https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Hitro testiranje poteka brez večjih zapletov, objavljeno javno naročilo za 1 milijon hitrih testov

22.2.2021  

Na današnji novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni COVID-19 sta sodelovali državna sekretarka na Ministrstvu za zdravje Alenka Forte in Mojca Kirbiš, ravnateljica Osnovne šole Rada Robiča Limbuš.

V skladu z Načrtom sproščanja se še vedno nahajamo v oranžni fazi. Sedem dnevno povprečno število okužb po danes objavljenih podatkih NIJZ znaša 744.

"Za nami je prvi vikend po sprostitvi omejitev gibanja na občine. Številni ste se odpravili na najbolj znane turistične točke, kjer je bilo zaznati veliko število obiskovalcev. Prav tako je bila minuli vikend velika gneča v nakupovalnih središčih. Pomembno je, da še naprej upoštevamo vse preventivne ukrepe. Premišljeno izbirajmo svoje destinacije za izlet po Sloveniji. Slovenija ima ogromno lepih, turistično manj znanih kotičkov. Izberite za svoj izlet kraje, kjer ni pričakovati tolikšnega obiska izletnikov.

V trgovinskih centrih dosledno upoštevajte vse ukrepe: razdalja, nošenje mask in razkuževanje rok. Svoje nakupe opravite premišljeno in hitro, ter se ne zadržujte v trgovinah po nepotrebnem. Tudi vse trgovce naprošamo, da zagotovite varno okolje za obiskovalce," pove Alenka Forte.

Bolnišnica Topolšica in  Bolnišnica Sežana nista več Covid bolnišnici in začneta izvajati svoj redni program.  

V drugi fazi bolnišnice Ptuj, Slovenj Gradec, Trbovlje, Brežice in Izola ne bodo več Covid bolnišnice in bodo pričele izvajati svoj redni program.

 

"Hitro testiranje poteka po vsej Sloveniji brez večjih zapletov, v skladu s termini, ki jih določijo izvajalci hitrih testiranj. Zdravstveni domovi so se odlično organizirali, testiranje šolnikov in gospodarstva poteka dobro.

Glede na potrebe je Ministrstvo za zdravje prejšnji teden, objavilo javno naročilo za 1 milijon hitrih testov. Javno naročilo je objavljeno na Portalu javnih naročil. Rok za oddajo ponudbe je 10. marec 2021," še pove Alenka Forte.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2021 ob 12:05 Nevtralen gost

      En milijon hitrih testov...za katere pa sami strokovnjaki pravijo da niso zanesljivi!? Kdo tu koga...

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2021 ob 13:49 123 gost

      Javno naročilo, uvoznik pa janšev podmladek

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2021 ob 19:21 izidor gost

      To je ta Fortejeva ,ki je bila v Soboti z tistim starim grdim kapoutom in staro zvoščeno taško ? Prokleta baba čorava

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.