležencev. Tudi tega kolesarsko rekreativnega srečanja se je udeležilo 60 kolesarjev.

Njihov največji projekt 2013 je bila prireditev TAKO SO ŽELI IN MLATILI NAŠI STARŠI.

Bilo bi preveč za opisovati, kaj vse so počeli in česar so se udeleževali njihovi člani v preteklem letu.

Plan dela za leto 2014 je spet pester in zahteven, seveda  upajo da ga ob pomoči KS Turnišče,  Občine Turnišče in raznih donatorjev v celoti izpeljejo pozitivno.  

Tajnica društva je prebrala novoletno voščilo, katerega je poslal DR. Martin Kramar iz Maribora.

Kar pa je najbolj pohvalno za ta občni zbor, bila je 95% udeležba članov kluba.

V mojem imenu, kakor v imenu portala Pomurec. com, želim KK Varaški šüjstri   veliko uspeha v nadaljnjem delu kluba.

    Fotogalerija