https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Norci

19.9.2014  

Nemec  se  odpravi  na  dopust.  Pelje  se  čez celo  Slovenijo  in  približuje  se  Dolenjski. Sredi  ceste  opazi  nekoga,  ki  je  oblečen čisto v rumeno obleko in na vso moč maha z  rokami.  Nemec  se  mu  približa  in  ga začudeno vpraša:
- Kdo si pa ti in kaj hočeš?
-  Jaz sem rumeni norec teh krajev in hitro mi daj kaj za pojesti. Nemec mu da sendvič, ki ga je imel pri sebi in  se  odpelje  naprej.  Po  nekaj  kilometrih zagleda sredi ceste nekoga, ki je bil oblečen čisto v rdečo obleko in je sredi ceste mahal z rokami. Nemec spet zaustavi in vpraša:
- Kdo si pa ti in kaj hočeš?
-  Jaz sem rdeči norec teh krajev in hitro mi daj kaj za popiti. Nemec mu da plastenko vode in se odpelje naprej. A poglej, po nekaj kilometrih sredi ceste  zagleda  nekoga,  ki  je  bil  oblečen  v modro  obleko  in  je  mahal  z  rokami. Nemec že malo jezen stopi na zavoro, gume zaškripljejo in ustavil se je nekaj centimetrov pred človekom. Jezno odpre okno in reče:
- Kaj bi pa ti rad modri norec teh krajev?
-  Vozniško in prometno, prosim.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.