https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Strojno šivanje - nadaljevanje - Maja Guld

Kdaj: Petek, 05.12.2014 ob 15:00

Kje: Lendava, Sofija medgeneracijska hiša Lendava Glavna ulica 48 9220 Lendava

Na delavnicah strojnega šivanja bomo nadgrajevali osnovne korake, ki smo jih že osvojili. Popravili si bomo lastne kose oblačil, skrojili in si sešilinova preprosta oblačila, ter se naučili raznih šiviljskih trikov. V svet strojnega šivanja nas bo popeljala strokovnjakinja Maja Guld.

Na tokratni delavnici bomo nadaljevale učenje izdelave kroja za krilo in krojenje krila. S seboj prinesite papir, ravnilo, šiviljski centimeter, šiviljsko kredo, svinčnik, blago za krilo in šivalni stroj. Sklopa delavnic se lahko udeležijo tisti, ki imajo za sabo vsaj nekaj ur strojnega šivanja. Delavnice so brezplačne, prispevek za ogrevanje hiše je 2€. Potrebne so predhodne prijave.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.