https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Mujo nesramen do žensk

29.6.2011  

Mujo je jokal Hasu, da ga vsako dekle takoj zapusti.
"Tudi Fata me je včeraj zapustila."
"Zakaj pa?"
"Ne vem. Ko sva se poljubila, sem ji rekel, kako grdo ji smrdi iz ust in ona je zbežala stran od mene brez besed."
"Ne smeš tako govoriti z ženskami!" ga je podučil Haso. Raje prihodnjič dekle vprašaj, kdaj je bila zadnjič pri zobozdravniku!"
Čez dva dni sta se spet srečala.
"Si spoznal kakšno novo dekle?" je zanimalo Hasa.
"Sem, včeraj, toda že po nekaj urah me je zapustila."
"Ali nisi ubogal mojega nasveta?"
"Sem. Ko sem jo vprašal, kdaj je bila zadnjič pri zobozdravniku, mi je rekla: Danes zjutraj sem bila. Poglej, naredil mi je mostiček! Nato pa je široko odprla usta. Takrat sem jo vprašal, kdo se je posral pod tem mostičkom, ona pa je objokana zbežala od mene."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.