https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Afričan pokaže Rusu svojo ruleto

9.3.2011  

Veleposlanik manjše afriške države je na obisku pri ruskem veleposlaniku. Ta ga tri dni objestno gosti, vodka, divjačina, cigare, z vsem mogočim. Zadnji dan, Rus Afričana povabi v kabinet in slovesno pove:
▶ Za zaključek tega čudovitega vikenda te izzivam, k naši tradicionalni igri. K ruski ruleti. Tukaj je revolver, v njem je šest lukenj, v eni izmed njih je naboj. Zavrtiš cilinder, si pištolo pritisneš k sencam in sprožiš.
Afričanu se vse skupaj zdi nenavadno, toda vendarle mora pokazati, da je iz rodu ponosnih bojevnikov, zato ustreže želji gostitelja. In preživi. Enako stori Rus in jo prav tako srečno odnese. Pol leta kasneje afriški ambasador k sebi povabi Rusa. Spet minejo trije dnevi uživanja. Ob koncu Afričan gosta povabi k sebi v kabinet. Notri Rus zagleda šest čudovitih temnopoltih deklet. Afričan spregovori:
▶ To so najlepše pripadnice mojega plemena. Ena izmed njih, ki jo boš izbral, ti bo ponudila oralni seks. Izberi eno!
Rus, saj ne, da ne bi hotel, a vendarle je vprašal:
▶ Vse to je zelo fino. Ampak, kje je tukaj ruleta? Kje je tukaj nevarnost, dragi moj prijatelj?
Afričan se namuzne:
▶ Ena izmed njih je kanibalka.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.