https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Žuti morali priznati premoč prvoligašu

18.3.2021  

Danes 18. marca je v Športnem Parku Beltinci bilo odigrano srečanje osmine finala Pokala Slovenije med domačimi ND Beltinci in favoriziranim prvoligašem iz Domžal. Slednji so pričakovano dobili srečanje s končnih 0:3


ND Beltinci - NK Domžale 0:3 (0:2)
(Karič 12., Kolobarić 17. in Podlogar 79.)

V 12. minuti srečanja so povedli gosti, zmedo v kazenskem prostoru po kotu je izkoristil Sven Šoštarič Karič. Svojo prednost so Domžalčani še povečali v 17. minuti. V prazna vrata je zadel Dario Kolobarić potem ko je Žinič žogo potisnil mimo Sereca.

V drugem polčasu so Domžalčani mrežo domačinov zatresli še tretjič. V 79. minuti je po protinapadu zadel Podlogar. Tekma se je zaključila z rezultatom 0:3 za Domžalčane, ki tako napredujejo v četrtino finala pokala Pivovarne Union.

Tekmo, ki je bila v živo prenašana preko Nogometne zveze Slovenije, si lahko oglete tudi v spodnjem posnetku. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.03.2021 ob 9:08 prek mure gost

      Za začetek niti ne tak slabo . Je še gdo manjkal pri Beltincih ? Prenos z tribune je bil odličen ker dosti tekem se je prenos odvijal z stolpov proti soncu in tisto ni za gledati. Tako naprej Beltinci .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.03.2021 ob 17:18 gost

      Še sreča da neje liga 10 ker bi Beltinci vsako leto spadnoli z lige.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.