https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: KMN Tomaž ŠIC BAR izgubil tesen boj za polfinale

Ljutomer, 20.3.2021  

Ta petek je bila v Ljutomeru odigrana 2. tekma četrtfinala 1. slovenske futsal lige, med ekipama KMN Tomaž ŠIC BAR in KMN Bronx Škofije. Gostje so dobili prvo tekmo in so za napredovanje v polfinale potrebovali še eno zmago, ki so jo po streljanju 6-metrovk tudi dosegli.


KMN Tomaž ŠIC BAR - KMN Bronx Škofije 4:5* (1:1)
(Kukovec 8; Zajc 3)
*(6m: Senekovič, Goričan, Vindiš; Kolar, Zajc, Peroša, Stanić)

 

Domačini so bili pod pritiskom, saj so za ohranitev upov o uvrstitvi v polfinale državnega prvenstva nujno potrebovali zmago. Tekma se ni začela po njihovih željah, saj so gostje iz Škofij že v tretji minuti, po strelu Nika Zajca, povedli z 1:0. Nogometaši iz Sv. Tomaža so hitro našli svoj ritem in prevzeli pobudo na igrišču, ki so jo v 8. minuti kronali z izenačujočim golom, ki ga je dosegel Matevž Kukovec. V nadaljevanju smo gledali napet obračun, kjer so si več priložnosti priigrali domačini, ki pa so ostale neizkoriščene.

 

Napadalno igro obeh ekip smo spremljali tudi v drugem polčasu, a sta obe mreži ostali nedotaknjeni. Odločitev o zmagovalcu in morebitnem potniku v polfinale je tako padla na izvajanje prostih strelov. Pri gostih je v vratih blestel Alen Mordej in tako Primorcem zagotovil še drugo zmago v enem tednu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2021 ob 8:35 Hope gost

      5. I was fired by my boss and was jobless for a few months, than my buddy told me about this site to do work. Within a month i am able to earn handsome package. For more detail visit …… .https: //bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.