https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Bomo praznike preživeli brez večjih omejitev?

18.12.2020  

Minister za zdravje Tomaž Gantar je včeraj v oddaji 24 ur zvečer razkril, kakšni bi morda bili ukrepi v času praznikov. Kot je dejal so včeraj popoldan na vlado poslali nov predlog glede ukrepov čez praznike.


Gantar je dejal, da ima sicer pomisleke pri sedanjem odpiranju, a razume, da si vsi želimo nekaj normalnega življenja. Vladi so zato predlagali, da bi se za 24., 25. in 31. december ter za 1. januar prekinila omejitev gibanja na občine in omejitev gibanja po 21. uri.

Druženje med prazniki bi omejili na šest oseb iz dveh gospodinjstev, otroci nebi bili všteti. Ostali ukrepi bi ostali v veljavi.  »Predvsem je pomembno, da se bodo ljudje, ki se bodo družili, prej in potem za nekaj časa samoizolirali,« je še pozval Gantar.

Za odpiranje šol je predlagal, da bi se te odpirale 10. januarja. Po prvem tednu novega leta pa bi lahko testirali vse učitelje v sklopu akcije množičnega testiranja.Vladni govorec Jelko Kacin je v četrtek sicer napovedal, da bodo končno odločitev o tem, kako bomo preživeli praznike, sprejeli v kratkem.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2020 ob 10:06 gost

      Boli me kak mu praznike preživeli večje sanje že nemre biti kak je cejlo letu. Banda prekleta za sebi odpira vse Nej za nas kajti za nas njim je vse eno. Omi so tisti keri se morajo zabavati in okoli hoditi po celi Sloveniji. Ko se naužijejo zabav in ven zorijo pa spet vse zaprejo.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.