https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Pohod po Olijevi vulkanski poti

Kdaj: Sobota, 04.06.2016 ob 10:00

Kje: Grad, Doživljajski park Vulkanija

 

Doživljajski park Vulkanija vas vabi na prvi POHOD PO OLIJEVI VULKANSKI POTI, ki bo potekal v soboto, 4. junija 2016, s startom ob 10. uri pred Vulkanijo. Pohod vam bo približal vulkansko dogajanje na območju vasi Grad ter glavni krater, na katerem stojita tudi Vulkanija in grad Grad.

Olijeva vulkanska pot poteka po obronkih kraterja nekdanjega goričkega vulkana. Pot bo vodena z vmesnimi postanki, kjer bomo spoznavali naravo, posledice vulkanizma in kamnino bazaltni tuf. Pohod po glavnem kraterju je dolg približno 8 km in bo trajal 2 do 3 ure.

Za pohod se plača štartnina (6 EUR odrasli, 4 EUR otroci), v ceno pa so zajeti voda, sadje, prigrizek in topla malica na koncu pohoda. Pohod je vključen v knjižico pohodov po Goričkem.

Več informacij dobite na tel. 02/553 10 00 ali preko e-pošte: info@vulkanija.si.

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.