https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slovenija premagala svetovne podprvake Hrvate

24.3.2021  

Slovenska nogometna reprezentanca je danes v Stožicah začela pot proti svojemu tretjemu nastopu na svetovnih prvenstvih. Na prvi tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022, so se izbranci Matjaža Keka srečali s Hrvati in jih premagali z 1:0. Za Slovenijo je v 15. minuti zadel Sandi Lovrić.

SLOVENIJA − HRVAŠKA 1:0 (1:0)

(Lovrič v 15. min)

Slovenija: Oblak, Balkovec, Mevlja, Blažič, Stojanović, Kurtić, Lovrić (od 86. Bajrić), Bijol (od 69. Vetrih), Bohar (od 64. Črnigoj), Iličić (od 86. Skubic), Šporar (od 69. Kramer).

Hrvaška: Livaković, Barišić (od 46. Oršić), Vida, Lovren, Vrsaljko, Kovačić (od 82. Pašalić), Brozović, Vlašić (od 69. Budimir), Modrić, Kramarić (od 64. Brekalo), Perišić.

Rumeni kartoni: Kurtić, Mevlja; Barišić, Brozović, Vrsaljko, Perišić, Budimir.

Za trinajst evropskih mest na 32-članskem svetovnem prvenstvu, ki bo potekalo od 21. novembra do 18. decembra 2022 v Katarju, se bo potegovalo 55 evropskih reprezentanc v desetih skupinah. Kvalifikacije bodo potekale med marcem in novembrom 2021.

Zmagovalci skupin se bodo neposredno uvrstili na SP, drugouvrščene ekipe pa čakajo dodatne kvalifikacije. Tem se bosta pridružili še dve najboljši ekipi, zmagovalki skupin, iz lige narodov, ki se ne bosta že neposredno uvrstili na SP ali v dodatne kvalifikacije.

Teh dvanajst moštev čakajo izločilni boji na eno tekmo za preostala tri mesta na SP. Te dodatne tekme bodo 24. in 25. marca ter 28. in 29. marca 2022.

SP pa bo prvič v zgodovini v jesensko-zimskem obdobju, turnir v Katarju bo namreč med 21. novembrom in 18. decembrom 2022. Branilka naslova je Francija.

* Foto: NZS 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2021 ob 22:40 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ni kaj,ustašija je svoje dobila.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2021 ob 22:42 gost

      Najprej čestitke našim za zasluženo zmago ! Kot drugo, DF jebi si pas mat.er ustaško. Kot tretje jebem vam pas mate.r lopovsko vsem Prekmurcem in Prlekom ki cvilite za hrvaško nogometno reprezentanco, hlapci bebavi, upam da trpite ob današnji zmagi Slovenije in da se ne drznete danes tolčti se po prsih ob zmagi Slovenije. Idite na mejo noge poljubljat Hrvatom ko se bodo poklapani vračali domov .

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2021 ob 22:47 gost

      Pa Hrvati si naj Stojanovića in Boharja peljejo domov .

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.03.2021 ob 22:50 gost

      Lendava bo jutri zavita v črno..žalujoči vogri in medžimurci

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.03.2021 ob 22:51 gost

      Df bos lahko v miru spal. Popusila je tvoja ljuba Hrvatska, vedno bolj pusi tvoja kul ful mega spon prohibicija in kaj je zate najhujse_ tvoja nocna mora Janez Jansa je se vedno na oblasti. Je lahko se zate slabse? Ni ti lahko. Samo placi i izjuci suze za tvojo omiljeno Veliku ustasko Hrvatsko.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.03.2021 ob 23:34 MARKO IZ BELTINEC gost

      STOJANOVIĆ ODIGRAL DOBRO A BOHAR NAJSLABŠI IGRALEC NA TEKMI.TO JE RESNICA.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2021 ob 7:56 AAAAAAAAAAA gost

        Marko tvoje znanje nogometa je nula no pa nevoščljivost ks je Bohar špilo. Ci bi meu kaj pjma bi vido ka je Bohar dobro odšpilo bi pa vido ka jŠporar pa Bijol nejsta odšpilala nika ekstra. Nišče je pa nej biu slab.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.03.2021 ob 0:16 Kekonja gost

      Pa kaj vi imaste od tega ka je Slovenija premagala Hrvaško? Jutri ne treba delati? Hahahahaha

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2021 ob 7:44 kilonja gost

        HAHAH boli, fejst boli ? veš kaj imamo od tega ? nasprotje od tega kaj imaš ti od pušione tvojih Hrvatov, pa naj ti pomagam..ti imaš veliko žalost...Slovenci imamo veliko...začne se na črko V...greva lepo skupaj... VE SE LJE...Debeli , ti greš proti grobu, Slovenija je v nogometu prvič v zgodovini premegala Hrvatsko in to ko je bil na oblasti Janša . To žalost boš nesel v grob :)))) Vaffankulo prekmursko prleški hrvatoljubeki .

