https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo varnostnike, natakarja in avtomehanika

16.06.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče 3 SREDNJE MEDICINSKE SESTRE V AMBULANTI. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo, Smer: Zdravstvena nega in babištvo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 1 leta z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 23. junija 2021.

AKTIVA VAROVANJE, varovanje premoženja, trgovina, storitve in proizvodnja d. d., vabi med svoje vrste 5 VARNOSTNIKOV. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas z 1-mesečnim poskusnim delom. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Alternativna izobrazba: srednja strokovna oziroma, srednja splošna izobrazba. Delovne izkušnje niso zahtevane zaželen, pa opravljen vozniški izpit B kategorije. Delo poteka v več izmenah. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je opravljen NPK za varnostnika ali končana srednja šola za poklic: Tehnik varovanja, nekaznovanost. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca oziroma pošljejo vlogo po pošti, e-pošti  oziroma pokličejo na razgovor do 19. junija 2021.

ZAVOD REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ŠOLSTVO išče 2 VIŠJA SVETOVALECA PODROČJA I. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, Smer: Izobraževalne znanosti ter 8 let delovnih izkušenj. Prednost pri zasedbi delovnega mesta bodo imeli kandidati z izkušnjami pri poučevanju v dvojezičnih vzgojno-izobraževalnih zavodih, z izkušnjami pedagoškega vodenja in organizacije, s poznavanjem kurikularnih dokumentov za dvojezične šole ter z opravljenim strokovnim izpitom iz vzgoje in izobraževanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 29. junija 2021.

Terme Banovci, turizem in gostinstvo, d.o.o., vabi med svoje vrste REFERENTA ZA REZERVACIJE IN RECEPTORJA. Od kandidatov pričakujejo višješolsko izobrazbo (prejšnja) oziroma višjo strokovna izobrazbo, Smer: Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, podrobneje neopredeljeno. Alternativna izobrazba: srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba, Smer: Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, podrobneje neopredeljeno ter 2 leti delovnih izkušenj ter opravljen vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je komunikativnost ter sposobnost dela v timu. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesecev s 1-mesečnim poskusnim delom. Delo poteka v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. junija 2021.

"CAR IMPEX" TRGOVINA, POSREDOVANJE CAR ALEKSANDER S.P. išče NATAKARJA. Zahtevajo pa srednjo poklicno izobrazbo. Alternativna izobrazba: srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba ter 1 mesec delovnih izkušenj. Potrebujete tudi opravljen vozniški  izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom. Delo pa poteka v dveh izmenah. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 2. julija 2021.

AVTOCENTER LAJTER, prodaja in servis vozil d.o.o., vabi med svoje vrste AVTOMEHANIKA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Alternativna izobrazba: srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma pokličejo za razgovor do 18. junija 2021.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

*Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2021 ob 7:23 gost

      Bratje jugovici javite se vij ste v Sloveniji dobrodošli pred Slovenci. Kajti vsi delodajalci bodo prej zaposlili vse druge kot Slovenca. Ker njim tako olj ustreza finančno. Butasti državni aparat pa topot pira samo da bo mir na socialnem dialogu.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.06.2021 ob 8:34 gost

        Ne buni se, ker ste sami hoteli ta pajdaški kapitalizem. Zdaj ga imate in živite z njim. V Jugoslaviji je bil delavec spoštovan in cenjen, imel je delo čisto blizu doma, vsak je dobil delo, plače so bile dobre in točno na datum, letno smo večkrat dobili k plači tudi dobiček, takoj si dobil najemno stanovanje, posojilo v podjetju ( ne na banki ) za gradnjo hiše, zelo poceni letovanje na morju ali v planinah, ................. pa vam to ni bilo dobro. Zdaj pa uživajte v tem kar ste hoteli. SAMI STE SI KRIVI, PRI MLADIH PA NJIHOVI STARŠI.

        23 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.06.2021 ob 8:41 gost

      Ti si budalo debilno in tak tudi krepneš. Tebi lahko vsak svetovni bolnik kaže v vodi mesec. Tudi največji,,, Januš grozni,,,..

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.06.2021 ob 8:58 gost

      Epidemije je konec. Ukrepi ostajajo. To je isto kot jes man gips na nogi noga se zaceli zdravnik pa pove noga je v redu samo gips pa morate dele meti ka si znova ne sterete noge. V cerkvi ni nobenih ukrepov že pol leta v zaprtem prostoru se vsi stiskajo eden na drugem se bolj kot pred epidemijo. Kajti tam je tabor,,,,, janusa groznuga,,,,, debilno volilno telo.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.06.2021 ob 14:02 mrdaš gost

      Aktiva varovanje 615 € plače delaš sobote nedelje in praznike .Super

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.06.2021 ob 19:13 Hanzi gost

      Lek zaposluje na novo pogoj da si međimurec ne Slovenec . Pokliči takoj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.06.2021 ob 20:06 gost

      Vidite, vse je krivo samo delodiša nega!!!!! Kreteni lenobni se z vsemi upirajo samo da dela nebi dobili !!! Lenuhi cucki ,vse socialne transferje jim ukinoti in naj delajo ! Banda lenobna levuharska!!!!!!!!!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 15:44 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.