https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Tiha maša

5.8.2015  

Lojze in Ana sta imela določene težave, zato je doma potekala tiha maša.

Potem se je Lojze spomnil, da bo naslednji dan potreboval ženino pomoč, da ga zbudi ob petih zjutraj, saj je bil s prijatelji zmenjen, da zgodaj odrinejo na vožnjo do golf igrišča.

Ker ni želel biti prvi, ki bi prekinil tiho mašo (in tako izgubiti »vojno«), je na papir napisal: »Prosim zbudi me ob petih zjutraj.«

Naslednje jutro se je Lojze zbudil in ugotovil, da je ura že 9 in da so njegovi prijatelji odšli na golf sami. Besen je ravno nameraval vstati in ugotoviti, zakaj ga žena ni zbudila, ko je ob postelji opazil kos papirja.

Na papirju je pisalo: »Ura je 5 zjutraj. Zbudi se.«

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.