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.03.2021 ob 7:24 gost

      Ka pa či bi še KOUTER špilo te bi jin napunili gol !

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.03.2021 ob 8:21 gost

      Zabiti Prekmurci do amena. HRVAT je Hrvatom dal gol ( ne SLOVENEC!!!!!!!!!!!!!! ) in Sloveniji prnesel tri točke. Pol slovenske reprezetance so -IĆI. Slovenec in nogomet je kot krava in klavir. Kdor je gledal tekmo, je vdel, da je slovenka reprezentanc ( ne SLOVENCI!!!!!!!!!!!! ) zmagala po sreči. O tekmi, ko so se Španci igral z slovenskimi mladimi nogometaši, pa ne pišete nič.BOGI, BOGI STE TISTIV GLAVI, KI V NAŠEM NOGOMEU NEKAJ VIDITE. Glejte raje smučarske skoke in polete, kjer PRAVI IN PRAVE SLOVENKE NEKAJ POMENIMO. Ne pa v nogometu uvoženi -IĆI. Oni, ki piše o nekih ustaših - KDO JE DAL GOL ZA SLOVENIJO? HRVAT!!!!!!!!!!!!!!!

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2021 ob 8:48 kilonja gost

        uuu nisem si mislil da bo te tako bolelo...DEBELI celo leto, do naslednjega materinskega dne te bom je.bal v glavo še s porazom tvojih hrčekov...neprecenljivo...kaj bolj boli bajsi ? poraz hrvatekov ali to da je Janša na oblasti...hahaha. Hrvat vam je dal gol, Hrvat ki si s SRCEM želi igrati za Slovenijo, Debeli, to šele more boleti..hahaha

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.03.2021 ob 8:25 gost

      ,,,, klonjaš,,, kaj pa taka enforija saj pa nismo svetovni prvaki. To je samo ene tekma. Vse eno čestitke fantom in trenerju. Samo tako naprej tekmo po tekmo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2021 ob 8:52 kilonja gost

        Nobene euforije ni, tekmo smo dokaj brez težav rutinirano pripeljali do konca, jaz sem tako skromno napovedal zmago nad Hrvati, ker, ko si se še ti norca delal z z naše reprezentance, sem jaz videl velik napredek, takoj po prvi tekmi s San Marinom ;) . Večina hrvatoljubekov, ki se v nogomet razumete kot kure.c od ovce, ste se pa posmehovali . Prvo mesto v Ligi narodov, VIP vstopnica za kvalifikaicje na SP in uvodna zmaga na svetovnimi vice prvaki ( za katere se je kot sam trdim že leta dvigovalo preveč prahu , z veliko sreče z nasprotniki in na samem terenu so se uvrstiliu v finale Mundiala ) pomenita verjetno napredek .

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.03.2021 ob 8:29 gost

      Vse to so slabe tolažbe za naše sosede.Rezultat je bil 1:0 za SLO. ima še kdo kaj za dodat 1:0 ,in pika.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.03.2021 ob 8:53 kilonja gost

      KKKK atannnac je reko za Hrvatske medije da ima Slllooovenija igraččče a Hrvatska jih nnnimmma. Piz.da mu materina, zapravil nam je 5 let, nesposobnež, tudi na to sem po enem letu njegovega vodenja reprezentance govoril in sicer da naj spoka ker ni več na nivoju .

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.03.2021 ob 8:55 kilonja gost

      KEK- ku kapa dol ! Upam pa da bo sprevidel že enkrat nesposobnost Stojanovića in Boharja , ki sta bila velik minus na igrišču .

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2021 ob 9:45 gost gost

        Tebi se Bohar nekaj redno zamero. Kek že zna zakoj ma vsakoga v prvi postavi in včera je zmagala ekipa in ne posameznik, vsak je namreč svoje pošteno oddelal.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.03.2021 ob 10:08 kilonja gost

      Tebi se Bohar nekaj redno zamero. ..bolj je vprašanje v kakšni zvezi si ti z Boharjem ? Bohar je super dečko, nogometne sposobnosti pa ima za B člansko reprezentanco. Tijanić ki več ne dobi priložnosti je za klaso boljši od njega . V Mariboru je bil povprečen Bohar, na Poljskem je bil povprečen, v slabi hrvaški ligi je povprečen pri povprečnem klubu. Vsak selektor ima nekega svoje ljubljenca, včasih so to bili Aleš Čeh, Kirm, Krhin danes sta to Stojanović in Bohar . Mene boli klinec če je Prekmurec, če je slab je slab in nima kaj delati v reprezentanci, do sedaj je odigral 2 dobri tekmi . Mi ne potrebujemo igralcev s prebliski, ampak igralce s konstanto, to Bohar ni. Verjamem da bi Kouter boljše odigral.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.03.2021 ob 14:32 gost

      Prekmurci Prleki in Međimurci smo dobri ljudje in vedno bomo .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.