https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurske nogometašice v Ligi prvakinj z Latvijkami in novo okrepitvijo

17.7.2021  

ŽNK Nona Pomurje Beltinci bodo letošnjo evropsko sezono začele v 1. krogu kvalifikacij za Ligo prvakinj, uvodni tekmec bodo državne prvakinje Latvije.

Ples kroglic je slovenskim državnim prvakinjam v polfinalu namenil latvijskega prvaka, in sicer ekipo Rigas Futbola Skola. Polfinalni obračun bo odigran, 18. avgusta na stadionu v Gornji Radgoni.

V primeru uspeha sledi še finale skupine, z boljšim iz para WFC Kharkiv (Ukrajina) – FC NSA Sofia (Bolgarija). Drugo tekmo bodo slovenske prvakinje igrale odigrale 21. avgusta na domačem terenu. Temu pa sledi žreb in nadaljevanje tekmovanja.

Foto: arhiv Pomurec

"S samim žrebom sem zelo zadovoljen. Po mojem mnenju smo v polfinalu dobili premagljivega nasprotnika. Ekipo Rigas FS iz Latvije pravzaprav ne poznamo dobro, vendar, če bomo igrali tako kot znamo, z njimi ne bi smeli imeti težav. S preostalima dvema ekipama, ki se nahajata v naši skupini, se ne obremenjujemo, saj gremo korak za korakom ali z drugimi besedami rečeno tekmo po tekmo," je povedal glavni strateg članske ekipe Sandi Bauer.

Reprezentantka Gane

Pri ŽNK Pomurje Beltinci so potrdili drugo poletno okrepitev. Poleg Eve Vamberger se je v sredo zvečer, članski ekipi na treningu pridružila 25-letna Priscilla Hagan, reprezentantka Gane. Nazadnje je igrala na Poljskem za ekipo Lechia Gdánsk. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.