https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Odvetnik

19.3.2014  

Na nekem sojenju v malem mestu ob Missisipiju, je tožilec kot svojo prvo  pričo poklical staro gospo.

Pristopil je k njej in jo vprašal: "Gospa  Jones ali me poznate?"

Odgovorila je: "Pa jasno, seveda te poznam gospod Williams. Poznam te odkar  si se rodil in če pošteno povem si eno veliko razočaranje zame.  Lažeš, manipuliraš z ljudmi in jih za hrbtom opravljaš. Misliš da si frajer, pa nimaš niti toliko pameti, da bi ugotovil, da ne boš  nikoli dober za kaj več, kot za prelaganje papirjev. Seveda te poznam!"

Odvetnik je onemel. Ni vedel kaj naj stori pa je pokazal čez dvorano in  vprašal: " Ali njega poznate?"

Odgovorila je: "Da, tudi njega poznam od malega. Gospod Bradley je len pobožnjakar, pa še zapit povrhu. Z nikomer ne zna vzpostaviti normalnega  odnosa, njegova odvetniška praksa je ena najslabših v celi državi. In da ne  omenjam, da je varal svojo ženo s tremi drugimi ženskami. Ena od teh je vaša žena."

Branilec je skoraj umrl od sramu. Sodnik je poklical oba odvetnika k sebi in  čisto po tiho zašepetal: "Če jo kateri od vaju idiotov vpraša, če  pozna mene, vaju pošljem na električni stol!"

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.