https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Obstaja neka sila

dr. Miha Brejc  

"Če v tujini nekdanji šef tajne službe napiše karkoli in objavi, je to novica in tudi interes, pri nas pa je popolna tišina. V knjigarnah te knjige ni možno kupiti, tudi v Ljubljani jo je možno kupiti samo v eni knjigarni. Ampak glejte, leta 2009 sem izdal knjigo Prvi mandat, ki govori o Evropskem parlamentu, kjer sem želel pokazati na nek bolj poljuden način, kako te stvari delujejo.

Tam je bilo cel kup novinarjev, a objavili niso nič. Ali pa moja knjiga Prvi čas, ki je bila bestseller, ki se je prodala v okrog 12.000 izvodih, a o knjigi niti enega plakata, kritike. Se pravi, da obstaja neka sila."

Vir: dr. Miha Brejc, Sreda v sredo (TV AS)

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.