https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Pojdi v Tibet! (klic srca)

Kdaj: Petek, 28.03.2014 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, MIKK Klub

Čisto vsak ima svoje poslanstvo, katerega seme spi v njegovem srcu. Ko ga prebudimo in začnemo živeti, spoznamo srečo in zaživimo življenje, o kakršnem smo prej samo sanjali. "Zaposlena na ministrstvu za pravosodje, visoko izobražena, finančno varna… Dosegla sem vse, kar mi je naša družba govorila, da te osreči. Jaz pa sem se navznoter počutila utrujeno, prazno, nemirno… ...dala sem odpoved v službi in odšla na pot. 11 mesecev in 11 dni sem popotovala po Tibetu in se učila zaupati, slišati in slediti glasu svojega Srca. In…se čuditi – s kakšno natančnostjo in jasnostjo nas vodi Življenje, če mu le dopustimo." To je zgodba Melite Zupančič. Vas zanima, kakšen načrt ji je pripravilo življenje za to pot? Kako je dobivala smerokaze? Pridite, svojo zgodbo deli, da vas navdahne. Da si dovolite začutiti in slediti tistemu, kar vam govori vaše Srce. Vstopnina je 7 EUR. Več informacij in PRIJAVE na www.eventio.si/sl/component/content/article/378-pojdivtibetklicsrcams Po predavanju boste poklepetali s predavateljico in poskusili tibetanske slaščice, ki jih bo za vas pripravil mladi kuhar Tin. ____________________________________________________ Melita je navdušila že veliko ljudi po Sloveniji, nazadnje je svojo zgodbo delila januraja v Goriških Brdih...več povedo fotografije: www.eventio.si/sl/galerijadogodki/pojdivtibetsmartno.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.