https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prodaja Term Lendava se nadaljuje

Murska Sobota, 19.10.2018 ob 11:00  

Prodaja Term Lendava se nadaljuje. Javna agencija Republike Slovenije za varstvo konkurence prodaji ne nasprotuje, saj je v tem primeru podala pozitivno mnenje.

 

Finančni holding Sava, del tako imenovane gorenjske politično interesne naveze, ki je končal v prisilni poravnavi, se je pred meseci dogovoril za prodajo Term Lendava madžarskemu skaldu Comitatus, ki je v stoodstotni lasti madžarske države. Kot je znano je gospodarski minister, Zdravko Počivalšek, v prejšnji vladi nasprotoval prodaji lendavskih term. Postopki prodaje tečejo, sam pa se še ni odzval.

Javna agencija Republike Slovenije za varstvo konkurence je izdala mnenje, da je koncentracija skladna s pravili konkurence in zato prodaji ne nasprotuje.

Preko Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve, lahko preverimo in vidimo, da postopki tečejo naprej. S koncem septembra je Sava Turizem d. d. ustanovila hčerinsko družbo Terme Lendava d. o. o., na naslovu Tomšičeva ulica 2A, 9220 Lendava. Za podjetje je ta koran bil potreben zaradi sklenitve posla, saj bo Sava Turizem na to družbo prenesla premoženja, ki ga bo potem prodala madžarskemu kupcu.

O prodaji Term Lendava smo že pisali tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.