https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Pametna blondinka

17.2.2011  

Svetlolaska si iz jeze, ker so se vsi delali norca iz nje in na njen račun govorili vice, postriže in pobarva lase. Nekega dne se tako pelje po deželi in naleti na čredo ovac, ki prečkajo cesto. Ustavi se in počaka. Ovce se ji zdijo zelo simpatične živalce in zato vpraša pastirja:

Meni so te živalce tako všeč, a si za eno igrico?

Pastir prikima, svetlolaska pa nadaljuje:

Če ugotovim število tvojih ovac, ali mi potem daš eno?

Pastir prepričan, da ne bo ugotovila, spet prikima. Svetlolaska pa kot iz topa izstreli:

345 jih je.

Pastir kar ne more verjeti, da je ugotovila. Ves šokiran se odloči, da se bo držal dog­ovora in dovolil ji je, da si izbere eno ovco. Svetlolaska premišljuje, gleda vse od prve do zadnje in se po eni uri le odloči:

Ta mi je najbolj všeč, malo bolj je razi­grana kot ostale, tole mi daj.

Pastir reče:

Sploh ni problema! Ampak jaz bi se šel tudi eno takšno igrico. Si za?

Svetlolaska privoli. Pastir jo vpraša:

Če ugotovim tvojo naravno barvo las, ali mi boš potem vrnila psa?

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.