https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prekmurec zaradi finančne stiske prodaja zdravo ledvico

21.08.2015 ob 9:30  

Na enem izmed pomurskih spletnih medijev se je pojavil pretresljiv oglas v katerem starejši moški zaradi finančne stiske za 50.000 evrov prodaja zdravo ledvico.


60 – letni Prekmurec je v oglasu zapisal, da s soprogo in tremi otroci živi na robu, saj so več lačni kot siti in ne vidi več drugega izhoda iz stiske v kateri se je znašel z družino. Ledvico prodaja za 50.000 evrov, z denarjem pa bi poplačal dolgove banki, popravil streho in kupil drva za zimo. Zaradi oglasa so se sprožili številni odzivi. Nekateri ljudje zanj že zbirajo denar, hkrati pa se s primerom ukvarjata policija in tožilstvo.

Gospod je dosegljiv na hrvaški predplačniški mobilni številki. Z novinarji pa je včeraj govoril samo po telefonu, prav tako ni želel povedati svojega imena. Je pa za Radio 1 je povedal, da mu nekdo iz Avstrije že ponuja 70.000 evrov za ledvico, da bodo prišli po njega, ga odpeljali v avstrijsko privatno bolnišnico, kjer bodo naredili vse preiskave in če bo ustrezen kandidat naredili tudi operacijo.

Foto: freeimages.com

Kljub temu, da so za gospoda in družino ljudje zbrali že kar nekaj denarja, on to pomoč zavrača. Pravi, da je celo življenje delal in ne potrebuje milosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2015 ob 9:35 gost gost

      groza..ka smo tak daleč prišli, ka morejo lidje oddavati svoje organe, ka leko preživijo. San donerala teh par evrov, me pa zanima, či bodo isto napravili tuj tisti ka so krivi ka je Slovenija tan ge je...ali pa bodo samo za svoje riti gledali, pa to kama do denar skrili.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.08.2015 ob 11:18 gost

      Kaj pa, če je vse res?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.08.2015 ob 12:25 gost

      Če si na sveti moraš ževeti kakor veš in znaš. Moraš se znajti. Zgleda, da mu je to edina rešitev. Stroški so, hiša dotrajana. Ali naj ide beračit ali pa krast. tega noče, tudi kakor miloščine ne. Je pa velika sramota, če si s poštenim delom ne moreš toliko zaslužiti, da bi živel v skromnosti.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.08.2015 ob 12:52 smrkci gost

      Kriva je država in tisti,ki jo vodijo, da ta človek prodaja ledvico,ker mu je država vzela delo in službo,kot ostalim delavcem in navadnim smrtnikom.Dobra ideja,ko bom v situaciji,kot ta borec za svoje življenje jo bom tudi prodal.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.08.2015 ob 13:28 sramota gost

      velika sramota za našo državo da že morajo ljudje prodajat svoje organe za preživetje, kje ste zdaj lopovi ko človek vas rabi ., kje si zdaj ,Janša,bavčar, šrot in vsi negdanji vodilni ki ste slovenijo spravili na kolena, na lakoto ,reveže, vse je resnica kot je KRAMBERGER GOVORIL,

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.08.2015 ob 15:29 tutu gost

      Ljudje nemajo doma, gestija in so prisiljeni odavati svoje organe, ka preživijo, a med politiki je glavno prckanje pa valjenje krivde na relaciji Janša-komunisti...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.08.2015 ob 15:43 pëcek gost

      Prav ma či oda ledvico .Vsakši je svojega tejla gospodar .In što je lidij do toga pripelal ?Banda tista ki nam vlada .Človeki želim srečo tistiim ka so pa spokrali pa iz lidij napravili rejveže pa želim ka do slej ko prej mogli iskati ledvico za sebe ali za njihovo deco keri živijo v izobilji .Zdaj pa šibajte minuse

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.