https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Dan za spremembe 2014 v Murski Soboti

Kdaj: Petek, 04.04.2014 ob 13:00

Kje: Murska Sobota, na Trgu kulture v Murski Soboti

Povežite se, stopite iz ustaljenih smernic, zavihajte rokave in za en dan postanite prostovoljci, je slogan Dneva za spremembe. Letošnje akcije bodo odgovarjale na aktualne težave in potrebe v skupnosti. Na ta dan boste imeli možnost pomagati posamezniku, ki se je znašel v stiski ali pa reševati skupnostni problem. Projekt »Dan za spremembe 2014« poteka letos v Sloveniji že peto leto zapored, v Murski Soboti pa bo na podoben način potekal že drugič. Zaključek projekta bo v obliki bazarja potekal 4. aprila od 13. do 17. ure na trgu kulture v Murski Soboti, kjer bodo stojnice in spremljevalni program. Na bazarju bodo predmete, ki jih bodo nabrali v štirinajstih dneh po simbolični ceni podarili ljudem. Pri projektu bo sodelovalo več kot deset organizacij, od osnovnih šol, vrtcev, KPŠ-ja in podobnih organizacij. Sredstva, ki se bodo zbrala na Bazarju, bodo namenjena šolskim skladom vseh petih osnovnih šol v MO MS. Pri projektu pa že drugo leto sodeluje tudi Mestna občina Murska Sobota. Kot še dodaja župan Štihec, občina kot institucija z veseljem sodeluje pri omenjenem projektu, saj je namen zelo dober, kajti gre za prosotvoljstvo in zbiranje sredstev za tiste, ki ta sredstva potrebujejo. Pri projektu pa bodo aktivno sodelovali tudi zaposleni na občini s stojnico občinarjev. Sredstva, ki bodo ostala od Bazarja bodo podarili Rdečemu križu, kot simbol dneva za spremembe pa se uporablja ribica. 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.