https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Nočitev na kmetiji

10.5.2014  

Zdravnik, psiholog in odvetnik se ponoči vozijo z avtomobilom, nakar se jim sredi ceste pokvari avto, mehanika pa nikjer.
Napotijo se do prve kmetije, lastniku pojasnijo kaj se jim je zgodilo, ta pa jim odvrne, da lahko prenočijo pri njem, vendar ima na voljo samo eno zakonsko posteljo, tako da bo tretji moral spati v hlevu.

Zdravnik se prvi ponudi, da bo spal v hlevu, oba prijatelja pa naj zasedeta postelji.
Ne mine pet minut, ko pride nazaj in se pritoži, da so razmere v hlevu pri prašičih tako nehigienske, da on kot zdravnik tega enostavno ne prenese.
Psiholog se ponudi kot drugi, da bo prespal v hlevu, vendar se po desetih minutah tudi on vrne, češ da zaradi mukanja krav in drugega hrupa ne more spati, saj vsi ti zvoki kalij o njegov duševni mir.
Tako odvetniku ne preostane drugega, kot da, hočeš nočeš, gre sam v hlev.
Mine pet minut, deset, po petnajstih minutah se odprejo vrata - iz hleva pa začno počasi izstopati vse živali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.