https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Beltinci Klima Tratnjek doma remizirali z Brdi

Beltinci, 24.4.2021  

Danes, 24. aprila, je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 16. kroga 2. SNL, v katerem so domači Beltinci gostili 15. uvrščeno ekipo Brda.


ND Beltinci Klima Tratnjek - Brda 1:1 (0:0)

(90. min Marinič in 90+1. min Mauko)

Začetna enajsterica ND Beltinci Klima Tratnjek: Zver, Kuzma (od 79. Balažic), Mauko, Verbič, Raduha (od 79. Katuša), Sočič, Maučec (od 14. Mörec), Mršič, Verunica, Zeljković, Kaučič.

Začetna enajsterica Brda: Nabergoj, Dobnikar, Stožinič, Schweiger, Bric, R. Bužinel (od 80. Vodeb), Marinič, Bučinel, Marinič, J. Bužinel (od 80. Battaino), Vodeb.

Rumeni kartoni: Sočič; Dobnikar.

V začetku tekme so gostje pritiskali na domače, vendar priložnosti niso izkoristili pravilno. Prvi polčas se je končal brez zadetkov.

V predzadnji minuti tekme je za goste zadel Marinič z natančnim diagonalnim strelom. Ob prvi priložnosti in zadnji minuti tekme je Mauko pri domačih rezultat izenačil.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.04.2021 ob 20:09 gost

      Boljše remi kot Murini porazi !

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      24.04.2021 ob 20:10 Zuti gost

      Bravo Zuti, bori se do konca. Tocko ste si gnes zasluzili, za kaj vec pa de trbelo vec pokazati, ker ta liga je vedno bole izenacena

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      24.04.2021 ob 20:21 Rumeni gost

      Obstanek zagotovljen! Točka na točko 10 končno mesto.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      24.04.2021 ob 21:37 Stres gost

      To je slabo v zadnjih 14 kolih od 42,točk,žuti dobili samo 5,točk,malo zaskrbljujoče,obstanek zagarantiran ampak vsako leto slabše,to pa je velik problem.domačih fantov ni,tega pa vodilni očitno ne vidijo.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.