https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Oprostite, napačna številka

20.3.2011  

Janez je popoldne poklical iz službe, da bi pozdravil ženo in povprašal. Kaj bo nocoj za večerjo. Oglasil se je otroški glasek. Janez pozdravi:
▶ Živijo, miška moja, oči tukaj. Ali je mamica kje blizu?
▶ Ni je, oči. V spalnici je s stricem Bojanom.
Janez požre slino in po kratkem premoru reče:
▶ Ampak ti nimaš nobenega strica Bojana, ljubica moja!
▶ Seveda ga imam in v spalnici je z mamico.
▶ No, v redu, srček. Steci v spalnico in jima povej, da je očka pravkar parkiral pred hišo.
Čez nekaj minut pride punčka nazaj k telefonu in pove, da je naredila, kar je hotel. Janeza zanima:
▶ In kaj je rekla mamica?
▶ Skočila je iz postelje, tekala okoli postelje in kričala, potem pa se je spotaknila in padla. Zdaj leži v spalnici čisto pri miru. Stric Bojan pa je čisto nag skočil iz postelje, stekel k oknu in skočil v bazen. Zdaj leži tam v bazenu in se ne gane. Najbrž je pozabil, da si ga prejšnj

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.