https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Sveti Peter

10.3.2014  

Mujo pride zvečer domov in se pijan zvali poleg Fate. Nenadoma se zbudi in poleg sebe zagleda človeka v beli obleki. 

- Kdo pa si ti? 
- Jaz sem sveti Peter. 
- A res? Mar to pomeni, da sem mrtev? 
- Da. 
- Ampak jaz imam še toliko razlogov za življenje... Nisem se še poslovil od družine... Moraš me poslati nazaj. 
- Lahko se reinkarniraš, ampak samo kot pes ali kokoš. 
- Potem je bolje, da se kot kokoš. 
Peter zaploska z rokami, pojavi se svetloba in Mujo se prekrit s perjem znajde sredi dvorišča. Mimo pride druga kokoš in ga vpraša: 
- Kako si kaj, nova kokoš? Ali uživaš? 
- Da, super je, ampak imam nenavaden občutek, kot da bom vsak čas eksplodiral. 
- Aha! To pomeni, da imaš ovulacijo. Ne reci, da nisi še nikoli znesla jajca? Če še nisi, se samo sprosti in pusti, da narava naredi svoje. 
Mujo se sprosti in po nekaj trenutkih znese jajce. Spreleti ga milina in potem začuti, da bo znesel še enega. Užitek je bil neverjeten, in ko je hotel znesti še tretje jajce, nenadoma začuti silovit udarec v glavo in zasliši Fato, ki kriči: 
- Zbudi se, pijandura, serješ po postelji! 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.