https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Pasji pogreb

 

 

Moškemu je poginil pes, na katerega je bil zelo navezan. Prav zato je odšel k župniku in ga prosil, da mu pripravi cerkveni pogreb za psa.

Pa mu pravi župnik: »Jaz tega ne morem narediti. Pes nima duše in nikakor ni božje bitje. Pojdite raje k Hare Krišni, oni vam bodo sigurno to vašo mrcino pokopali. Jaz se s tem ne ukvarjam.«

»V redu, gospod župnik. Pa mislite, da bo dovolj, če jim dam 5.000 evrov za to?«

»Ljuba duša, zakaj pa niste takoj povedali, da je bil pes katolik!?«

Foto: www.freeimages.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.