https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Kako do konkretnih poslovnih rezultatov na Facebooku?

Kdaj: Petek, 28.03.2014 ob 9:00

Kje: Murska Sobota, Ljudska univerza Murska Sobota

Kako do konkretnih poslovnih rezultatov na Facebooku? Če želite povečati konkurenčno prednost, natančno segmentirati prodajne akcije, pripeljati na spletno stran več potencialnih strank, povečati prodajo, zgraditi prodajno bazo in veliko bolj učinkovito kot do sedaj izvajati oglaševalske akcije, potem tega seminarja preprosto ne smete zamuditi.

Na 7-urnem seminarju vam bodo predavali 3 vrhunski strokovnjaki: Karmen Mlinar, ki med drugim skrbi za Facebook strani in Twitter profile blagovnih znamk Studia Moderne, Klemen Štruc, specialist za optimizacijo prodajnih in konverzijskih procesov na spletu,  vrhunski poznavalec sistema Facebook Ads in najbolje ocenjeni predavatelj na seminarjih Nasvet.com ter Matej Žagar, strokovnjak za izdelavo spletnih aplikacij, ki ima za sabo že več kot 100 uspešnih projektov. Na podlagi številnih praktičnih primerov boste med drugim izvedeli: kakšne objave sprožijo največ interakcij in kdaj je najprimernejši čas za objave; kako ustvarjati in naravno spodbujati virusno širjenje vaših vsebin, ponudb in objav; kako, kdaj in na kakšen način se odzvati na negativne komentarje in objave; katere vrste oglasov in katere "bidding" strategije uporabljati; kako segmentirati prodajne akcije, oglase in ciljne skupine za doseganje najboljših rezultatov; kako ustvariti, naložiti in aktivirati prodajno akcijo s 100+ različnimi oglasi v manj kot 5 minutah; kako graditi lastne prodajne baze hitreje in ceneje; kateri so ključni elementi uspešne viralne Facebook aplikacije ali nagradne igre.  VEČ INFORMACIJ O SEMINARJU (Klikni!) Prijave sprejemamo do torka, 25. 3. 2014 do 12.00. Število udeležencev je omejeno, zato vam priporočamo, da si vnaprej zagotovite mesto na dogodku. Cena: Investicija v vaše znanje znaša 162,00 EUR brez DDV, oziroma 197,64 z vračunanim DDV. Garantiramo vam, da boste na naših seminarjih dobili toliko novih idej, da boste obrnili sebi v prid že po nekaj dneh.

Plačilo: 

 -  po potrditvi izvedbe t.j. torek 25. 3. 2014 po 12.00 ,  do pričetka seminarja 
 -  na račun: Ljudska univerza Murska Sobota, Slomškova ulica 33, Murska Sobota  
    01280-6030716923, s pripisom  za seminar FB   
 
Prijavite se na tajnistvo@lums.si ali na 02/536-15-60

  Vljudno vabljeni! 

mag. Radoš Skrt        in          Alenka Kučan
www.nasvet.com                     www.lums.si 
 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.