https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Obhod po mestu

14.3.2014  

Gresta dva policaja na obhod po mestu pa naenkrat priteče do njiju ena ženska vsa panična in ne more spravit niti besede iz sebe. Ko le pride k sebi, jima pove:

"Tamle v parku, pod figovcem, leži mrtev moški!"

Policaja se odpravita do kraja zločina in ugotovita, da je moški res mrtev. Prvi pokliče mrliškega oglednika, medtem pa drugi vzame iz žepa blokec in začne pisati zapisnik.

Zatakne se mu že pri prvem stavku in vpraša kolega: 

"Ti, daj mi malo pomagaj. A se piše figovec z malo ali z veliko začetnico?" 

Drugi nekaj časa razmišlja, potem pa odvrne: "Ne vem, dajva vprašat komandirja." 

Pa se spomni prvi: "Ah ne, imam boljšo idejo. Dajva ga zvlečt pred pošto. Za pošto sem pa 100% ziher, da se piše z malo!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.